Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
snecizero #32762 üzenetére
snecizero
A blogomban megtalálod az összes infót.
-ideiglenes recovery, majd ezzel a Cocore 6.8, dalvik és cache törlések.Későbbi is lehet, fontold meg: root, efs mentés, Fmod rom.
Toncos
Nem fogod megbánni.
Eddig kb. 200-an kérték, és úgy emlékszem, hogy csak személynek nem jött be. -
silvergod
őstag
válasz
snecizero #31823 üzenetére
szia!
Az Én voltam a 31434 hsz. ben pontosan 5,5 nap
[link]gyári JB re ment fel a 1010-es Fmod és a 6.2 kernel
az energiatakarékos mód be volt kapcsolva és az ébresztgető appok hibernálva voltak greenify-vel + napi egyszer ürítettem a ramot és a feladatkezelőt.
Nagyon szép teljesítmény tőle... biztosan nem cserélek másra egyelőre
-
FET-MEN
veterán
válasz
snecizero #31211 üzenetére
Én is GB-n vagyok
itt a leírás magyar by:nggabi -
flash-
veterán
válasz
snecizero #30905 üzenetére
"Sziasztok.
Olyan hibával küzdök ,hogy van egy mp3 zene 5mb be akarom másolni a belső tárhelyre. Ott van még legalább 2 giga hely. Total commander megnyitom és fel is ismeri meg minden. Akarom másolni ,de csak gondolkodik és nem másol. Kábel ki mert másra nem reagál és kábel be újra. Jó gondoltam akkor oda nem ,legyen az sd kártyára és lás csodát simán átmásolta. Na ez miért van ?"január óta követem ezt a topicot,elég sok Advance felhasználó jár ide de ilyen problémát rajtad kívül még senki sem jelzett.Így az hogy neked van egy problémád az nem azt jelenti hogy mindenkinél jelentkezik.ergo nem az S advance szar mint ahogy említetted,hanem
a., kifogtál egy hibás darabot(mondj olyan terméket a mai fogyasztó társadalaomban amiből nem létezik hibás)
b.,számítógépeddel-kábeleddel van probléma
c.,rom szinten van galiba .lehet használtan vetted és már más romolgatta,esetleg te?érdemes Acef leírása alapján feltenni egy repartos romot,rootolni,cocore 6.8 kernelt feltenni,Acef mondot feltenni.
Arról nem beszélve ,hogy a 4 ébresztésemből az 1 ik nem akar ébreszteni. A telefon 4 napos. Szerintetek szerviz ?
ui: Minden jól csinálok ,mert nem ma kezdet hanem tegnapViccet félre téve a f@szom tele van, hogy az ember ki ad nem kevés lóvét és akkor még nem is jót"
több mint 3 és fél éve követek samsungos androidos topicokat(mini,ace,advance,s2,)és mindegyik topikban volt több olyan tapaszalat ami az ébresztő program hibás működésével volt kapcsolatos android verziótól függetlenül.(2.3.3 ,2.3.6 ,4.1stb..)
Egy komolyabb googlizás utánajárás után biztos kiderül miért,ezzel most nem akarok foglalkozni(gyaniítm hogy user error),Sok ébresztő alkalmazás van amik megbízhatóan működnek,én már majdnem 4 éve minden reggel az alarm clock xtreme programra ébredek,még soha nem hagyott cserbe.
"Elnézést ,hogy ezt írom ,de hogy én mégegyszer egy ilyen sz@r telefont nem veszek. Másnak sem ajánlom."
10 hónap használat és a többiek által főként pozitív vélemények alapján állíthatjuk hogy ez a telefon egy nagyon jó ár/érték arányú készülék.Nem is érdemes tovább ragozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest