-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok
mostanában a gyári órában a Timer nem akar működni. Beállítom az időt, elkezd visszaszámolni, látszik az értesítéseknél, aztán kb fél óra múlva jut eszembe, hogy hé én beállítottam egy időzítőt negyed órával ezelőtt, és se híre se hamva az időzítőnek. Kb az esetek felében. Az ébresztő rendesen működik. Ilyesmit tapasztalt már valaki?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
UfoZoli
aktív tag
Tudtok ajánlani olyan budapesti boltokat/üzleteket, ahol gyárira cserélik az S7 akkumulátorát? Félreértés ne essék, nem vagyok fillérb@szó, a Samsungnak is kifizetném a lóvét, de nekem a szoftvert ne buzergálják. S nem az zavar ha esetleg factory reset-et kell nyomnom, hanem az hogy update-elik mindenképpen, ha beadom.
[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
kutga
nagyúr
Ha rázom a telefont mozog a belseje. Elengedett a ragasztó? Nincsenek benne csavarok?
Let the Zone take me if I am.
-
chubby2o6
senior tag
Hogy érted, hogy az alja? Az USB csati, jack környékén? Más nem nagyon van ott. [link] Ha szétszedted volna, és összerakáskor elfelejtetted volna a csavarokat visszacsavarni, szerintem akkor sem tudna elmozdulni semmi, nem nagyon van hely a hátlap alatt. Ha az alaplapról vált volna le valami, azt a működésén biztosan észrevetted volna.
-
chubby2o6
senior tag
Az mitől lehet, hogy a *#0*# nálam nem működik? Hiába írom be a (gyári ) tárcsázóba, csak fehér képernyőt dob rá. Superman oreo rom. Más kódok működnek, és a másik telómon ( S7, Superman nugát rom ) is bejön rá a hardware diagnosztika teszt.
-
Schizoka
aktív tag
hello!
Elvittem a telót a szervizbe és ott rádugták a számítógépre 90% os aksi minden király semmi gond vele.Ez volt max 2 hete,ma délelőtt megfagyott a telefon újra indult és fekete képernyő állapot jelző kéken világít.Ez mostanáig így volt most már a led se világít!
Semelyik gombra se csinál semmit! -
chubby2o6
senior tag
válasz Schizoka #41065 üzenetére
Hangerő le+power együtt legalább 10 mp-ig. Erre újra kell indulnia. Ha megint csak fekete képernyő, akkor kezdd elölről, tartsd nyomva a gombokat, de a rezzenés után nyomd a home gombot is. Download módban tegyél rá másik romot, ha azzal is problémás lesz, akkor legalább a szoftveres hibát kizárhatod. Persze, az egész művelet előtt érdemes töltőre tenni egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz Schizoka #41068 üzenetére
Nem baj, csak legyen töltőn egy ideig. Utána próbáld meg download módba tenni, de megpróbálhatod előtte a recoveryt is. Ha a kettő közül bármelyikbe bebootol, akkor nagyon nagy baj nem lehet.
Bocs, nem vagyok képben az előzményekkel kapcsolatban. Mókoltál rajta valamit? -
Schizoka
aktív tag
válasz chubby2o6 #41069 üzenetére
semmit.kétszer nem sikerült a wifin frissíteni kiírta hogy vigyem szervizbe.harmadjára lement a frissítés de nem tetszett mert mintha valami nem lenne igazi.(olyan 7 ik érzék vagy mi)
elvittem a szervizbe,azt mondta a srác teljesen tökéletes a telefon 90%-os az aksi.
aztán eltelt kb 2 hét és a kezembe volt a telefon mikor lefagyott.sikerült újra indítani de csak fekete képernyő és kéken világító led lett.
aztán már az se.töltőn volt több órát de semmire nem reagál. -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok!
A google maps-os térképet be lehet úgy állítani hogyha én fordulok akkor az is forduljon?Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Viktor77
titán
-
kutga
nagyúr
-
gada00
aktív tag
válasz Psychopeti #41075 üzenetére
lehet nem jó benne az iránytű?
-
Psychopeti
senior tag
Gyalogosan használom leginkább. Sokat járok kirándulni és van sok elmentett helyem amiket ennek a segítségével is megközelítenék. De a térkép nem szokott fordulni csak a kék pötty ami engem jelöl.
Amúgy lehet olyant is hogy mutassa milyen távolságban vagyok a mentett helytől?
Bocs lehet láma kérdés de nem olyan nagyon régen tértem át Androidra megint Előtte Nokiás voltam(808) És azon meg olyan jó volt a térképhasználat.Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kutga
nagyúr
válasz Psychopeti #41079 üzenetére
Most én is megnéztem, nálam működik, kézben tartva a telefont arra néz amerre forgok.
Esetleg próbáld meg az új AR funkciót is.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
gada00
aktív tag
válasz Psychopeti #41079 üzenetére
túrázni locus, g.hu, humap alkalmas.
de a google maps-nak is kell forognia ahogy mozogsz. kellene egy hardver teszter progit letöltened vagy szervíz menu *#0*#
megnéztem forog a térkép.[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
válasz Psychopeti #41082 üzenetére
Navigációmódban vagy? Hacsak beírod a keresőbe a célt, és úgy próbálsz navigálni, akkor sajnos nem forog (ilyenkor csak a piktogram mutatja, merre nézel), csak akkor, ha el is indítod a navigálást.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
handrash
őstag
válasz Psychopeti #41075 üzenetére
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Psychopeti
senior tag
válasz handrash #41084 üzenetére
Nálam nincs olyan iránytű...
Hanem csak az a célkereszt és hiába nyomok rá semmi nem történik. Vagy 3 alkalom után sikerül az is hogy ha rámegyek akkor engem mutasson meg hogy éppen hol vagyok.
[link]Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
handrash
őstag
válasz Psychopeti #41085 üzenetére
Domborzati módban nem is működik.
-
handrash
őstag
válasz Psychopeti #41087 üzenetére
Könyörgöm válts már "alapértelmezett " nézetre!
-
chubby2o6
senior tag
Használ valaki Youtube Vanced-t? 14.21.54 verzió van nekem, magisk modulként tettem fel, de mindig leáll. Ha törlöm az alk. adatait, akkor el tudom indítani, de miután kilépek belőle, egy idő után jön a kis ablak, hogy a "Youtube leállt."
Próbáltam nem magiskból feltenni, régebbi verziókat is, de mindig ugyanez az erdmény. Nugát alapú Superman romot használok ezen a telón, a másikon oreós Superman van, azon működik rendesen.[ Szerkesztve ]
-
sunset
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám támadt hogy valahogy a rendszer rosszul kezeli az akku adatait.
2 hete volt akku csere-az előző az Accu Battery szerint már csak 70%-os volt.Na most az újra is annyit mutat.Ellenben az összes app-ami mutatja az akksi állapotát -jónak (good) írja.
Olyan mintha a rendszer nem látna kb. 25-30% akku kapacitást.Gondolom ezek az akksival foglalkozó app-ok a rendszer álltal mért adatokra támaszkodnak.Kiváncsiságbó 0-ra merítettem.
Na most 0%-on volt még benne 2 óra müködési idő-amiből 1 óra folyamatos youtube videó volt.A rendszer a kijelző időre folyamtosan 2,5-3 órát ír az akku használatnál.Ha jól tudom akkor 5-6 óra lenne a normális.
A másik:a Phone Infó app. a töltések számánál onnan folytatja a számolást ahol az előző akksinál abbahagyta.Többször újra telepítettem-de a helyzet akkor sem változott.Nem lehet valahogy resetelni,hogy tudjam hogy hányszor töltöm az új akksit?Ja-és nem mutatja kb 2 hónapja az akku health-ot. Se az előző akksinál-se az újnál.
Csináltam ma egy factory reset-et de semmi nem változott.
Mi lehet az oka ezeknek az anomáliáknak?
Amúgy a készülék minden másban tőkéletesen működik.A választ előre is köszönöm!
-
UfoZoli
aktív tag
válasz sunset #41092 üzenetére
Nagy valószínűséggel valami nonname utángyártott akksit kaptál, ami után nem lett kalibrálva sem a teló.
Anno még S4 mininél jártam így. Azt istennek nem tudtam az új akksit 70% fölé tölteni.
Vissza is küldtem a fenébe. Persze ott a cseréhez nem kellett szervizbe vinni a telot.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
amoledus
aktív tag
válasz sunset #41092 üzenetére
A probléma a batterystats.bin-el van ez menti az akkud adataid ,töltési ciklusokat stb. Ezt csak root-al lehet nullázni ,sztem ne foglalkozz vele értelmetlen ,ha jó akksit kaptál ha kínai hulladékot, nem fog változni .
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest