Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Srácok nekem a múltkori frissítés óta még most sem működik a Samsung cloud app, megnyitás után egy darabig semmi, aztán kiírja, hogy az alkalmazás bezárt. Gyorsítótár ürités nem ért semmit, tegnap megpróbáltam eltávolítani a beállítások menüpont alatt a frissítést, de ezzel maga az alkalmazás ikonja is eltűnt a telefonról, csak a beállítások-alkalmazások listájában találom meg. Vmi ötlet hogyan tudnám életre kelteni? A frissítés előtt semmi gond nem volt vele, és én sem állítottam át rajta semmit. Köszi.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
stefi68
addikt
válasz junior11 #40452 üzenetére
Pedig a frissítés eltávolítással jól működik a régi.
Az ikonja szerintem eddig sem volt kint az alkalmazások közt.
A Beállítások - Felhő és Fiókok menüben elérhető.Szerk.: Azóta újra ráfrissítettem, hátha javították, de nem. Úgyhogy megint töröltem a frissítést...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
kalolaci
senior tag
Always on display fényerejét, lehet külön állítani, a kijelzőjétől?
-
gerner1
nagyúr
VDH -ra (Vodafone) érkezett egy frissítés: G930FXXU5ESD2 / G930FVFG5ESD3 / G930FXXU5ESD2.
Biztonsági szint: május 1.
Biztonsági irányelv szint: 5 -ös lett. -
handrash
őstag
Nagyon nem reagáltatok szerviz kereső kérdésemre, megosztanám viszont a tapasztalatomat:
Szuper vízálló telefonunk nem mosógép álló!
Ellenben bevittem a Smart Clinic nevű céghez, aból egy tízesért ultrahangos isopropylos tisztításban részesítették. Megjavult, örülök.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
törölt tag
válasz fornettisuti #40463 üzenetére
Ha jól tudom kb annyit jelent, hogy csak olyan downgrade lehet ami megegyező szintű. Azaz ha ezt felrakod, nem tudsz régebbi biztonsági szintű romot felrakni. Ha sok hónap múlva túl vagyunk sok frissítésen, és még mindig ezen a szinten vagyunk, akkor ez lesz az a rom ami az 5-ös szinten a legrégebbi, ezt tudod majd visszatenni, ha valami nem jön be, és régebbi romot akarsz.
De ha tévedek valaki javítson ki. -
alex devil
senior tag
Sziasztok! Navigáció közben (Waze pl.) csak 96%ig tilt fel az akkumulátor. Xiaomi gyorstöltő Blitzwolf kábel ezek elvileg jók lennének. Meleg is a telefon eléggé, két éves. Az akksi kezd meghalni?
S23
-
amoledus
aktív tag
válasz alex devil #40469 üzenetére
Önmagában rosszul használod egyszerre töltöd és meríted így kinyiffan hamarabb mint ahogy kéne nem csoda ,hogy melegszik
Nem győzöm mondani az embereknek ,hogy a telefon nem egy navigácio -arra vannak direkt erre kialakitott eszközök- a telefonba lévő arra van ha hébe-hóba kell vagy eltévedsz valahol.Taxis ügyfelek kb. Félévente hozzák a telefonjaikat...
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
kutga
nagyúr
Ha túlmelegedik, lekapcsol a töltés. Napsütésben, szélvődő alatt szerintem normális. Kapcsold ki a gyorstöltést, vagy fújj levegőt a szélvédőre.
Let the Zone take me if I am.
-
alex devil
senior tag
Bocsi, nem az a baj, hogy melegszik hanem az, hogy nem tölt fel 100%ra csak 96-ra kb egy órás út alatt. (olyan 90% amikor elindultam) és szerintem régen feltöltött.
(Gondolom nem is melegedne ha 100%on lenne, mert akkor nem nagyon kell már töltődnie.)
Túl gyakran nem használom navira.[ Szerkesztve ]
S23
-
gerner1
nagyúr
válasz alex devil #40474 üzenetére
GPS többszörösen összetett módon okoz melegedést. Egyrészt a holdakhoz való antenna teljesítményt folyamatosan magasan tartja. + az átlagosnál is jobban pörög a SoC, + ha még online adathasználat is van, akkor az egy újabb adag extra teljesítmény igény. Nem utolsó sorban pedig, ha olyan helyen tartózkodsz ahol gyenge a GSM térerő, akkor az miatt is többet fogyaszt és melegszik a többivel együtt, halmozottan.
Ezekhez jön az, amit már amoledus is írt, hogy jellemzően a szélvédőre rakva használja a többség, ahol akkor is melegszik a napfénytől ha a szélvédőre irányított (adott esetben klímával hűtött..) levegő áramlik.
Egyszóval, ha ~1-2 összetevő ki is esik az egyenletből, akkor is sok marad...[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
válasz gerner1 #40475 üzenetére
De mint írtam ez emlékeim szerint új dolog, hogy nem töltődik fel 100%ra, régebben feltöltődött és a melegedés nem probléma számomra csak mint plusz észrevételt jeleztem. Még egyszer leírom: nem a melegedés a probléma.
Kérdésem arra irányult, hogy az akksi kezd behalni és azért nem tud feltöltődni 100%ra miközben fut egy navi program? Tehát aki még használja a telefont navigációra annak feltöltődik közben a telefonja teljesen vagy másoknak is ez a tapasztalatuk, hogy navigáció közben nem töltődik fel teljesen?
(A melegedés nem probléma csak plusz észrevétel.)[ Szerkesztve ]
S23
-
Burt1793
veterán
válasz alex devil #40476 üzenetére
Fel tud töltődni 100%ig.
Lebet, hogy a töltő nem bírja, vagy tényleg az elektronika védi az akskt. -
UfoZoli
aktív tag
válasz alex devil #40476 üzenetére
Szerintem értjük a problémádat. De mint írták elég sok tényező befolyásolja a melegedést s a töltést.
Értelem szerint ha nagyon meleg akkor az elektronika védeni fogja s nem fogsz soha 100%-os töltést látni folyamatos navigáció mellett.
Izmosabb játékkal gyorsabban merül, mint ahogy tölteni képes.
150-el autópályán gyér térerő mellett a mostani időjárásban persze hogy melegszik. Az elektronika meg védi, s nem fogja 100%-ra tölteni.
Régen ment. Persze. Mert régen február volt -2 fokkal napsütés nélkül...HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
amoledus
aktív tag
válasz alex devil #40479 üzenetére
Azóta gyengült az akksid ,ha még szivargyujtós töltővel is kínzod akkor végképp!! illetve egyik frissítésben is volt a györstöltés/sima töltésre vonatkozó módosítás de a legnagyobb probléma ,hogy rosszul használod,töltés közben meríted is energiaigényes dolgokkal . Nem rosszból mondom de venni kell egy gps-t az arra való , a telefon apró gps modulját kinyírod +autós töltővel ha nem jót (10-15e felfele) használsz még a telefont is kinyírhatod ,pl taxisok sok telefon hoznak hozzánk, alaplapcsere már 60-70%uknál megvolt !
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
alex devil
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz alex devil #40481 üzenetére
Havi pár ilyen használat nem nagyon árthat neki, én is szoktam tölteni navigálás közben, és fel is szokott menni 100%-ra (samsung autós töltő).
Dive ever, work never.
-
amoledus
aktív tag
válasz alex devil #40481 üzenetére
Néha lehet persze (autós töltőt attól kerülni kell)
-
Poiro7
senior tag
Mint ismert a Google is GDPR-kompatibilissé tette a Google Play áruházban található alkalmazásait, ennek köszönhetően a hívásrögzítő apk nem rögzítik a másik fél hangját illetve a híváshoz nem társíthatja a névjegyet (ismeretlen hívó)
Tud valaki olyan hívásrögzítő alkalmazást ami ezt még nem veszi figyelembe és normálisan műkodik (nem Google play) -
Burt1793
veterán
válasz amoledus #40483 üzenetére
Miért kéne kerülni az autós töltőt? A telefon szempontjából semmi különbség nincs egy 2A-es autós töltő és a gyári adapter között, szerintem.
Azt elhiszem, hogy nem bírják sokáig a telefonok a 0-24-ben nyomatott gps-t taxis üzemmódban, de napi pár óra vagy ennél kevesebb waze nem fog megfektetni egy telefont sem.
Az, hogy nem töltött neki 100%-ig, a töltőtől, kábeltől, telefon terheltségtől, egyedi hibától függ. -
gerner1
nagyúr
válasz Burt1793 #40485 üzenetére
"Az, hogy nem töltött neki 100%-ig, a töltőtől, kábeltől, telefon terheltségtől, egyedi hibától függ."
- Így van. Sok mindentől függ. Nekem az edge többször nem töltött fel a vezetéknélküli gyorstöltőn teljesen, ha nagyon felmelegedett. Nem véletlen, hogy ha egy bizonyos szintet elér a készülék hőmérséklete, akkor a vez nélküli töltés is vissza kapcsol normál töltésre, vagy adott esetben nem is vesz fel töltést a készülék, és bizony van olyan eset, amikor a gyári töltőbe épített ventill sem tud sokat tenni a hatékonyság érdekében. -
Poiro7
senior tag
válasz fornettisuti #40489 üzenetére
THX
-
mrpet
tag
Sziasztok! Van egy Samsung Galaxy s7 telefonunk. Két nappal ezelőtt elkezdett kikapcsolni, újra indulni. Csináltam rajta egy teljes visszaállítást, de a hiba továbbra is fennáll. Ha standby üzemben van , tehát nem nyúlok hozzá, csak készenléti állapotban áll akkor nem indul újra. Ha elkezdem nyomkodni akkor pár perc használat után lefagy, majd magától újra indul, betölt és a rendszer feláll.
Érdekes, amíg nem frissíti a készülék a YouTube - ot, és a többi alkalmazást, tehát a gyári szűz rendszer van rajta addig ez a probléma vagy nem, vagy csak ritkábban fordul elő. Mit gondoltok mi lehet a baja? Köszönöm -
Ferike81
senior tag
válasz Ferike81 #40449 üzenetére
Nos tegnap jutottam el addig, hogy a tárhelyproblémás S7 újra lett indítva. Gőzöm nincs, hogy mi volt rajta, mivel semmit nem találtam. Smartswitch visszarakott majdnem minden szűkséges motyót sd-ről. Kíváncsi leszek mi lesz használat során. Érdekes módon az illető előző Samsungját is emiatt cserélte le, mert kevés volt a tárhely, és a képek videók hiába az sd-re mentek akkor is állandóan írta, hogy tele a tárhely. Szerintem valami app szépen megtölti neki, de nem jöttem rá melyik. Most letiltottam a facebookot, instát, stb, így 4 olyan app maradt neki ami nekem nincs. Remélem nem lesz ezután zizi.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Alien4
tag
Hát... uveglappal egyutt... hangszoronal betort a sajat uvege is. Kollega felakadt a kabelben. Elso betort samsungom. Ugye ez most gtk. Siman uveglap lefejtese es uj felragasztasa UVval, mik az alternativak, esetleg ertelmesen javit-e valaki? Szetszedem, nincs ezzel gond, viallosaggal se, mert megsem megyek uszni vele. Tudom, sokan kerdeztek, de a lelkem epp remego kezzel irja ezeket a sorokat, mikozben kepzeetben cigizek. H.lye Murphy. 2 lapot. Egyszerre.
Elore is koszi, bocsi skacok! Pacsi -
fornettisuti
veterán
válasz Alien4 #40498 üzenetére
Ha még 1-2 évig megartanád és nem akarsz kereskedni vele érdemes szervizbe vinni.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #40499 üzenetére
+1
Ses nekem vízállóra rakta össze az S7-et, úgy hogy utólag kérdeztem rá, hogy ilyenkor az IP minősítéssel mi a helyzet.
Pár hét múlva szelfibotra tűzött telefonnal csináltunk videókat édesvizes akváriumban. Simán jó melót csináltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest