- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schuler888 #114 üzenetére
Peace.
Ezt így el tudom fogadni és le tudom zárni, ha te is. -
válasz
Schuler888 #108 üzenetére
Értem. Tehát ezt a tabletet az vegye meg, aki jegyzetel. Mert másnak nem való. Rétegtermék.
Még ha árulnák a toll nélkül, még érteném, hogy bárkinek el akarják adni. Így viszont, maradok buta tudatlan tamagochi felhasználó és sosem fogom megérteni azt a felsőbb értelmi szintet, amit te is képviselsz. Elnézést kérek tőled és röhögő társaidtól, még pár száz évet fejlődnöm kell, hogy azt a magasröptű érvhalmazt, amit elém tártál, amivel kifejezted butaságomat, megértsem. De addig is, inkább veszek még egy ilyen tamagochi Lenovót, minthogy egy szuper hightech jegyzetelővel ellátott, vékony kávás, "brutáldurva" soc-al rendelkező, oled nélküli, prémium műanyag Samu tabletet vegyek.
Én ilyen együgyű vagyok.Ja és nem a Samsunggal, mint márkával van bajom. Rengeteg Samu telefon van a ismerősi és családi körben. Mindenki elégedett. De ez a tablet csak a felsőbbrendű, intellektuálisan magasabb szinten lévő, hozzád hasonló vicces, emberi evolúcióban előrébb tartóknak való, akik hardcore gémer felhasználók.
-
válasz
Schuler888 #98 üzenetére
TFT mindkettő. De az IPS technológia nem ugyanaz, mint a Samu PLS-e. De itt nem is erről volt szó. Hanem egy 170-es, akarom mondani 150-es (😃) táblagépben nem amoled van. Ami nevetséges. De legalább szűk a káva és nem üveg a hátlapja és nincs benne a sok "felesleges" feature.🤪😁
-
válasz
Schuler888 #95 üzenetére
Eh. Nem vagyok Móricka, de azért elképzelem.
linkJobb oldalt a tulajdonságoknál ott van: "Érintőképernyő: tollal használható"
Most már érted? Vagy tanítsalak meg olvasni is? Móricka. -
Jakuu
őstag
válasz
Schuler888 #98 üzenetére
Az meg van, hogy a filler is penz ? Ja meg mind a ketto LCD. Es ?
Hova is akartal ezzel kilyukadni ? Ja ertem, gondolom szerinted a minoseguk is azonos, mert a TFT az olcso panel, az IPS meg nem. Hangsulyozom 170ert es meg csak nem is oledrol beszelunk, hanem gagyi TNT panelrol ennyiert. Hulyenek is megeri hat meg ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest