- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló!
Most meg veszi a töltést autóban,és hálózatról is, úgyhogy gondoltam belakom újra.
A géppel összekötve mondjuk még mindig nem jó, szerintem a csatlakozóval lehet valami.
Az akksi jó, vezeték nélkül szépen tölti.Ha viszont átmegy a knoxos,akkor küldenem kellene.
Van valami belső infód esetleg?
-
szata.68
senior tag
Van valakinek tuti forrása,hogy a nem gyári szoftveres telefon bukta a garit?
(én még a gyárit sem tudom visszatenni,így elég egyértelmű a dolog,még a knox-ot se kell nézegetni)
-
szata.68
senior tag
Helló
Nagyon furcsa gondom van. A telefon egyik napról a másikra nem akarja venni a töltést. Amikor töltőre dugom felvillan az akksi ikon,de nem tölti.
A gép szintén nem ismeri fel. A csatlakozó lehet a gond?
Este kipróbálom vezeték nélküli toltovel.Volt már valakinek hasonló problémája?
Tamás
-
szata.68
senior tag
válasz
Wapmester #3117 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasót csak akkor bukod,ha a KNOX-ot érintetlenül akarod hagyni. Igazából túlzottan nem merültem el ebben,mert én tudtam,hogy kellenek a friss romok,és az ujjlenyomatolvasó az meg csak a knox kisütésével lehetséges. (most még)
Jól olvastad. De amúgy még az android pay sem fog menni rootolt gépekkel. -
szata.68
senior tag
Használ valaki custom rom-ot? Melyiket gondoljátok a lejgobbnak? (nekem most carHD van fent)
-
szata.68
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #3014 üzenetére
Közben megtaláltam, elvileg van.
-
szata.68
senior tag
Helló
Most gondolkodom,hogy egy ilyen telefont veszek. Az eddigi telefonjaimon nagyon megszoktam,hogy bal oldalon van a vissza,és a jobb oldalon az alkalmazásváltó. Van erre bármi mód (tasker / xposed / van rom),hogy megcseréljem a funkciójukat? (tudom,hogy a kinézetet nem lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest