- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsiga18
tag
Hozzájutottam a jig adapterhez, 2 db s7-en teszteltem, nem működik vele. Teszteltem s3-al is, azzal továbbra is ment.
Van valakinek valami ötlete a halottnak látszó s7-hez, vagy levélnehezéknek (+ alkatrésznek) még jó lesz? -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Betelt a 128 gb-os kártyám!
Ez a maximális méret amit kezelni tud?Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
-
gerner1
nagyúr
válasz balazs1956 #41454 üzenetére
Nem. 512 -est is használt már itt valaki (lehet az edge topikban volt, de az is ugyan ez a hardware..).
-
gerner1
nagyúr
válasz balazs1956 #41456 üzenetére
A gyári specifikáció is ennyit ír egyébként ...
-
törölt tag
-
fornettisuti
veterán
válasz balazs1956 #41460 üzenetére
át is lehet helyezni az sd kártya tartalmát más tárhelyre...
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz balazs1956 #41460 üzenetére
Értem. Viszont kizárólagos bizronsági mentésnek sem alkalmas az sd kártya, ha esetleg ezért lenne rajta fent ennyi kép.
-
Burt1793
veterán
válasz balazs1956 #41463 üzenetére
Google photos
-
-B-
senior tag
A kezdőképernyő elrendezését lehet valahogyan zárolni?
Lehet én vagyok béna, de egyszerűen nem találom. -
fornettisuti
veterán
válasz balazs1956 #41466 üzenetére
eredeti méretbe mentve felhőbe, 15giga a tarhely, ha automatikus, akkor korlátlan a tarhely,gugli nagyon jol tömöríti a felhőbe, nem sokkal rosszabb a minőség, mint az eredeti.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zolikaDB
veterán
Ezzel a dologgal én is így vagyok.
Szóval, megértem, miért akarsz egy 256-ost. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy S7 a családban, aminek az akkuja nagyon gyenge már. Naponta többször is tölteni kell, pár óra alatt lemerül, ha a háttérben gps megy, vagy épp használva van, az utóbbi időben pedig az ilyen gyors merülések során a telefon is nagyon felforrósodik, nem csak töltéskor, hanem simán használat közben. Az a kérdésem, hogy ennek a melegedésnek lehet oka a rossz akku, vagy már a telefon többi része haldoklik? Tehát akkucsere megoldaná a gondot, vagy érdemesebb új telefon után nézni?
Üdv: Fishor
-
A.K.
tag
Ha a minőség nem számít akkor a Google Photos ingyenes része valóban megfelelő lehet.
Ha keresgetni, felidézni akarsz dolgokat akkor még inkább mivel pár dolgot (helyet, a fotók jellegét) indexeli és könnyen tudsz közöttük keresni. A biztonságért elsősorban te tehetsz, pl. azzal, hogy bekapcsolod a két faktoros hitelesítést. Maga a Google tárhely szolgáltatása ezen kívül annyiban biztonságos, hogy egy ebben elég profi cég fejleszti és üzemelteti. Ha otthon egy NAS-ra teszed a dolgaidat oda is betörhetnek. Ha meg kiírod cd-re, vagy más eszközön tartogatod őket azt is ellophatják egy betörés alkalmával. -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Videotelefonálás közben (messenger) át lehet váltani a hátlapi kamerára? -
Teasüti
nagyúr
Üdv!
Van ajánlott utángyártott akku Amazonról vagy Ebay-ről?
Samsung szervizre nem költenék, annyit már nem ér a telefon.
De egy battery replacement kit-re vevő lennék még.
Köszi! -
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Mai nap hozzám kerűlt egy S7-es készülék. T-Mobilos gyárilag, az lenne a kérdésem hogy ha felvarázsolom rá a függelten XEH romot akkor ugrik e a KNOX?https://tinyurl.com/phnas
-
fornettisuti
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz fornettisuti #41479 üzenetére
Ingyenes, lejárt hűség esetén? Egyébként csak T mentesíteni szerettem volna a szoftvert de ha van ilyen lehetőség is akkor érdekel.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
benczeb
aktív tag
válasz LilProphet90 #41482 üzenetére
Az előző telóm Telekomos S7 volt, és én is kértem kódot, meg is kaptam, majd, amikor betettem a Vodás kártyát, már nem kellett beírnom a kódot. Lehet, h mindet függetlenítették automatikusan? Elvégre 4, vagy 5 éves telefon.
-
Teasüti
nagyúr
Senki nem cserélt még aksit?
-
N_A_S
veterán
Köszi a segítséget, már független is, és felment az XEH is.
https://tinyurl.com/phnas
-
sutiand
tag
Sziasztok!
Pár hete vettem észre, hogy az otthoni WIFI hálózatomon keresztül nem frissülnek a Google alkalmazásaim, minden más böngészés, youtube, stb. működik. Hiába nyomok rá a frissítés gombra, nem történik semmi.
Ha átkapcsolom mobil netre akkor simán letölti a frissítéseket. Nem nyúltam bele semmilyen menübe.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Akkor kérdezek mást:
A másodpercekig tartó reakcióidőket mi okozza?
Teljesen stock rom, OTA frissítésekkel. Android 8.0.0.
Gmaps használhatatlanságig lassul, ha komolyabban akarom használni (házhoz szállítás, 10 percenként új cím megadása gyári billentyűzet megnyitással, Google Music integrációval, usb kapcsolattal a fejegységhez). Az usb kapcsolódás megakasztja az egész oprendszert pár másodpercre, az éppen futó alkalmazás fc-zik néha emiatt.
Amúgy idle elég gyors még, a menü kellően gördülékeny.
Csak multitasking alatt térdel le. Navigálni már nem lehet vele könnyedén. Persze ha csak egy két órás utat adsz meg neki és nem nyúlsz hozzá, akkor teljesen jó. De ilyenkor alig-alig tölt, szóval cpu 100%-on gondolom.Ez mesterséges avultatás vagy tényleg ennyire elég ez a telefon 2020-ban?
[ Szerkesztve ]
-
IT user
tag
válasz Teasüti #41492 üzenetére
A Google Maps nálam is használhatatlanul lassú, a betöltés is hosszú másodpercekig tart, de utána is iszonyat lassú. A Play Áruház is nagyon lassú, a Samsung Áruház is. Mellesleg naponta kétszer kell már tölteni, pedig volt már akku cserélve, használat közben meg észrevehetően melegszik.
Lassan megérett a cserére, de fogalmam sincs, mi legyen az utód.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz kutyek #41495 üzenetére
Erről először hallok.
Ssd kapcsán tudok csak hozzászólni, de én abban a hitben voltam eddig, hogy ezek egyszer csak megdögölnek. Vagy legalábbis read only lesz. Vagy elszaporodnak a bad sectorok.
Viszont ez mind elméleti dolog. Blogomban írtam egy 10 éves ssd-ről, ami a mai napig szolgál. Jelenleg épp egy laptopban és még mindig fürge. Persze a 10 évvel ezelőtti mércével nézve, tehát minden hdd-t megesz reggelire. És 40 gb, alig több mint a telefonom.
A telefont meg alig 4 éve nyúzom és igazából nincs rajta sok felhasználói adatmozgás. Sd kártyára is néha lövök egy képet, oszt ennyi.
Persze azt nem tudom mennyit swap-ol a rendszer, de a swap az az említett ssd-n is be volt kapcsolva egész életében. -
Teasüti
nagyúr
válasz IT user #41494 üzenetére
Én még nem akarom. Életem legjobb telefonja. Tud mindent ami nekem kell és tökéletes méret. Médiára/netezni kiváló. Egyedül munkára tetű lassú. Az új Samsungok nem tetszenek. S10e talán amivel ki tudnék egyezni, bár azóta nem is követtem az újdonságokat. De 5" körül nem nagyon van választék. Tepsi telefont meg nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
IT user
tag
válasz Teasüti #41497 üzenetére
Pontosan ugyanez a helyzet nálam is. Nem akarom lecserélni, de sajnos a lassúság és akku miatt muszáj lesz. De a mostani S Galaxyk nagyon túl vannak árazva, Huawei, Xiaomi OnePlus telefonért nem adnék ki 300k+ pénzt, És igen, a méretük is visszatart. Az S7 tökéletes telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest