- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Na most éri meg nagyon S4-et venni a telekomnál előfizuval
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #34746 üzenetére
Igen ezt nem érti meg senki
-
migabi24
nagyúr
Ezért nem fogok egész nap egy appot futtatni, hogy az a fél óra amit minimum fényerőn használom, tökéletes legyen, a samsung dolga lenne javítani, ezek szerint a kernelbe javítható, kár, hogy andreiluxnak 9500 van, buktunk egy komoly developert, ő megcsinálta amit a samsung nem tud
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #34702 üzenetére
Nekem meg egy zöld folt van, de nem zavaró, majd 1 éves korába kicseréltetem, azt újra karcmentes lesz
-
migabi24
nagyúr
válasz
silentkiller #34647 üzenetére
Ugyanarról beszélünk
-
migabi24
nagyúr
válasz
silentkiller #34642 üzenetére
4500ft az expansysnál
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #34543 üzenetére
Nekem is bejön az S4, de a G2 aksija brutál jó, azt irigylem
-
migabi24
nagyúr
Gsm arena letesztelte az S5-öt, kamerátol nem estem hanyat, a tesztprogramba az S4 elveri
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #34504 üzenetére
Szerintem is butaság lenne, kissebb kijelző ugyanakkora méretbe mint az S4, kamera se jobb szerintem
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #34496 üzenetére
Vagy artu visszatért :-) jó az új avatarod
-
migabi24
nagyúr
Elérhető az S5 bootanimáció, feldobtam vele kicsit a telót
-
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #34395 üzenetére
Ezt mindenki tudja, ezért kár ide jönni, az meg másba gyenge
-
migabi24
nagyúr
Van itt olyan akinek mkf rom van a telóján custom cwm-el?
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #34259 üzenetére
Mivel nem kapkodnak az S4-ért, én 95-ért megkérném annyiért már jó vétel
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #34199 üzenetére
Az év kérdése, sajnos senki nem fogja neked a tutit megmondani, főleg ha már használtad és még így se tudod, én is a 2 közt vergődtem, az segített picit, hogy az S4 akciós volt a ténél, így eggyértelmű volt, kollegámnak van G2 állandóan versenyzünk melyik a jobb, de döntetlen a dolog, pl. a külső hangszoró és a gps az S4-be jobb, kijelző az döntetlen nekem, valami ezen valami azon szebb, aksi döbbenetesen jó a G2-be, de az S4 is jó ha be van lőve, 5-6h kijelző kijön mindennap nálam, romolhatóság a G2 nagy előnye, kamera is olyan, hogy egyszer G2 máskor S4 lő jobb képet, de ott van még a samsung seggnyalós garanciája is, tudod mit basszál ki mindenkivel azt vedd meg az S5-öt, az tuti mindkettőt leveri
-
migabi24
nagyúr
válasz
laszlolczka #34055 üzenetére
Még az eredeti is béta, nemhogy a bétának a portolása
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #33993 üzenetére
Ez már jó ennyiért, csak nem rosszabb mint az S4, az ajándék gear meg nem semmi
-
migabi24
nagyúr
A mai akkuhasználattal nagyon elégedett vagyok, 12h készenléttel 60%-on van a tel és 2h 40p kijelzőhasználat van benne ami böngészés, nyomkodás, youtube, csak azért írtam le, mert mindig csak a negatívumok kerülnek ide, és aki nem ismeri a telót az alapján itéli meg
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33900 üzenetére
Nincs gond, értem mit akarsz mondani (tervezett elavulás) sajnos ez működteti a mai világot, de azért nem szabad így gondolkodni, próbálkozni kell, aztán hátha még garanciaidőn belül bekövetkezik, és akkor a fagyi visszanyal
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33896 üzenetére
Olvasd el mit írtam
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33875 üzenetére
Azért ez erős túlzás, az S1-S2 még mindig sok ismerősömnél hibátlanul üzembe van, pedig nem 2 éves darabok
-
migabi24
nagyúr
válasz
jeanvaljean #33851 üzenetére
Ha ennyire fontos a kamera, akkor ott vannak a lumiák, vagy s4 zoom, de a G2 is elég jó
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33846 üzenetére
Az orosz műholdrendszer
-
migabi24
nagyúr
Csinálhatunk egy tesztet ha gondolod, megbeszélünk egy időpontot azt kiállunk az ég alá, nekem 4.3 van fent de mostanság elég ritkán látok glonass holdat, nem biztos, hogy a telefon hibája ez, régóta lesem a gps jelet, mindig a mániám volt, és azt nem árt tudni, hogy a műholdak keringenek a föld körül, és csak azok jelét látjuk amik épp felettünk vannak, emlékszek olyanra, hogy szinte eggyáltalán nem volt fix, mindenki pánikolt a fórumokon, már az xda-n is diskuráltak rólla, aztán pár nap múlva helyreált minden
-
migabi24
nagyúr
válasz
Viktor0610 #33634 üzenetére
+1
-
migabi24
nagyúr
válasz
Maxentius #33626 üzenetére
Ezek vannak a build.propba
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=0
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
debug.performance.tuning=1
ro.config.nocheckin=1init.d-be ki van kapcsolva a newfair,gentlefair,normsleeper,android logger+csináltam egy ondemand tweakot amibe kicsit áthangoltam a governort
-
migabi24
nagyúr
Gyors a gyári is csak kicsit bele kell piszkálni, mindenki megvan ijedve, pedig a gyárin is szinte mindent meg lehet csinálni ami a főzetekbe benne van, a végeredmény pedig egy gyors és stabil rom, root kell csak, xposed, build.prop tweak, init.d tweak, greenify, meg sok sok fagyasztás, és jobb lesz mint bármelyik főzet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest