Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifuli01
csendes tag
válasz
yodamester10 #9056 üzenetére
Nekem független van, MM-ban vásárolt (szal nem kamusi), 4 hónapos és nem jött semmi frissítés.
Ezzel sincs bajom. Nem fagy, nem akad, teszi a dolgát! (Ez tisztára ájofonosan hangzott!)
-
dulifuli01
csendes tag
válasz
kissandras20 #8955 üzenetére
-
dulifuli01
csendes tag
válasz
kissandras20 #8953 üzenetére
Mi az, h. régebbi S5-öd???
-
dulifuli01
csendes tag
Szakadjunk már le erről a vízálló vagy nem témáról! NEM vízálló, CSAK cseppálló!!!
-
dulifuli01
csendes tag
válasz
yodamester10 #8709 üzenetére
1000 huf.
-
dulifuli01
csendes tag
Az normális, h.mikor ki akarom választani a címzettet sms-nél, akkor mindenféle címet bead, még az e-mail címeket is?
-
dulifuli01
csendes tag
Egyesítettem és minden névjegy 2-szer szerepel a tel.könyvben.
Hát most qú..... de nagyon összegányolta az egészet!Van név, de nincs hozzá szám! Gmailben néztem...
-
-
dulifuli01
csendes tag
Hy All!
5 hónapja nyúzom ezt a telót és lenne pár kérdésem hozzá kapcsolódóan:
- miért ömleszt be sms írásnál mikor ki akarom választani, h. kinek küldjem az smst minden nevet és e-mail címet, skype nevet?
- miért nem szinkronizálja be a névjegyeket a gmailes fiókomba? (be van kapcsolva a szinkronizálás és az autómata szinkron is. Próbáltam egy szűz gmailesbe is menteni, de nem csinált semmit. Nem írt ki ütközési vagy szinkronizálási hibát.)Amúgy minden pöpec a telóval!
Fólia nem az ütés ellen kell, hanem a karcok miatt! Hiába GG a műanyag az elején, karcolódik! Ez tény!!!
Tokot meg mindenki szíve joga tenni rá vagy sem.
Hülyeség, hogy laggol meg lassú a teló! A gyári tw-el sem volt semmi bajom! Gyors volt és tette a dolgát. Feltettem a Nova launchert, mert istenítették. Semmi extra. Ugyan olyan gyors, mint a gyárival! Mindenféle animációt ki kell kapcsolni mind a kettő launchernél és nem lesz lassú!!!! Ennyi a titka!!!!Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest