- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
válasz
kazanka #1790 üzenetére
Itt valami csöcs lesz a szoftverrel. Remélem hogy azzal, mert nem egy régi telefon és az aksival nem hiszem hogy gond lenne. Mondjuk használtan vettem, így az előéletét nem tudhatom, de patika állapotba van és minden szuperül megy, remélem az SW frissítés/újrahúzás majd megoldja. De ha valakinek hasonló tapasztalata volt/van megoszthatná velem mi volt rá a gyógymód
-
Icetee
aktív tag
válasz
Bzsolt1 #1774 üzenetére
Én is most szereztem egyet, de még a kártyám se volt benne csak be volt kapcsolva. Feltöltöttem délután 1-kor és este 8-ra már 75%-on volt
Úgy hogy SEMMI nincs a telefonon és hozzá se nyúltam. Na jó kb 3x megnéztem mennyi az idő rajta.
Ez normális?És csináltam gyári beállítás visszaállítását, de semmi. Ugyan így merül. Akkuhasználatnál azt írja az android rendszer használja a legtöbbet. Gondolom valami sw-s faszság lehet. Vagy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest