- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zx6r
aktív tag
A gyári galériában nektek is laggol a két ujjas nagyítàs?
-
zx6r
aktív tag
válasz
pusihusi #11840 üzenetére
Szia.1 napot birtam vele ,pedig az s4 előtt nexus 4 et akartam venni,ezèrt is pròbàltam ki,hogy milyen is a "google èlmèny"...gyors meg minden,bàr igazàbòl szerintem semmivel nem gyorsabb mint mondjuk a bmf8-as gyàri rom.Ebben a teloban sokkal több lehetősèg van szerintem mint amit ,4.3 as rom kihasznàl így most az omega 7.1 es rom van fent aminek a bmf8 rom az alapja...Eddigi tapasztalat ,hogy gyors ez is nagyon,benne van az összes samu ficsőr,ès az akku idő is kivàlò
Ùgyhogy ez most maradni fog sokàig,mert nekem hibàtlan.
-
zx6r
aktív tag
válasz
szabosasito #11779 üzenetére
Szia watchdog marketen igyenes
-
zx6r
aktív tag
Jol latom,hogy a kameralencse körüli resznel lenne folia?
-
zx6r
aktív tag
válasz
supertrezi #11771 üzenetére
Hàt azèrt a ray utàn ez elèg nagy ugràs
-
zx6r
aktív tag
Koszonom a segitsegeket,es elnèzèst a sok lámaságèrt
-
zx6r
aktív tag
na felraktam a 4.3 as droidot de nem bootol be a telo....felraktam az 1 fájlos tmobile mf8at felrakta az odin de igy sem bootol
Valaki linkelne 1 3 fájlosat hátha az segit.....
-
zx6r
aktív tag
-
zx6r
aktív tag
Azt szeretnèm kèrdezni,hogy t-mobile függõ kèszülèkre is fel lehet tenni a 4.3-as google edition romot,ès hogy evvel ugrana a gari,vagy valahogy el lehet tüntetni a" nyomokat"?
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok!Lètezik hogy a szolgàltatò letiltja a telefont,ha az illeto nem fizeti a reszletet??ha igen milyen arànyban??
-
zx6r
aktív tag
Gyerekek.... mint az oviban
-
zx6r
aktív tag
válasz
benimoto71 #11340 üzenetére
Csak az ablakossal működik a képernyőzár,és a fel élesztés.elöször én is sima flipet vettem avval nem működött a dolog...vettem 1 ablakosat,és tádám azonnal működött ahogy kell.Nem akartalak elszomorítani mert nekem is azt mondta a t-s csaj hogy ezzel is működik,de vehettem 14-ért másikat.
-
zx6r
aktív tag
Szerintem már Zack is megbánta.....lehet hogy nem jobb telefon az s4, de ez a nagy àresés szar érzès lehet,főleg így ,hogy ha mègis visszatèrne az s4 hez ,neki màr többet kène rádobni mint amennyit ő kapott.
-
zx6r
aktív tag
válasz
fundango99 #10788 üzenetére
Szerintem ruhazz be 1 fóliára,nekem mind2 tok van hozzá,az òrás meg a sima is ,ès könnyen megtapadnak a kijelzőt karcolò dolgok a tok belső plüss részén.
-
zx6r
aktív tag
http://m.androidauthority.com/samsung-ativ-q-scores-54861-antutu-benchmark-234204/
-
zx6r
aktív tag
Antutu benchmark kedvelőknek
[link]
-
zx6r
aktív tag
Tegnap volt egy kis időm,ès adtam mèg egy esèlyt a Next 3d launchernek,ès azt kell hogy mondjam marhajò
))
-
zx6r
aktív tag
felraktam ezt a dashclockwidget-et nagyon szép és jó ,de nem birom rávenni,hogy a zár képernyőn is megjelenjen ,csak a kezdőképernyőn van ott.Van ötlet valakinek aki használja,hogy mit baszarintok el??
Más....ezta romot használta már valaki?[link]
-
zx6r
aktív tag
okés köszönöm.....reset flash counter?
-
zx6r
aktív tag
na és nullázni hogyan lehet ezt a számlálót?
-
zx6r
aktív tag
köszönöm szépen a válaszokat
Valaki pár mondatban leírná nekem a 4.3 felrakásának menetét,és,hogy ez gari vesztéssel jár e?Megnéztem a számlálót,de csak a zöld robot van,meg a bal sarokba fent pici betükkel ,hogy odin mode,meg product nam :i9505 pedig ezt a mostani mea romot is odinnal tettem fel vagy az nem számit?Vagy esetleg valami elkerülte a figyelmem?elnézést a láma kérdésekért,de sony-ról jöttem át erre és ott másképp mennek a dolgok teljesen.
-
zx6r
aktív tag
Az mf8 romot érdemes feltenni a mea rom helyett?Van esetleg valami érdemi változás?Ezt a "számlálót"amit néha írtok hol lehet megnézni?köszi
-
zx6r
aktív tag
Én a multitask-hoz ezt használom[link].....Ha szépen megkérlek titeket,valaki leírná nekem a pár mondatban a google edition felrakásának menetét,és hogy ez gari vesztéssel jár e vagy sem?köszönöm szépen előre is
-
zx6r
aktív tag
Akkor a gariba visszavitt, hibás készülék rám sózása kilőve
-
zx6r
aktív tag
Azt szeretném kérdezni,hogy akinek nem fehér az s4 az is fehér fülest kapott tartozékként mint én?
-
zx6r
aktív tag
válasz
Sz.Miki #8723 üzenetére
Én sem veszem észre,ha csak úgy simán ránézek,de ha napfényben átnézed jó tüzetesen akkor lehet te is találnál rajta
kali tudom nem tartozék,hanem kiegészítő,de GYÁRI és 14 Mátyásba került:/Ráadásul ami a kijelzőt fedi az a rész plüssös anyaggal rendelkezik:/Hajlok rá ,hogy lehet 1 hibás darabot fogtam ki
úgyhogy marad a kijelző beégetés vagy leégetés
-
zx6r
aktív tag
Azért az kurvajó,hogy a méregdrága gyári tartozékom(view cover tok)teszi tönkre a még drágább telefonom kijelzőjét.......napról napra több karc van rajta pedig komolyan srácok mint a szemem fényére, úgy vigyázok erre a telefonra mert nagyon imádom,de ez az őrületbe kerget:/Az 1 éves xperia s-en nem volt ennyi karc...gariba nem cserélik ki vagy nem is tudom valami megoldás van erre????Persze tudom fólia ,de akkor minek a gorilla 3.....a gs1 -emen se volt ennyi karc pedig az megélt hideget meleget,és pedig itt még a tokot is gondosan ellnőrzöm mielött becsukom,hogy nincs e rajta valami ami megsérthetné a kijelzőt
Nagy csalódás ez nekem,hogy pont az egyik legszebb dolog rongálódik ennyire a telefonon
-
zx6r
aktív tag
válasz
Petee87 #8463 üzenetére
gondolj bele azok milyen milyen mérgesek lesznek akik a snapdragon 800-as telot veszik,és rá 2 hónapra meg jön a 800 pro változat
Egyébként én nem aggódnék a helyedben,mert szerintem az a soc max játékok terén tud majd érdemi különbséget felmutatni meg benchmarkban......De ha játék akkor már inkább ps4-re kell gyűjteni
Petee87.....pedig a tesztek alapján nem így kéne lennie
-
zx6r
aktív tag
válasz
Petee87 #8463 üzenetére
Sziasztok.Nálatok is megvan az a zavaró hiba,hogy a zárképernyőn lévő óra , kicsit késve mutatja az aktuális időt?A másik dolog,hogy ma észrevettem 3(!) mély karcot a telefonon ami azért is érdekes mert mióta megvan azóta view cover tokkal használom ami a kijelzőt is védi:/Most nem tudom,hogy eleve így hoztam volna el a boltból,vagy a gorilla 3 lenne ennyire fos,de emiatt most elég nagy a szomorúság
-
zx6r
aktív tag
hmmmm melyik frissítéssel,mert nekem is a német MEA van fent,mondjuk nem volt elötte gyalu mert a beállításokba egyszerűen nem találtam,recoveryt meg nem akartam felrakni ezért,mert pár napos volt a telo a ME2 rommal gondoltam nem lesz vele bibi.ugyhogy ezt a lilásodást leszámítva nagyon ott van
-
zx6r
aktív tag
sziasztok
Tegnap azt vettem észre,miközben babráltam a telefont,hogy fekete háttérnél,lapozáskor a widgetek szélei elég csúnyán eltorzulnak,ilyen kékes lilás színű lesz az egész:/valaki tapasztalt már hasonlót?Esetleg ez amoled hiba lenne?Egyébként 4 éve vagyok már én is az android megszállotja,és imádom ezt a telefont,szinte hibátlan egy élmény használni.A kamerája szerintem ha telefonokat nézzük nyugodt szívvel állíthatom ,hogy átlagon felüli.....volt sony xperia s-em is 12 mp kamera hát az a fasorba sincs ehhez képest
-
zx6r
aktív tag
zack,kali,Dare2Live köszönöm a válaszokat.
-
zx6r
aktív tag
És még azt is szeretném megkérdezni,hogy a MEA romot is az első hozzászólásban leírtak alapján kell rootolni?
-
zx6r
aktív tag
sziasztok!Csak Annyi kérdésem lenne hozzátok,hogy az s4 -et egy régi galaxy s 1 töltővel használom .....a hosszabb zsinór végett....tehet ez kárt szerintetek akksiban?
-
zx6r
aktív tag
válasz
bulikavagyok #7394 üzenetére
köszönöm
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok!csak annyi kérdésem lenne hozzátok,hogy nekem a ME2 rom van fent,de ez még nova launcherrel is meg tud akadni.Érdemes feltenni a MEA hivatalos romot hoz esetleg változást,vagy hiába a brutál hardver evvel együtt kell élni sajna?
Ja és még annyi,hogy ha kijön a google edition féle s4 akkor gondolom az xda-srácoknak nem lesz nagy feladat,hogy mi is gond nélkül felrakhassuk azt a romot?
-
zx6r
aktív tag
sziasztok.Most cseréltem le az xperia s-em egy ilyen kütyüre,hát brutál ez a kijelző
Viszont azt nem gondoltam ,hogy ennyire meg-meg tud néha röccenni a rendszer:/A másik dolog,hogy vettem hozzá ezt a gyári samsung tokot nem a plexiset hanem a simát,de hiába csukom be nem altatja el a kijelzőt
Valamit be kell esetleg kapcsolni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest