- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Ezt javaslom helyette, nagyon jó: UC Browser- webböngésző
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Mit kellene tennem, hogy a több éve használt dolphin browsert 6.o.1-en működésre tudjam bírni.
Tud valaki erre megoldást? -
Ákkk
addikt
-
kentucky
őstag
Próbáltam vissza 4 Fileos TMH-t aztán XEH 4 File, de így is TPH fogad. Mindegy, ez van.
-
"A rendszer jogosulatlan műveleteket észlelt. A jogosulatlan változtatások visszavonásához indítsa újra az eszközt." - Eszköz biztonsága menü
Illetve folyton "Biztonsági tájékoztatást" dob sárga felkiáltójellel
Ez micsoda ?
Virus nincs, rom TMH, knox 1 -
Ákkk
addikt
válasz
kentucky #26937 üzenetére
Nem mert az nem ettöl független. Gyári rom esetén nem mászik el a knox. Ugyanezzel a módszerrel a szolgáltatóit is vissza lehet rakni a csc visszaáll mivel ott nem multi.
Eddig a szervíz csak a knoxot nézte igaz ők visszarakják a gyári romot mindenképpen bármiért is kerül oda a készülék.
Fr nélkül nem mert a szolgáltatói rom mérete más (nagyobb) mint a gyári független.
Itt fent az összefoglalóba meg találsz mindent ami szükséges. -
Kékes525
félisten
válasz
proly01 #26923 üzenetére
Root + Custom ROM, például: XtreStoLite DeoMod Edition 3.3.1 MM Tulajdonságai között: "Integrated Fix for the 'No deep-sleep' bug!!"
Végleges megoldás szerintem csak a következő android verzióban lesz (6.1 vagy 6.0.2). A Samsungot láthatólag nem érdekli a hibajavítás, pedig szerintem ő is kitudná javítani a Google hibáját.
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Gyors kèrdès. Èppen a viber alkalmazàsba voltam,ès nem lèptem ki belőle amikor rànyomtam a software frissìtésre ami rendben frissult is. Szerintetek gond,h nem léptem ki teljesen?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Mivel S6 Edge topik nem annyira élénk ezért ide írok: adott egy TMH S6 Edge készülék, amire felhúztam egy független XEH Rom-ot. Elvileg ma minden XEH tulaj kapott OTA-t, de én nem, és azt szeretném kérdezni, hogy ez betutható annak, hogy én csak az AP filet flasheltem? Semmi CSC-t, Bootloadert nem tallóztam be Odinba. Mi lenne a legtisztább telepítés, hogy ne ugrojon a Knox? Csak AP + CSC file flashelése?
-
fiATHaLON
őstag
Megoldható valahogy Samsung S6-on, hogy teljesen letiltsa az ember az internetet? (wifi és mobil internetet egyaránt...)
Előre is köszönöm! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #26920 üzenetére
Erre sajna én sem tudok válaszolni.
-
spider80
őstag
válasz
proly01 #26923 üzenetére
Nem frissítéstől jött ez a merülősdi. nekem pont akkor kezdte, mikor hetekkel előtte-utána nem volt semmiféle rendszerfrissítés. És azóta is 1-1 nap jó,de általában merül. Ha leveszed töltőről, és nem használod, akkor azért 70% az android rendszer, mert másra nem használod. Pl 100%-ról lemerül 95%-ra, akkor ennek az 5% merülésnek a 70%-t okozta az android rendszer. De ha pl leveszed töltőről és 2 órán keresztül folyamatosan megy a kijelződ,akkor meg olyan lesz, hogy kijelző 50%, böngésző 20% ,android rendszer 8% tegyük fel. holott ebben a 2 órában lehet hogy ugyanúgy 5%-ot merült az android rendszer miatt pluszban,mint mikor 70%-ot írt,csak itt másra is használtad,ami többet fogyaszt.
-
proly01
őstag
Tud valaki bármiféle megoldást erre a random 70-60-80% os android rendszer fogyasztásra és ezzel egyenesen aranyos kb 5 óra alatt lemerül a telefon kombinációra mert már nagyon idegesít
egyszer bekattan neki valami akkor van 6óra kijelző időm egyszer meg pl mint most ami kiváltotta belőlem ezt,hogy leírjam levettem töltőről 2 órája hozzá se értem most felveszem az előbb 78% on van android rendszer fogyasztása 70%Érdekes módon megfigyeltem,hogy semmi baja nem volt ennek a telefonnak se olyan pengén működött mint az állat.Kijött az S7 ezzel egyidejűleg egy frissítés erre (minden régióra pár nap eltolással) azóta csak szarabb és szarabb.Minden egyes frissítéssel....és ugyanez volt S3-S4 S4-S5 és stb között is.
Hihetetlen komolyan mondom,hogy itt is előadták húúúúú majd az Android 6.0 ilyen meg olyan...ezt is állandóan előadják aztán egyik szarabb mint a másik.
Bocsánat de egyszerűen felháborító hogy nem tudom a telefonomat 6 órára elvinni magammal powerbank nélkül.
Mert ha tudnám hogy ez ilyen akkor semmi baj....de nem ilyen!!!Eddig semmi baja se volt. -
sunsun2
tag
Hali!
Egy kérdés.Csak én nem találom a nagyító funkciót?Hova lett? -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Az előfizetésen nincs hívásátirányítás szolgáltatás bekapcsolva, de ha vonalban vagyok és közben valaki keres, akkor neki kisípol a telefon, mintha ki lennék kapcsolva.
A Hívásátirányításon belül a hanghívásnál a négy opcióból (Mindig - Letiltva; Ha foglalt: Hívások átirányítása a(z) +36209400444 számra; Ha nincs válasz: Hívások átirányítása a(z) +36209400444 számra; Ha nem elérhető: Hívások átirányítása a(z) +36209400444 számra) az utolsó hármat próbálom kikapcsolni, nem engedi, a következő hibaüzenetet írja:
"Nem sikerült olvasni az adatokat - A hálózat nem várt választ adott", illetve "Nem lehet dealtiválni a hívásátirányítást, amikor a telefon foglalt. A szolgáltató nem támogatja ezt a lehetőséget."Volt már SIM kártya cserém, a szolgáltató kártyát is frissített, de a probléma továbbra is fennáll.
Valakinek van/volt hasonló problémája, sikerült megoldani? Ötlet?Üdv,
GBoy -
sebgutkopf
őstag
-
kklausz
tag
Jóval több is az mint 1 hónap.
Éjszaka, hozzá sem nyúlva:
amúgy meg:
A SOT-ról nincs képem, mert felesleges, kb 1.5 óra. Ami mondjuk az LG-mhez képest minimum szánalmas.
Romokkal szórakozni nem igen van kedvem, azt csináltam eleget mikor az S4 járt pont így a 4.4.2 frissítéskor, akkor az sokkal rosszabb volt, és eladás lett a sorsa.
Jól mondta valamelyikőtök, hogy az aksi gond olyan mint a gumicsont, valamit rágcsálni kell, mert más baj nem igen van szerencsére
Most inkább töltöm, napi kétszer legalább.
Gáz, de semmi érdemleges workaround nincs ami működne is. -
PcForCe
tag
Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy hova erdemes gyartoi garis telefont vinni szervizbe? Kiszeretnem csereltetni benne az aksit mert lassan 1 eves a telefon, fulese es a toltokabele is tropa... remelem ezeket is kicserelek. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatba?
-
ToBeY
nagyúr
A portugálra jött egy 77,75 MB frissítés,nem tudom miféle javítás férhet bele ilyen kis méretbe.
-
Kékes525
félisten
válasz
Amos17 #26910 üzenetére
Google hiba, de a Samsungnak lehetősége lenne javítania. Ha a custom ROM-oknál megoldották, akkor elméletileg erre a Samsung is képes lenne. Nem teszi, talán azért, mert az S7 irányába akarja terelni a felhasználókat. Esetleg a root irányába, ami a garanciális javítási költségeiket csökkentené.
-
Ákkk
addikt
Ez egyéni véleményem:
minden más csak ne adaptív mert nagy fényerőn úgy pörgeti a processzort és ez alulrol is fűti rendessen. A kijelző se szereti ezt. És gyosabban is merül szerintem. Nekem az s3-an kívűl volt minden galxy előd.
Nálam az s2 volt még annó legtovább 2,5 évig ott ez a beállítás hamar beégette pár hónap alatt napi 2.5 óra SOT kijelzőcsere házhoz jövős szerviz( Ez miért szünt meg.... Utána változtattam rajta és még a mai napig sincs beégés. (Ezek voltak azért:
usb aljzat 2x,jack aljzat x1 és hangszórót cseréltem benne 1 éve) Mert a családban maradt de még nincs beégés és az eredeti aksi is van benne most lesz 5 éves és 1 napot simán bír még...( ez csak érdekesség azóta s5, z1c,g4, i6s most s6 és s7- csak ezt az alkalmazottam használja jelenleg)
Biztos fejlődött a technológia de a párom s6 edge telefonján már volt beégés miatt kijelző csere 1.5 hónapja pedig egy idős ezzel.
Én alapvető módban használom az első bekapcsolás óta ő neki nem tetszett ezért visszállitotta és kb fele annyit használja a kijelzőt mert egy ideje 2 naponta tölti igaz azért is mert lenyulta az ipadom☺
Nálam van, hogy napi
2x 5 órát ez két töltést is jelent☺. Amikor 18 órát vagyok stúdióban és a gépek renderelnek videókat, akkor a telefonnal megy a levelezés és net.
Nekem az alapvető mód áll a legközelebb természeteshez a többi szerintem tulszaturált és zavaróan kontrasztos.
Kár, hogy nincs kalibrációs lehetőség mivel a munkám során csak kalibrált monitorokon dolgozom nekem ez a beállítás lett közelebb ami a szememnek tetszik. Ott viszonylag alacsony fix fényerőt alkalmazok mikor kijövök vagy nem stúdióban dolgozom bepipálom az automata fényerőt.
Bocsánat picit hosszú lett☺ -
Amos17
tag
A merülős témához: [link]
És mégegyszer: A google miatt merül és nem Samsung hiba!
Igen, nálam is előfordult. Megoldás: minden feltöltés után indítsd újra a telefont és az ideiglenesen megoldja a problémát.
Az nem megoldás ha másik telefont veszel mivel bármelyik mobilnál előjöhet (Nexus, HTC esetében a MA fórumukban is vannak ezzel kapcsolatos panasz).. sőt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest