Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo

    aktív tag

    Most ertem vissza a MMbol, vittem egy kis kiszuperalt 8210-est, igy 208k az ara, volt feher is meg fekete is, pattogtam a ketto kozott, feheret akartam venni, de ott a fekete (grafitszurke inkabb) tetszett meg jobban. szebben kiemeli a krom keret es az anyag texturaja miatt kevesbbe unalmas talan...
    ...viszont 15 perc nyomogatas utan 180as pulzussal foldohzvagtam volna ha mar sajat lenne, egyszeruen jelen korulmenyek kozott (ezen hw + 4.2.2 + tw) ez egy idegesito laggos sz@r.

    B@xottul tetszik ez a hatalmas kepernyo, meg nagyon szep a kepe, tapintasra is sokkal minosegibb erzes egy szifon5-nel, mintha egy hightech friszbi lenne a kezembe, de egyszeruen nem elne meg nalam az elso napot mert idegesito. Remelem ez majd egy fixxel drasztikusan valtozik, de most ugy erzem nehany honapig nem akarok androidot latni. Ismetelten hibazott a samsung, ha egy beta UI miatt ilyen ez a dolog, mert ha en zsebemben a cashel a dontessel, hogy megveszem es egy szifonnal, melybe mar csalodtam (4.3al jo volt 5 6 os ios-vel egyre lassab es laggosabb lett) es unalmas is, szoval igy sikerult ismetelten face to face (alleeban csak negyed ennyit nyomogattam, es remenykedtem, hogy bemutato darableven ez meg csak ilyen) eltantoritania attol, hogy magameva tegyem.

    Sry skacok, aki meg nem vette meg, latatlanba ne tegye, aki korabban szifont hasznalt arra ez fokozottan igaz, aki tud varjon vele, jelenleg ez katasztrofalis.

    Szomoru vagyok :(

    Sword: no offense, forumon harapnak a warezre, es hiaba volt meg spicahoz neked, OEM leven nagy mertekben kerdeses a portalhatosaga a sw-nek, ezt mindenfele keppen szolgaltatodtol, de inkabb sammutol erdeklodd meg! (amugy amigo volt hozza)

Új hozzászólás Aktív témák