- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
zlatan77 #27061 üzenetére
vszeg mert anno az S1 + voodoo volt a "leg" és ez különösen kijött a katasztrófális S2 miatt. S4 meg jórészt az S600al szerelt mobilok jelenleg a "leg" kvázi tranyós audiophil szint ami azért nagyon durva egy mobiltol.
ellenben igen khm az S4 max statikusan jó fényképezőgépnek, ha nem álványon van és/vagy nincsenek hudejó fényvizonyok egyszerűen elhasal még az S3al szemben is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Parallaxis #26946 üzenetére
mondjuk a 11h +11%+fbhez nemtudom mi kellett de film mellett elment 9ht ami azért elég brutál. LG G2 tud még ilyen 9-10h+os képernyőidőket, S4el nekem 5h is ritkán jön össze...
-
Dare2Live
félisten
kicsit off, kicsit lame de urgent: gmailben a sent mappát hol találom???
-
Dare2Live
félisten
amúgy ez a KNOX app jó vmire? Gondoltam rákérdezek mielött rányomok az installra.
-
Dare2Live
félisten
T-mobilos 4.3at érdemes felrakni? Most kezdte el tölteni a 739mbs packaget.
-
Dare2Live
félisten
Baromira nem érdekel, hogy te vagy akárki komolytalannak tarja azt, hogy én szeretnék turkálni a fejlesztői beállításokban. Vagyhogy rootot szeretnék. vagyhogy.... Ez az én privát dolgom.
"amennyiben komolyan gondolod, úgy azt kell mondanom, hogy az ilyen felhasználó vélhetően nem fog hiányozni a gyártónak, több szempontból sem."
Detto. Nem érdekel a gyártó véleményé/szempontja sem.
És simán lehet nem fog hiányozni neki ez a réteg amelynek elege lett knoxból, developer options nélkülézéséből, ropira törő kijelzökből...
De én nem a gyártó vagyok... tényleg nem érdekel. Veszek majd Nexust, vagy mert egyre jobban bejön a MS vonal WP"9"et.
De Samsungot köszönöm többet nem. -
Dare2Live
félisten
válasz
Don't Panic #20425 üzenetére
egyrészt sgs1 topikba, másrészt ha sehogy nem megy kies ami nem egy nagy csoda akkor settingsben ott van vhol a factory reset.
-
Dare2Live
félisten
google services pörög és eszi az akut, vkinek vmi ötlete erre?
-
Dare2Live
félisten
válasz
bee_jay #19793 üzenetére
mondjuk ez nem lagfix de a fenének van kedve nézegetni ahogy beúszik az ablak. Legyen ott amikor rányomok.
Persze ami nem rabolja az időm maradhat. Windowsban sincs kikapcsolva az élsímítás, árnyék, de a fenének kell az ami lopja az időmet alá ablakanimáció, áttünés.mobilba detto. gépem amúgy egy 3570k+16gb ram+7950+256gbssd szóval nem mert gyenge lenne.
-
Dare2Live
félisten
olyannal találkozott már vki, hogy eldobálja a hálozatot az S4 és utána 2-3 percig nincs is semmi, pedig ahol vagyok ott fixen van hálózat?
Legutolsó Ts rom van rajta semmi hackolás nincs.
-
Dare2Live
félisten
"ér az azok számára, akik értő módon elovassák az uac figyelmeztetését"
értsd meg, hogy a felhasználók 99%nem ez. Nem érti mért baj, nembaj "ha egy videó rendszer szinten akar hozzáférni folyamatokhoz". Honnan is tudná? Ott elakad, hogy mi az, hogy rendszerszint?
És mivel az UAC ezt az ablakot az elmúlt hónapban x*feldobta és akkor se értette mi a baj simán rányom az igenre.
Innen ennyit ér az UAC.
"balgaság azt hinni, hogy egy feltört és úgy ingyenes - de normális esetben fizetős - alkalmazás nem tartalmaz kártékony kódot, ami a felhasználó számára is veszélyforrás."
Mint ahogy azt is balgaság hinni, hogy tartalmaz. ennek semmi köze a hithez.gizmo: "mezei usereknek jól jöhet bármelyik
Hát pont ők akik 100%ban igenre kattintanak, mert nem értik miért baj, meg amúgy is mindig oda kell kattintani ha azt akarja elinduljon a word/excel települjön vmi.... -
Dare2Live
félisten
válasz
silentkiller #16177 üzenetére
Tolts lr egy medis rescant futtasd. Voila
-
Dare2Live
félisten
válasz
supervisor #16082 üzenetére
nagyétvágyú Snapdragon 800
Tény LG G2ben 3000es aksi van és LG nagyon sok trükköt alkalmaz pl GRAM de akkor is bzzeg G2 csúnyán elveri az eddigi legeket a Note2/ RAZR It aksiidőben mindezt béta állapotban....
-
Dare2Live
félisten
válasz
ricsi0307 #15104 üzenetére
multkor hazajöttem, miután videoztam vele. ~10%on volt aksi rádugtam, ellmentem zuhnanyozni, enni utána telefonálni akartam de amikor megfogtam szó szerint eldobtam tippre ~60C környékén volt a burkolat.
Annyi történt, hogy otthon felment wifire azt elkezdte feltölteni a videokat drivera... ami hasznos funkció csak nem így. Ja és ez a 60C úgy, hogy kijelző végig kikapcsolva, cpu nem tehelve.... mi lett volna ha mg vmivel játszok is?
-
Dare2Live
félisten
Minőségi folia ötlete van valakinek?
Lassan elfogynak a 200Ftsek és gondoltam veszek vmi jót. Először clearplexet [link] akartam de 12$ért szállítanak DHLel ami azért egy darab vásárlás esetén elég horror.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
Something_ #14215 üzenetére
"Jo lenne, hogyha egy kicsit vizallo is lenne"
kérdés mi a kicsit.... kicsit az.
[link]pepsi teszt https://www.youtube.com/watch?v=24pGj16WHM8
-
Dare2Live
félisten
válasz
Strangerpwn #13880 üzenetére
media rescan vagy vmi ilyen nevü appot tölts le és inditsd el.
-
Dare2Live
félisten
válasz
dani0113 #12613 üzenetére
Elég könnyen felismerhető a legtöbb hamisitványon NED Hybrid a felirat és nem NEO.
Onnan tudom nekem is ilyen eredetinek mondott hamisitvány jutott 10$ért... amúgy nagyon figyeltek a hamisitok, nagyon hasonlít az eredetire, még a doboza... papirjait, szoroanyagot is egy az egyben koppintották...
-
Dare2Live
félisten
T-s romot tudna vki linkelni?
sammobile nem küldi ki istennek se az új jelszómat....
-
Dare2Live
félisten
Telefont szeretnék visszaállítani eredetire.
Nem lett rajta rom cserélve a hivatalos Ts BMF4 van rajta de rootoltam és mindha recoveryt is probáltam cserélni.
A root visszacsinálása elvileg nem nagy kunszt ellenben, azt nem tudom, hogy recoveryt anno változtattam e rajta. ROM Manager 5.5..2.8 azt írja ki, hogy
Recovery
Recovery setup
Current Recovery: Team Win Project (TWRP)azaz elég gyanus, hogy nem a gyári van rajta de vmiért ha a hangerő fel középső + powerrel probálom nem jön be a recovery.
Ezen felűl EFSt vissza kell állítanom? Hogy ellenörzöm, hogy igen és ha igen akkor az anno lementett 13mbs imageval mit csináljak?
btw tegnap kiprobáltam MunezXBK teloját és neki semmi pattogás. Úgy döntöttem nem romolok, hanem csinálja meg Samsung a telot.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
oceanrush #11116 üzenetére
Ha más forrásnál is hallod mi lehetne más hiba mint a telefon?
btw soroljak más számokat amikkel pattog? Crimson Tide OST?
de még olyan előadóknál is mint Peace Orchesta (Who im I? Animatrix mix) is pattog max hangerő környékén.
Fang: Ezzel a tokkal állítólag jobban karcolodik a telefon mint ha nem lenne rajta. Keress rá forumban.
-
Dare2Live
félisten
válasz
oceanrush #11111 üzenetére
Semmi köze a zenéhez. Ugyanez a szám youtuberól ugyanezt csinálja. Ahogy rengeteg más szám is. Pattog/akadozik.
szerk: Székesfehérvári S4 tulaj leledzik itt? Elugranék hozzá 2percre, hátha nála nincs a jelenség... addig nem raknák BF8at az ugye nincs Tnél root kell cwm efs mentés... meg ha mégis kaki és megy vissza samsungnak akkor a visszaállítás is szivás.
-
Dare2Live
félisten
válasz
._.Dante._. #11103 üzenetére
Kábelt nem használok.
Egy 9$os spigen slimarmor replikát vettem (persze eredetinek hirdették) és ahogy írod túl széles volt a dugó.... DE elövettem a furot és beleraktam kupcsiszolót és bimm máris tökéletes méretű a lyuk.
Az új rommal sokat javúlt a helyzet de rakás zeneszám még mindig pattog, abból az egyik notorius pattogost linkeltem is az utolsó 2percben nehéz nem észrevenni. Ez van, fogalmam sincs mi lesz, ha nem jön rá ROM ami megoldja akkor max addig gariztatom amíg Samsung meg nem unja.
Persze ez nagy szívás nekem is meg azért nonszensz ebben az árkategóriában egy ekkora hiba.
-
Dare2Live
félisten
válasz
ThorsHUN #11090 üzenetére
BMF4 ez a legujabb Ts.
Meghallgatnád nekem? 99% akár youtuberól is jó csak max hangerőn és elég az utolsó 2perc. [link]
szerk: Tényleg eltünt az új rommal egy rakás szám alól a pattogás de másoknál meg rendszeren lehet hallani. Persze nem csendes környezetben közepes hangerőn hanem amikor kell a amx hangerő.
-
Dare2Live
félisten
"Nekem van vagy 300db FLAC a telón és egyik se pattog."
Nem oned van?
Másrészt nem pattog más mobilon, házi hifin, mobilon meg igen és ebből neked az következik, hogy a zene hibája. ujaj...
Nem mindha ha más forrásból hallgatnám pl youtube akkor nem pattogna. Azaz baromira mindegy mi a forrás ugyanúgy pattog. -
Dare2Live
félisten
Ezt a [link] zenét meghallgatná vki nekem nem gyári(pattogós) fülessel.
Elég a végét meghallgatni kb utolsó 1perc és persze max hangerőn. Az a baj nálam a Shure 212vel hiába ment fel a legújabb Ts romot továbbra is pattog.
-
Dare2Live
félisten
btw most mik az ajánlott romok?
elsőre ezt néztem ki... [link]
-
Dare2Live
félisten
Én 3hete jelentettem be prémiumszervíznél, hogy "pattog a zene" fülhallgató használata esetén.
Na tegnap felhívtak avval, hogy sikerült szerezni új fülhallgatót. Erre persze mondtam, hogy nem a fülhallgató rossz és, hogy csak egy új romra lenne szükségem, amit már ki is adott samsung csak mivel Ts vagyok nincs frissítésem. Erre az volt a reakció, hogy a Tsre ő nem rakhat független romot. Rákérdeztem, hogy akkor ha Tnél nem lesz ROM ami orvosolja a hibát akkor nekem örökké hibás készülékem lesz? Erre kb hümmögött egyet. Most azon filozok, hogy leadom Tnél a telót azt addig marad náluk amíg meg nem oldják a problémát 2hó után meg kérem vissza a pénzem és veszek egy függetlent, vagy másik tipust. Csak azért 2hó az k* nagy szívás.
Nagyon jó ötlet ez a prémiumszervíz, de nem 3hét kéne legyen míg beszereznek egy füllhallgatót és evvel a T/Pannon/Vre nem jönnek a romok és emiatt bugosak dologgal is kéne kezdeni valamit, mert tök8 nem az ő hibájuk uugy rombolja a márka imageját rendesen, még nálam is pedig én max felrakok majd rá romot samfwről vagy xdaról azt kész.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Poplacsek #9893 üzenetére
Inkább ilyaen az olcsó fólia.... és ez még nem is a legolcsobb. [link]
371Ft 5db postával együtt.
Én amúgy ilyet vettem rá elsőre [link] ez drága
majd 220Ft/db.
btw én nem érzem, hogy akár kezelhetőségben akár fényerő/színhelyességben bármit is rontana. Tény 3-4havonta majd cserélnem kell mert annyi idő alatt össze szokta karcolni a kulcs/apró homok, de 220Ft leszarom, inkább mint hogy úgy nézzen ki a mobilom mint a pl kollégáé. [link] btw a képen egy S3 van.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Gizmo94 #9337 üzenetére
Továbbra se írtam sehol, hogy étkezési céllal. Azt írtam élelmiszeriparban tiltott. A kettő között nagy difi van.
Én se akartam senkit bántani, csak ami még a magyar spec szerint bőrszárazságot, irritációt okozhat nem mellesleg pedig pl Olaszoban karicinogénkénkén volta miatt van tiltólistán az nem jó ha olyanra kenjük amit utána rendszeresen tapizunk.
A WD40egy szuper dolog rengeteg helyre rozsdát old, vizet kiszorít, fémfelületekhez tapad, akár szigetelő+kontaktspraynek is jó... de ne kenjük pl olyan helyre amit naponta akár többször is tapizunk.
-
Dare2Live
félisten
és bingó. [link]
Persze még biztos kell pár hét mire megjön sima S4re.
-
Dare2Live
félisten
Ha vki könnyed csúszást, meg nem lerakodó újlenyomatokat, fertőtlentést akar az vegyen pl Brado Life fertőtlenítőt, ezt rengeteg helyen használják egészségügyben fertőtlenít hosszabb távon és a "csúszos" érezés is megvan.
Így néz ki.A WD40 meg egy baromi jó dolog de baromira nem erre való és vmi oknál fogva élelmiszeriparban több helyen is egészségügyi tilólistán van.
-
Dare2Live
félisten
Véülis ilyen clearplex képernyővédőt rendelt vki, akar rendelni vki?
ha vki rendelt shipping mennyi volt?
-
Dare2Live
félisten
imo alapból elsőre hagyd rajta ami rajta van ill csináld meg az OTAs updatet.
aztán ha vmi bajod van a gyári rommal vagy/és más kinézetet akarsz vagy/és akkor cserélj.Még egy hónap és elkezdenek jönni a stock android romok azokat amúgy is érdemes lesz megvárni, más ám amikor a google csinálja meg az Androidot egy készülékre mint amikor Samsung.
S3 felől az S3 topiba rdeklődj, amúgy nem rossz készülék az.
-
Dare2Live
félisten
válasz
._.Dante._. #8362 üzenetére
Igaziból I9505re vonatkozotta kérdés, hogy ingyenes e ez a prémiumszerviz.
más: Úgy néz ki jön S800al az S4. [link] Azért ha vkinek ezért keserű a szájíze miután leszurkolt 200Kt azt megértem.
-
Dare2Live
félisten
prémiumszervíz ingyenes? Nekem spec rom csere miatt kéne, ugy e a jelenleginél a zene pattog.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vertigo #8336 üzenetére
Az a baj, hogy az egyik oldalról ki is huzod az üzemidőt mert neked jó az i9500é is akkor is i9505 LTE, lesz rendes google support a másikon oldalon meg nincs semmi. Én még így, hogy nem 600as malival jött még az architektúráért se rajongok, nem mindha átlaguser aztán érdekelné, hogy milyen architektúra vana telefonjában.
btw I9500hoz van rendes Magyar support/prémiumfutár?
-
Dare2Live
félisten
Na a Battery Screenshotok.
Tegnap reggel lett lehúzva a telefon kb 5:50kor és most 21:40kor készült a screenshot.
Kijelző "csak" 2:10et ment ellenben ment kb 1-1.5ht az Endomo (futás GPS). kb 50-60percet beszéltem. Így kibírt nekem 2munkanapot, úgy, hogy ma este még 15%on van azaz még kb 1ht tudnék beszélni, navizni, netelni.
Ha megyek haza csinálok egy napos tesztet is ahol bezony 5h+t megy a kijelző és este lefekvéskor még van 15-20%
képek:
https://docs.google.com/file/d/0B97KcHQmc0c0RDVRQll2QXQ3UGM/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B97KcHQmc0c0bHg1dE1OYnAya1U/edit?usp=sharing -
Dare2Live
félisten
Hogy kell képernyőfotot csinálni könnyen?
-
Dare2Live
félisten
"a pc piacot az olcsósodó notik nyírták ki, mobiltelefonoknál más azért a helyzet."
Egyrészt jönnek az olcsó Kínai gyártók amik szórják ki az olcsó notikat illetve mobilokat. elég a ZTE Bladera, vagy a Meizukra gondolni. Miben más a helyzet?
Másrészt imo a a pc piacot elsősorban nem az olcsó notik nyríták kinyírja ki hanem hogy nincs értelme fejleszteni, régen meg 2-3évente új gépet vettem, vettünk.
-pl barátnőm 4éves 99KFt ért vett laptopjával bőven elvan most is pedig néha photoshopolgat is ami azért már power user szint. 100Ks laptop azaz kb I3, 4gbram, 320gb hdd. Eszebe nem jut cserélni, majd jövőre veszünk egy úk aksit. Ennyi.-Én is csak egy villámcsapás miattc seréltem le az 5éves konfigom, nem volt igényem többre, pedig azért megy a lightroom+photoshop.
-munkahelyen E7200 4gb ramos 2008as gépek vannak, 5évesek és nincs komoly gond a teljesítményükkel.
-vállakozásban egy X2 4000+ gép van 7éves semmi szükség a cseréjére.
És jegyzem meg nekem nem sok bajom volt az I9000em teljesítményével, azért cseréltem mert bnőm mobilja tönkrement és megkapta tőlem. Akkor akinek egy S2/S3/N2e van mi a fenének cseréljen S4re? Mi az a "nagy" előrelépés amivel többet tud az S4?
Nemhogy előrelépés a fél topic azért sír mert rosszabb mint az S3a mert melegszik, szar az aksi, akad rosszabb mint S3..."temettek már gyártókat, hogy nagyon behalnak majd"
én biztos nem temettem Samsungot és a cikkben se láttam semmi "belehalást""ha nem dobnak nagyot"
Hát itt a baj. Az S4 egy icipici dobás lett és nem látom az S5 mitől lehet nagyobb. Nem nemkell 5"ra 2560*1600as felbontás. Az van mint a pc piacon. Nem nő majd, leáll a piac."sokan megveszik mindig az újabb szériákat"
Ez az 1%. Nem lehet arra építeni, hogy ráírom a köv modellre, hogy S5 azt az 1% ugyis megveszi."nekem is elég lenne egy s3 lte, de s4 lett"
Na de nem is az új belépökről beszélünk mert ez egy és egyre jobban telített piac. Lassul majd esik a forgalom. A bummnak vége. A marzs meg azért esik mert Kínai gyártók meg mert egy középkategóriás/kifutó széria (S2 majd S3 pl) mobil is elég a 99%nak. Persze szuper, hogy az 15gigás 1080Ps filmet röccenés nélkül viszi S4, míg S3 nem, de ez a 99.9%ot nem érdekli. Még engem sem mert semmi előnye nincs, pedig azért TVn csak 1080Pn magas bitrátán nézek filmet.Samsungnak is gyorsan igencsak innovativnak kell lennie mert a nagyobb felbontást rakok a mobilba, megduplázom a proci teljesítményt senkit se érdekel. Engem sem.
szerk: Kicsit hosszú lett, meg 100%ban nem is téma, de nem vághom meg hamár.
-
Dare2Live
félisten
válasz
#93966848 #7994 üzenetére
aha
ma este feltöltöm 5kor lehuzom és holnapután este rakok be screenshotot.
pénteken meg ha megyek haza rakok rá filmet és lesz screenshot a reggel 5től este 21hig 4-5h képernyőidő este 22hkor 15%aksiról is.aztán meg megnezem a beállításokat, amúgy minden samsung hülyeség (NFC...) kilőve.
-
Dare2Live
félisten
válasz
rolcsibácsi #7927 üzenetére
Megvetted akkor is ilyen volt? Nem ragad be vmi app?
Nekem 40ht szokott menni 2-3h kijelzővel, nem 11et... nagyon gyanus.
-
Dare2Live
félisten
"kell a mozgás néha a pénzpiacon, az meg így is elérhető, aztán majd jön a pozitív változás híre, és így tovább, ördögi kör ez, de nem kell foglalkozni vele."
Akkor jön a pozitiv változás, ha kitalálnak valamit, amiért az emberek haljlandóak fizetni vagy pl megszünik a konkurencia.
Ha fentiek nem következnek be és nem látom mit akarnának akkor nem tudom hogy nőhetnének az értékesítések vagy/és a marzsok. A piac telítődik az emberek meg nem vesznek új mobilt mert a régin is elfut nagyjából jól minden, az új nem tud lényegében többet. ld a leálló pc/noti eladásokat.
Egyaltalán nem biztos lesz pozitív hír. -
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #7650 üzenetére
Én igaziból a ram mizériát se értem. S1en már egy chrome + 2-3ablak esetén is kevés volt az 512mb ram, S2/S3on chrome + 2-3ablak + játék + esetén kevés volt az 2gb ram, de Note2/S4 2gb ram esetén talán sose volt olyan, hogy a chromenak/játéknak ujra kellett volna töltödnie. Tény nem játszok párhuzamban 2 játékkal és az is, hogy S4et teli rakta samsung minden szeméttel... de ezen majd segít a stock android.
Note2nek egy nagy előnye van az az aksiidő, simán produkált 7-8hs kijelzőidőket, míg S4nél uez 4-5h, de ez engem nem zavar, ha reggel lehuzom 4kor elmegyek dolgozni, 15hkor felszállok a buszra és 3ht netezek, filmet nézek akkor is este 10kor még van ~15-20%om.
-
Dare2Live
félisten
válasz
migabi24 #7644 üzenetére
S3/Note2nek két fajta laggja is van ami nem készülék/sw függő HW "hiba" és engem baromira zavart.
Egyik a feloldás lag. Sima 1-2sec. Ennyi míg a 4412 visszajön deep sleepből. Persze ki lehet lőni a deep sleepet csak akkor meg ~felére esik az aksiidő. Nem ez nem szünik meg attól, hogy kikapcsolod a hangvezérlést.
Másik pedig az un touchsreen lag. Nem magyarázom ld [link]
(harmadik pedig az 1gb ram az S3ban. Zárojelbe raktam mert az LTE/Note2nél ez nincs.)
Engem speciel mindkét hiba baromira idegesített, ellenben nem zavar a TW lagja, mert lecseréltem a megszokott minden fénynél gyorsabbra rakott, minden efekt kikapcsolva Nova launcherre + kilöttem minden Samsung hülyeséget + tárcsázoból kerestem olyat ami gyors&beragasztja magát memoriába... és akárhogy hasonlítgatom S3/Note2höz azt látom, hogy az S4 sokkal gyorsabb és lagmentesebb, pedig S3on/Note2n is nova... volt. És még ki se jött a stock android S4re ami imo sokat fog javítani a jelenlegi semmi bajom nicsn vele helyzettel.
Ettől még aki 100%ban lagmentes telót akar az vegyen Iphonet, vagy 1gbs WP8at. Ennyi. -
Dare2Live
félisten
válasz
RigoJancsi #7627 üzenetére
Hogy megnyugtassalak, nekem a Note2vel volt többféle lag problémám is, az S4el meg nincs. Ettől még az S4nél is vannak lagok csak azok nekem az elviselhető kategóriába esnek + nagyját én úgy remélem, hogy a stock android megszünteti majd.
Ennyi. Ha pedig 100%ban lagmentes telefont akarsz akkor ne androidot nézegess. -
Dare2Live
félisten
Nem. Az S1 töltője ahogy minden nem dzsunka gyártó micro usb töltője természetesen megfelel a power micro USB szabványnak. Hotmindegy S1 vagy épp LG, Nokia töltővel töltöd.
EUnak köszönhetően micro USB (max adapterrel) standard lett EUban, nincs olyan, hogy minden márkához, sött márkán belűl is különböző modellekhez másmás töltő kell.
-
Dare2Live
félisten
Vmi olyan programot, akármit ismer vki ami 10perc után "lerakja" a telefont automatikusan,
és ki milyen zenelejátszó programot (lehetőleg folder alapút) használ?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sz.Miki #7009 üzenetére
azon filozok mit tegyek... eleddig minden készüléket romoltam, de most nincs rá ingerenciám, főleg amíg tart a garancia. Samsung szervizbe beviszem oszt csinálják meg.
Tényleg a +2hó garit ami note2...nál is volt netes regisztráció esetén, hol is lehet érvényesíteni vkit tudja?
-
Dare2Live
félisten
füles pattogásra lett vmi megoldás? Kezdem unni....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest