Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz Schrift #40651 üzenetére
Bocs, el kellett mennem.
Túl sok frissítést ne várj már erre a telóra, max. biztonsági frissítések lesznek.
Ha megtartod rootolás után a teló "Hivatalos" állapotát, akkor megkapod a frissítéseket is, persze csak akkor, ha gyári romon maradsz.
Rootolás után alapból a teló állapota "Custom" lesz, de van rá megoldás, hogy "Hivatalos" legyen. Nem tudom, milyen romon vagy, én még Nougat-on, szal csak ezzel kapcsolatban tudok nyilatkozni. -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Galaxy S7 (SM-G930F)-re van esetleg olyan Custom Rom ami tud magyarul is?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Viktor77
titán
-
davidovi
tag
válasz Psychopeti #40640 üzenetére
Elvileg minden okos pultban van
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz Psychopeti #40662 üzenetére
Már hiába, jó ideje nincs fent, nem volt sokáig.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
stefi68
addikt
válasz Gerzsi #40665 üzenetére
Nem biztos az.
Nem vagyok OTP-s de próbaképp felraktam az OTP SmartBank-ot (gondolom erről lehet szó).
Az alkalmazást elindítva és a regisztráció részhez érve kiírta, hogy módosított rendszert észlelt.
Miután a Magisk Hide-dal eltakartam előle a root-ot, már ment is tovább...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
kutga
nagyúr
válasz Psychopeti #40668 üzenetére
A Lineage pl. Nálam is az volt fent egy ideig, root nélkül.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz Psychopeti #40670 üzenetére
Nem igazán vált be. Hetes a hivatalos droid verzió erre a telóra, bár már lehet hogy van kilences is. A biztonsági frissítéseket kapta havonta, viszont voltak benne bugok amiket senki nem javított. Egy idő után visszatettem a gyárit.
-
Psychopeti
senior tag
Értem. És ezekben van magyar nyelv?
Én most ezen a ROM-on gondolkozok hogy felrakjam-e de ha nincs benne magyar nyelv állítási lehetőség akkor inkább hagyom...
SuperMan-Rom V3.0.1[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kutga
nagyúr
válasz Psychopeti #40672 üzenetére
Magyar volt benne, de ezt a romot magamnak kellett összerakni a LOS forráskódból. Igazából érdekelt a dolog, volt hozzá jó leírás, jó érzés amikor először bootol be a saját romod.
-
-
Psychopeti
senior tag
Húú akkor kened vágod ezt a témát
És ehhez a romhoz amit fentebb linkeltem vajon van magyar nyelv?
----------
Ebből az általad említett OS-ból most ez a legfrissebb:
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/development/beta-lineageos-16-0-s7-herolte-t3842465
Már lehet hogy bugmentesebb isKend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kutga
nagyúr
válasz Psychopeti #40675 üzenetére
Ezt sajna nem ismerem, de ha regisztrálsz a fórumon, biztos megmondják.
MOD
Tavaly volt róla szó hogy valaki már dolgozik a Pie alapú romon, a LOS honlapon mindenesetre továbbra is a Nougat a hivatalos.Let the Zone take me if I am.
-
Psychopeti
senior tag
Hát akkor lehet majd regizek és rákérdezek ottan.
Köszi az infókat.
Közben ránéztem az oldalra és már nem lehet kommentelni
Hol kérdezzek rá akkor???[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Psychopeti #40677 üzenetére
Írsz annak az "Ivan.." -nak privátot ...
-
SirRasor
addikt
válasz Psychopeti #40672 üzenetére
SuperMan romot próbáltam kb 1 éve...nekem nem jött be. A gyári a saját módosításaimmal jobbnak bizonyultak mind teljesítmény, mind stabilitás terén.
MÁS: márciusi romom van és van benne egy idegesítő hiba: fényképezek és azon belül rányomok a készített képre, akkor nem az nyílik meg, hanem párral korábbi kép. Sose láttam még egyik androidon, egyik telefonon se ilyen bugot.
Néztem most SamFirm-mel és van újabb, 2019.06.11-ei XEH-s ROM. Akinek települt: ez a bug megvan még? Vagy másnál elő se jött?[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Hát...akkor random bug, mert csak? Lehet...viszont olyan macera felrakni az újat...megint mindent 0-ról beállítani+még előtte kókányolni systemlessel...ha tudnám, hogy ez az utolsó frissítés, akkor még beleállnék, de ki tudja hol állnak meg Talán még Pie is lesz belőle...
Make Love not war!
-
Psychopeti
senior tag
-
Hege1234
addikt
válasz Psychopeti #40689 üzenetére
pie romban nem gondolkoztál?
-
SirRasor
addikt
válasz zolikaDB #40691 üzenetére
Azért a google fotók <> galéria között már nem 1 telefonon láttam anomáliát
Psychopeti lehetséges, hogy már semmi gond sincs vele. De csak a kinézete nem tetszik a mostaninak, vagy szeretnél valami újat látni, vagy van konkrét elképzelés? Szóval arra akarok kilyukadni, hogy xposed+gravityboxxal nem tudod magadnak jobbra megcsinálni?
gerner1 köszi. Akkor most nem nyúlok hozzá...nem ér annyit a vesződés, és lehet, hogy más okozza és ugyanúgy előjön a hiba.
Make Love not war!
-
Psychopeti
senior tag
válasz Hege1234 #40690 üzenetére
Igazából arra még nem terveztem hogy áttérjek. Most letten nem régen Androidos megint több mint 6 év után
Neked esetleg az van?
SirRasor:
Hát mondhatjuk azt is hogy igen
Azt a két progit nem ismerem egyáltalán. Miket lehet velük csinálni?[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Psychopeti #40693 üzenetére
Ja ha nem ismered, akkor....röviden? Android mélylélektan kókánnyal, garanciavesztéssel, potenciális téglázással, szóval inkább hagyjuk.
Ha unatkozol és vállalod a kockázatot, akkor guglizz utána...úgyis sok guglizás fog kelleni, ha beleállszEDIT: én sose akartam hozzányúlni az androidhoz...csak szerettem volna egy HASZNÁLHATÓ telefont. Erre egy Sony Xperia-val kezdtem (még az első, nincs jelölés...xperia és kész.), ami túlmelegedett fél perc használattól, amitől meghülyült az érintőkijelző. Nem baj, van javítás...csak másoljam az X fájlt Y helyre...amihez ROOT kell. Hogy mi kell? Na és onnantól kezdve nem volt megállás...mindegyik telefonnál előjött valami fos, amiért ki kellett rootolni...most már csak reklámblokkolás miatt csinálom, meg 1-2 apróság miatt, de akkor is bosszantó, hogy a legalapvetőbb dolgok miatt hozzá kell nyúlni a telefonhoz
Eddig a legjobb tapasztalatom egy Xiaomi Mi4C-vel volt. A MIUI (9 és fölötte) baromijól testreszabható és a C-mint China developer rommal jött, amiben a fejlesztői beállításokban volt gyárilag root
Na fasza, végre egy telefon, amihez nem kell mélyebbre nyúlni...a f*szt, ott meg magyar nyelv nem volt (lokalizációt hiába lökögettem el kínairól, mindig meggajdultak a telepített programok), kellett rá kókány nem hivatalos EU rom és kezdődött minden elölrőlDE...általában 1x kellett minden kókányt megcsinálni egy telefonon, és utána hónapokig se volt újraindítva. az S7-nek is valami 1 éves uptime-ja volt és csak a romolás miatt kellett újraindítani.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Psychopeti #40695 üzenetére
Igazából nem...szemléletváltás kell, mert az a nem normális, ha állandóan (mondjuk hetente) újra kell indítani egy telefont. Tényleg nincs rá szükség, ha minden a helyén van.
Ja vannak, akik akkumulátor kímélés miatt időzített ki-be kapcsolást csinálnak, hogy pl. éjszaka ne menjen. Ilyet repülőgép üzemmóddal oldok meg, mert kevesebbet merül egy éjszaka alatt, mintha ki-be kapcsolnám. Amúgy van Timed Toggles alkalmazás, amivel időzítettem ezt és....ehhez is ROOT kell MIUI 10-ben már van alapból ilyen
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Hege1234
addikt
válasz Psychopeti #40693 üzenetére
én ezt a pie romot használom már hónapok óta..
ROM OS Version: 9.x Pie
Status: Stable
Current Stable Version: v12
Stable Release Date: 2019-07-06nagyon meg vagyok vele elégedve
egy hónapba van hogy 2 frissítés is érkezik hozzá
azt csak lekapom és gyalulás nélkül installálom istwrp már van a telefonon?
+sztem ha most jöttél át ne egyből azzal kezd
hogy összefőzöd a saját romodat.. -
komyka
tag
HölgyekUrak! A behalkuló beszedhangszóróval lehet valamit kezdeni sufniban, vagy mindenképp cseréltetni kell? Más bajom nincs a telóval, de nyilván a garancia már lejárt...
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest