- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Egy szóval sem azt mondtam hogy rosszabb mint az S4, csak azt hogy fele annyit ér amennyiért ki van rakva... Egyszerűen nem fogott meg, és külsőre sokkal jobban tetszik az S4, és ne mondd azt hogy csak ezzel ringatom magam mert nem az van...
Sokáig meglesz ez az S4, de majd max ha bejön a Z2 tablet akkor telefon...Tirexi: eddig azt hittem hogy a Samsung prémium szériája az S
-
mgTerminator
veterán
Megnéztem az S5-öt.... Hát... nem volt olyan érzésem mint a Z2 tabletnél hogy ilyen kell mindenáron...
Ez a nagy újítás hogy más a felület?parasztvakítás... úgy érzem a Samsung most lehelli ki az utolsókat magából...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Sly189 #35043 üzenetére
Én a helyedben nem venném meg! Engem nem gyengén megszopatott Debrecenben! Állandóan akadt, nagyokat ugrott, pláne akkor amikor le kellett volna kanyarodni... Ha jót akarsz magadnak akkor Google maps. A legjobb navigáció, igaz netről tölti le a térképeket de egyáltalán nem olyan vészes mint ahogy sokan gondolják, főleg ha otthon végighúzod az útvonalon az ujjad, mert akkor a térkép nagyrészét letölti cache-be!
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #34933 üzenetére
Ha felteszed a recoveryt akkor ugrik a KNOX...
-
mgTerminator
veterán
válasz
laszlolczka #34928 üzenetére
Nem azt mondtuk hogy egyáltalán nem lehet rootolni, hanem KNOX ugrás nélkül nem lehet!
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
Viktor0610 #34639 üzenetére
Csak egyiknek sincs S4 hardvere, mert nekem is duál kellett volna, de csak a középkategóriában van
-
mgTerminator
veterán
Nálam a fényképek tökéletesek, a videóval sincs gond, hogy hány percet lehet felvenni azt nem tudom, nagyon ritka amikor videót veszek fel, de az is nagyon jó minőségű volt! Laptopon néztem vissza, ráadásul sztereó hangot vesz fel, úgyhogy nekem bőven megfelel
Ja és felvétel közben lehet fényképet is csinálni
-
mgTerminator
veterán
válasz
muveszur #34594 üzenetére
Nem csak a háttér, hanem maga az egész rendszer fekete fehér. Én azért nem látom értelmét, mert elvileg ahol amúgy 1 szín lenne, ott helyette 3 fog menni. Vegyük például azt hogy valaki berak egy piros Ferrari-t háttérnek, akkor az fekete fehérben nem piros hanem fehér lesz, és máris 2 színnel több fog világítani mint amúgy, vagy tévedek?
-
mgTerminator
veterán
válasz
adamka36 #34481 üzenetére
Gizmonak igaza van, te tényleg nem értesz hozzá.... Nem szoftver mérnök hanem szoftver fejlesztő, és a munkát vagy otthon vagy a munkahelyen, vagy a budin ülve végzik el, határidőre!
Az android tényleg nagyon jó rendszer és nem is nagyon van vele gond, de a probléma ott kezdődik hogy a Samsung veszi ezt a 99%-os rendszert (mert ugye semmi sem tökéletes) és úgy belebarmol, hogy ami a Nexus készülékeken tökéletesen fut, a Samsung ugyan azon hardverén már nem! -
mgTerminator
veterán
válasz
Maxentius #34422 üzenetére
Látom nem érted
na szóval gondolom másolni szoktál gépre, azért kell a Mass Storage, ezért említettem az OTG-t mert akkor másolnál egy pendrivera, majd a telóra. Egyébként az sem mindegy hogy mekkora fájlokat mozgatsz, mert akár használhatnád a dropbox-ot is vagy Air Droid-ot.
-
mgTerminator
veterán
Nem értem a felhaborodásod, amit te linkeltél jóval gyengébb, mellesleg az OPPO azért drága mert gondolom a chipset-et meg kell fizetni, ami egy Snapdragon 600 tehát van LTE, glonass, meg a többi marhaság
kártyával lehet hogy nem lehet bővíteni, de nincs mindenkinek szüksége rá.
Továbbá nem köteleztelek arra hogy vedd meg, csak mutattam egy jobbatJa amúgy a MIUI-val meg voltál elégedve? Mert a Xiaomi telón az fut!
-
mgTerminator
veterán
A hivatalos oldalon 599$ ami ~136k magyar Forint, nagyjából egy új S4 ára... Azt nem tudom hogy jön e még rá áfa meg vám, de a technikai adatok magukért beszélnek, mindent tud amit az S4, + 5.9" kijelző, 3600mAh-ás aksi,hátlapon lévő kapacitív görgő, vagy hogy mondjam
stb... ráadásul hivatalos CyanogenMod támogatás... Én nagy CM fan vagyok, még ha nem is tökéletes. Egyébként ez az OPPO prémium kategóriás telókat gyárt, legalábbis én úgy vettem észre
-
mgTerminator
veterán
Te írtad hogy a gyáriból újabbat nem lehet feltenni, én meg csak kijavítottalak
Gizmo: az első kérdésedre a válasz: halálosan komolyan gondolta
Tirexi: ezek szerint még nem volt szerencséd a házhoz jövő szervizhez... Hibától függ, de általában hardver elemeket cserélnek, vagy a szoftvert húzzák újra. Ha beviszed, ott először szoftver újrahúzás, ha továbbra is fennáll a probléma akkor hardverelem csere... Ennyire egyszerű. Az pedig köztudott hogy a szoftver újrahúzás minden gyányolást visz, úgyhogy...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #33961 üzenetére
Szerintem az S5-ön ne gondolkozz, csak akkor ha nem tudod már hova tenni a pénzed
-
mgTerminator
veterán
válasz
jeanvaljean #33863 üzenetére
Nem akarsz 2 év múlva újat venni? Akkor szerintem ne is vegyél semmit, mert manapság már csak 1-2 évre terveznek mindent... Nehogy azt hidd hogy ezzel a telefonnal fogsz nyugdíjba menni...
-
mgTerminator
veterán
válasz
DeathAdder #33739 üzenetére
Nem csak te érzed így, és akadni is fog amíg a Samsung fos optimizálatlan szar TW-ét fogod használni! Nyugi, az S5 is röcög...
-
mgTerminator
veterán
válasz
biker10 #33497 üzenetére
Nem, a gyári füles ilyen téren tényleg szar... Mintha direkt csúszósra csinálta volna meg a samsung. Azt hiszem hogy a Poweamp-ban ha hosszan nyomod a hang gombokat akkor ugratja a számokat, próbáld ki
Én folyamatosan torrentezek telón, de én a tTorrentet ajánlom ugyanis teljesen magyar (a fejlesztő is) és gyakorlatilag a legstabilabb kliens androidra. Nekem úgy van beállítva hogy csak wifin és töltőn forgalmazza a torrenteket, így nem szívja az aksit
Ja és a legszebb az egészben, hogyha meg van nyitva a port akkor tud seedelni is, elég szép sebességgel!
-
mgTerminator
veterán
válasz
migabi24 #33276 üzenetére
Én tudom, csak kalit javítottam ki mert már kiesett a gyakorlatból!
Ja mégvalami! Ez nem kimondottan neked szól csak úgy az embereknek, attól hogy hatmilliószor wipeoltok előtte, meg utána is tízmilliószor, nem lesz se jobb, se stabilabb a rendszer! Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget hogy agyba főbe nyomi kell a wipeot...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest