- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgTerminator #23695 üzenetére
pedig a gyári lejátszóval is kihallom a különbséget, pláne a mély gyenge a gyári fülessel.
-
válasz
mgTerminator #23685 üzenetére
szerintem sem jó a gyárilag hozzáadott füles hangminősége, bár nem használok hozzá csúcsminőségű és/vagy drága fülest, mert jellemzően csak 320-as *.mp3 állományokat hallgatok, de egy olcsóbb - akár 5 - 10 e ft környéki - füles is sokkal jobban szól, ha megfelelő értékekkel (ellenállás, inpedencia tartomány, hangnyomás...stb) bíróval hasonlítja össze az ember.
már egy kicsivel 3 e ft alatt beszerezhető tdk eb260 is leszólja a gyárit, igaz, ez a típus az árához képest is szinte minden tesztben nagyon jó értékelést kapott.
a füleseknél sokan ott szúrják el, hogy nem a fülük szerint megfelelő méretű gumiharangot használják, pedig az sokat számít, még a gyárinál is. -
válasz
kecsetihunor #23678 üzenetére
igen, 12 hónap.
más kérdés, hogy milyen jellegű a meghibásodás, illetve mi okozta azt... -
van 4.3 alá is egy kínai root, ami nem nyúl a knox számlálókhoz sem, de az több - más - szempontból is problémás.
vagyunk itt jópáran, akik legalább 5 - 6 hónapja használjuk a telefont, és nem akar indokolatlanul elrepedni a kijelző (üvege), hogy a környezetemben használt készülékeket ne is említsem, amiknél pedig néhány külön rá is szolgálna, ahogy a tulajdonosa használja, szóval én ettől nem különösebben félek - bár én vigyázok a cuccaimra, nem dobálom vagy ilyesmi -, különben már másmilyen típusú készülékem lenne.
a probléma adott persze, nem bagatelizálom el, de eltúlozni is felesleges, ezzel az erővel más típusok is problémásak ilyen szempontból is, meg ugye nem tudni, hogy mennyire valós mindenkinél, hogy tényleg magától repedt el, és semmilyen külső behatást nem szenvedett a készülék. -
válasz
b.bela1 #23672 üzenetére
több tényező függvénye is azért, hogy mennyire terheli a rendszert, a használt hálózat milyenségétől és a lefedettségtől...stb is függ, arról nem is beszélve, ha adott folyamat nem csak adatforgalmat generál, hanem más szempontból is tekeri a procit...stb, ráadásul tényleg folyamatosan, a szó szorosabb értelmében.
ahol most tartózkodom, ott bár a lakásban nem mindenhol maximum a 4g/lte térerő, de egy estleges beragadás esetén úgy 6 perc alatt leforgalmazódna az 1.2 gigabyte elsődleges adatkeretem, utána csak lassított mobilinternetet kapnék a manuális bővítésig vagy a fordulónapig, és a folyamatos 32/32 kilobit/sec már nem terhelné annyira a telefont, mint a 28 megabit/sec. -
szia,
már akkor is a gyártó által zárt bootloader értékű és knox számlálós lesz a készüléken lévő rendszer, ha még nem a 4.3, hanem az utolsó 4.2.2 firmware verzióval kapod, attól még korábbival meg biztos nem adják már.
korlátozott bootloader és knox számlálók mellett is lehet felhúzni a gari elvesztése nélkül bizonyos módosított firmware verziókat, de ezt a moddolt romok típusa válogatja, nem mindegyik knox-barát.freefe; akkor viszont nem biztos, hogy hardveres a hiba, azt kellene kiszűrni, hogy melyik folyamat(ok) forgalmaz(nak) folyamatosan, mert akár természetesnek is mondható, ha folyamatosan generál valami adatforgalmat, megállás nélkül dolgoztatva ezzel a 3g/4g modult, procit...stb, így melegedésre és gyors merülésre kényszerítve a készüléket, annak hardverét, akkumulátorát.
-
válasz
freefe #23659 üzenetére
bármi lehetséges, alaplap, 3g/4g modul, vagy a fene tudja, a szerviz dolga, hogy megbirkózzon a hibával, ha az hardveres eredetű.
a jelzés szerint van olyankor (folyamatos) adatforgalom, vagy csak simán elég, ha a mobilos adathálózaton lóg a telefon, és akkor is melegedik illetve gyorsan merül? -
válasz
freefe #23656 üzenetére
szia,
nem vagyok szakember, de a véleményem;
amennyiben a gyári beállítások visszaállítását követően is jelentkezik a hiba, több sim kártyával is kipróbálva, úgy szerviz.
a gyári beállítások visszaállítását követő próba azért javasolt, mert okozhatja egy bearagdt alkalmazás/folyamat, ami mobilinternet újtján folyamatosan terheli a rendszert.
a sim kártya szintén hibalehetőség, azért kellene több darabbal is kipróbálni. -
válasz
SanyikaDC #23649 üzenetére
az xxudmh7 már a gyártó által korlátozott bootloader verziós, arra - vagy későbbi 4.3 verzióra - ne is akarj korábbi - nem korlátozott bootloader értékű - firmware verziót (xxbmf4 és attól visszafelé) re-partition kipipálással sem feltenni, mert egyrészt nem megy fel, másrészt ugrik a kísérlet miatt a knox számláló.
t-s firmware az xxudmh7 az utolsó korlátozott bootloader értékű, de az nem re-partition képes, 4.3 pedig még nincs, független van re-partition képes; 4.3 xxuemj7 és 4.2.2 xxudmha. -
válasz
Zolaxx #23614 üzenetére
külön állítható minden funkció hangereje, ezért is írtam, hogy a beszélgetési hangerő csak hívás közben állítható, nyomd fel a hangerő fel gomb használatával, amikor valakivel beszélsz, vagy hívd fel a szolgáltató díjmentes ügyfélszolgálati számát, és növeld a hangerőt úgy.
-
válasz
Zolaxx #23582 üzenetére
szia,
a beszélgetési hangerőt a hívás közben lehet állítani, és bár én szeretem a hangerőt, de még így sem nyomom fel maximumra, mert úgy már nem csendes környezetben is túl hangos lenne;
az értesítési hangerő alapban is állítható, de ha nincs letakarva hátul a hangszóró, akkor az sem mondható halknak;
zlatan77; valakinek semmi sem jó, minden témában van ilyen, az új iphone (i5s) sem dobott nagyot...stb, másoknak meg elég annyi újítás is, ami épp adott, ettől szép, hogy mindenki más igényekkel bír, inkább az a szélsőség, ha valaki ilyesmi alapján temet egy gyártót...
nálam pont itt volt adott a kellő újítás, az s3 nem véletlenül nem kellett az s2 után. -
válasz
scapegt #23557 üzenetére
valamit tudok, valamit csak sejtek, de nincs olyan dolgom, amit titkolnom kellene - több nemzetbiztonsági ellenőrzésen is átestem a magam ás a párom munkája miatt, azokon kibukott volna -, viszont kellően óvatos vagyok ennek ellenére is, de ez inkább szakmai ártalom, pedig már régen letettem azt a lantot...
sokan megijednének azért, ha leírható lenne néhány megtörtént eset, ahol a mobiltelefon miatt/útján buktak le emberek. -
válasz
paulovitsd #23553 üzenetére
nem, ha gyári firmware verziót húzol fel.
igen, de nem bármelyiket, hanem csak a megfelelő firmware verziót. -
válasz
nfsu17 #23551 üzenetére
szia,
4.3 alatt még a leírtakhoz képest is érezhető javulást fogsz tapasztalni több tekintetben is, pláne ha megfelelő/tiszta alapra húzod fel.
Newlocal; problémás ez - és minden ilyesmi - mind a két oldalról nézve, mindenhol vannak visszaélések gyártói/szervizes és felhasználói oldalon is, kivédeni nehéz persze mindegyiket...
-
válasz
Newlocal #23544 üzenetére
bármilyen műszaki eszköz kaphat olyan ütést, hogy külsőre nem látszik rajta sérülés, de belül attól még megrepedhet például az alaplap, elég egy pici kis hajszálrepedés, ami akár csak egy szálat szakít meg, már adott a hibás vagy semmilyen működés, így hiába is kerül lefényképezésre kintről, az csak a külső állapotot rögzíti, a belsőt nem.
a szakvéleményre csak azt tudom mondani, hogy lehet kérni független szakértői vizsgálatot, amit nem a gyártó szevize végez el, de nem túl sok pozitív tapasztalatom van ilyen tekintetben, egyrészt költséges dolog, és ha nem javunkra dől el, akkor bőven az is marad, másrészt nagyon ritka, hogy ilyen esetekben olyan helyzet adott, ahol annyira egyértelműen megállapítható a korábbi szakvéleménnyel ellentétes állapot.
bár a szabályokat nem te hozod, de bizonyos esetekben eleve kötelességük rögzíteni a külső sérüléseket, azok számát és milyenségét, csak ahhoz nem te adod a nyomtatványt, mivel ennek menete szabályozva van hivatalosan, egy hivatalos eljárásban az előírt nyomtatványokat fogják kérni és elfogadni.
az autót is hiába fényképezed körbe, azzal csak azt tudod elkerülni, hogy például ne meghúzva kapd vissza, de a motorba nem látsz bele sem előtte, sem pedig utána... -
válasz
ntomi0730 #23541 üzenetére
igen, ilyesmi.
a saját telefonomra nem telepítettem fel magát az alkalmazást, néhány másikra - kérésre - igen, de csak a napokban, és csak felületesen néztem rá egyelőre.
maga a knox védelem részint az alkalmazás telepítése nélkül is adott, folyamatosan figyeli a rendszert, és azonnal figyelmeztet, ha valami magához a rendszer keretéhez próbál hozzáférni, vagy az elvárható jogosultségén túl kér be adatokat...stb. -
-
válasz
migabi24 #23536 üzenetére
ezzel csak az a baj, hogy ő valahogy mindig elfelejti megemlíteni azont tényt, miszerint neki i9500 típus van/volt, amit egyrészt nem forgalmaznak hivatalosan magyarországon, másrészt annak az akkumulátoros üzemidejét viszonyítgatja s4 általános címszóval más típusú telefonokhoz, pedig tesztes és használati tapasztalatok is alátámasztják, hogy az i9500 akkumulátoros üzemideje gyengébb, mint a magyarorszságon hivatalosan forgalmazott i9505 típusé.
-
válasz
Szakiii #23515 üzenetére
volt n97 telefonom anno, imádtam így kinyitva gépelni rajta, poénból kipróbálnám s4 alatt is.
Maxentius; akik "normális" forrásból szerzik be a telefont, azok még az aktiválás alatt sem találkoznak a problémával, így engem sem foglalkoztat különösebben a dolog, azt meg külön támogatom, ha a különböző (gsm) üzleteknek valóban nehezedik ezáltal a szürke/fekete behozatal/forgalmazás.
-
válasz
Newlocal #23519 üzenetére
adott esetben, külső fizikális sérülésekkel is rendelkező készülékről van szó, de ellenkező esetben is előfordulhat, hogy ha külsőre nincs is nyoma, belül akad sérülés, törés, repedés...stb, illetve vannak szélsőséges lehetőségek is, hiszen elég sok különböző érzékelő van a telefonban, amik mérik a gyorsulást...stb.
-
válasz
poli27 #23510 üzenetére
play -> opciók -> saját alkalmazások -> belépsz adott alkalmazás felületére -> eltávolítás.
az eltávolított alkalmazások szerepelnek még majd a listában, hogy azokat korábban letöltötted, de az "x" segítségével eltávolítható mindegyik adott helyről is.Maxentius; ez új, de az aktiválásos dolog akkor is áll, hiszen csak megfelelő régióst fogad el elsőre, a híváshoz pedig aktiválni kell előtte a készüléket.
megfelelő feltételek mellett a gyártó is segít megoldani a dolgot, de ez nem a sarki sufni gsm trükkösen behozott telefonjára áll. -
válasz
poli27 #23507 üzenetére
azt értem, de az alkalmazások a play útján kerülnek letöltésre és frissítésre, a gmail ilyen szinten nem mérvadó.
az alkalmazások letöltésének és/vagy frissítésének kikapcsolásához a play leírásos módosítást eszközöld.
amelyik alkalmazásra nincs szükséged, azt akár a play listájából is törölheted, így nem is fog emlékezni rá később, ezáltal letöltésre és frissítésre sem kínálja fel. -
válasz
poli27 #23504 üzenetére
szia,
gmail vagy play?
előbbi csak a leveleket szinkronizálja le, az alkalmazásokat utóbbi.
gmail; menü -> beállítások -> xy@gmail.com -> gmail szinkronizálása; pipa ki
play; menü -> beállítások -> alkalmazások automatikus frissítése; ne frissítse automatikusan az alkalmazásokatmagnusheron; be is tenné az ajtót, ha a független készüléket nem lehetne használni eltérő régiós sim kártyával, ha valaki kiutazik üzleti útra, nyaralni, rokonokhoz...stb!
csak a készülék aktiválásakor van lényege, megnehezítve ezzel azt, hogy a gsm üzletek behozzák az ázsiai...stb régiós készüléket, majd bontatlanul eladják újnak...stb. -
válasz
magnusheron #23500 üzenetére
szia,
a régiófüggőség nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem használhatsz benne a meghatározott régiótól eltérő sim kártyát, mivel adott korlátozásnak csak a készülék aktiválásakor van jelentősége, így beaktiválod a készüléket a meghatározott régiós sim kártyával, utána pedig használod bármilyen eltérővel is.
-
válasz
Maxentius #23495 üzenetére
úgy igaz, nekem takarékos mód be, extrák nagyobb hányada ki, fényerő automatán, és még úgy is bő 6 órás kijelzős üzemidőket hoz reggeltől késő estig, hogy nem csak wifi, hanem a net felét 4g/lte hálón nyomom, és van mellette valamennyi telefonálás, letöltött mellékletek olvasgatása, közben zenehallgatás, némi távirányítás...stb.
-
válasz
Maxentius #23469 üzenetére
tud az még attól is jobbat, más/húzósabb használattal is.
totya70; szia, a német régiós firmware is xx, tehát alapban tartalmazza a magyar nyelvet.
a root milyenségéhez ismerni kellene a készüléken lévő firmware verzióját.
mit ír ki a telefon a *#1234# kódra?kavics325i; nem, nem volt az, pláne a stílus miatt, de én nem erőlködöm tovább...
-
válasz
Mr.Chow #23466 üzenetére
kaptál már rá korábban is válaszokat, amikor ilyet kérdeztél, de;
s4 esetén aránylag jó, s3...stb alatt inkább kékesebb.
igaz, iphone esetén meg minden esetben gyengébb a fekete, illetve a fehér is lehet sárgás, de az csak akkor, ha nem megfelelő kijelzőt fog ki az ember - ami viszont nem is olyan ritka, sajnos... -
válasz
kavics325i #23430 üzenetére
sosem akarok én senkit megsérteni, normálisan leírtam korábban, hogy melyik beállításokat érdemes ellenőrizni, de te arra annyit sem reagáltál, hogy megnézted az általam leírt beállításokat, és azok valamelyike segített vagy sem, hanem a telefon árával jöttél, hogy sms hangot sem tud annyiért, ami nem azt vélelmezi, hogy magát a hibát szeretnéd orvosolni, hanem a készülék általad eszközölt szándékos lehúzásra utal...
alapesetben bekapcsolt állapotban a funkció egy gyári állapotú szoftverben, azt csak kikapcsolni lehet.
csak furcsa, hogy másnál működik, szóval nem a drága telefonnal van a baj, hogy nem tudja - de ez ugye vicc...
a gyári beállítások visszaállítását követően azonnal teszteld le, mielőtt bármilyen beállítást is eszközölnél, mennie kell, utána meg már beállítások kérdése. -
-
válasz
kavics325i #23409 üzenetére
a hiba nálad van, elszúrtál valamit a beállításokban, mert már alapban is működik a dolog, azt lenémítani csak szándékosan lehet.
leírtam, hogy hol ellenőrizd a beállításokat, a többi rajtad múlik.
amennyiben csak szándékosan lehúzni készülsz a készüléket, meg olyan hibára hivatkozni, ami alapban nem adott, akkor annak nem sok értelme van, így inkább ne tedd, mert csak magadat járatod le...
amennyiben a telefonnal van probléma, úgy kimennek házhoz és díjmentesen megjavítják, de ha olyan hibához kell kivonulni a szervizesnek, ami nem garis probléma, úgy szépen kiszámlázzák a kiszállási díjat, és minden problémájuk megoldva. -
válasz
scapegt #23392 üzenetére
nekem mostanság minimum értéken van a csúszka az automata beállítás mellett, és minden környezetben ideális a fényerő, ezért marad is így.
nyáron is inkább az a bajom, hogy egy kicsit erősebb fényviszony mellett is nagyon felhúzta, de az még 4.2.2 volt, a 4.3 alatt most pontosabban és gyorsabban reagál, viszont a nap már nem akar úgy sütni, hogy kipróbálhassam...LalaApo; szia, ismerni kellene a klón pontos típusát, de akkor sem samsung alkalmazások kellenek majd hozzá.
Vagany; a mesterséges világítás milyensége/technológiája sem mindegy.
-
válasz
scapegt #23389 üzenetére
sötétben a maximum automata is alacsony fényerőt eredményez, de pont az a lényege, hogy egyrészt ne égesse ki az ember szemét, másrészt takarékoskodjon az akkumulátorral.
erősebb fényviszonyok mellett, automata módban is látványosabb a különbség a minimum és a maximum között. -
válasz
kavics325i #23370 üzenetére
üzenetek -> menü -> beállítások -> értesítések; pipa
üzenetek -> menü -> beállítások -> csengőhang kiválasztása; bármelyik, csa ne a csendes
beállítások -> saját eszköz -> hang -> hangerő -> értesítések...stb ne legyen minimumon -
válasz
pixelblondie #23368 üzenetére
a samsung fiók...stb beállításokra gondoltam.
én is gyárin használom, és 4.3 óta pláne elégedett vagyok vele!
s2-n volt fent nem teljesen gyári rom utoljára, de ott sem sokáig. -
válasz
pixelblondie #23362 üzenetére
akkor nem kapott megfelelő hozzáférést a nethez, nem megfelelően beállított fiók, vagy hasonló probléma miatt.
van, hogy a frissítéssel sem kap engedélyt bizonyos folyamat, pláne ha az tényleg problémásan nyúl(na) a rendszerhez, de akkor vagy kiiktatós, vagy pedig pihenőre kell tenni a figyelmeztetést 30 napra. -
válasz
VipJoco #23358 üzenetére
valami olyan alkalmazás vagy folyamat kér hozzáférést a rendszerhez, aminek a knox szerint nem lenne szabad.
a biztonsági irányelv frissítése megoldást jelenthet, amennyiben olyan alkalmazásról/folyamatról van szó, ami esetleg jogosan kér hozzáférést, ellenkező eseteben nézz rá a kérelem jogosságára, hátha problémás az, vagy pedig pipáld ki, hogy 30 napig ne figyelmeztessen. -
válasz
kavics325i #23323 üzenetére
ez legyen a gyártó gondja, ezt vállalta, de csak úgy lehet behajtani rajta, ha a végfelhasználó mindent szabályosan csinál.
vannak adott szempontból még "problémásabb" gyártók, náluk is így mentek/mennek a dolgok, adott irányban halad a fejlődés, nagyobb üzlet van a biztonságban, biztonsági tanúsítványokban, mint a gyártó számára jelentéktelen létszámú romolgató tábor kiszolgálásában, és ha ezzel még a warez is visszaszorításra kerül valamennyire - azt gondolom senki sem tagadja, hogy például a root annak is az alapja -, akkor már elég sokan és sokat nyernek a dolgon.mycso; nem is büszkélkedtél vele, hogy note 3 telefonod is van...
-
válasz
kavics325i #23297 üzenetére
nem látok rációt az írásodban, pedig sok érdekes esetet láttam a bő 15 év alatt, amíg a paragrafusokat püföltem.
a szoftver változtatásának a jogát fenntartja a gyártó, ezt mindenki elfogadta a készülék használatával, akinek problémás valamelyik későbbi változtatás, az nem használja tovább a hardvert és a szoftvert, ezt világosan leírja az eula.
az nem igaz, hogy a firmware használhatatlan buherálás nélkül, hiszen nem akad, nem fagy, semmilyen probléma sincs vele, különben nem használnám.
azt támogatom, hogy a warez visszaszorításában is segít a knox.d.beni; magyarországon hivatalosan csak lte képes s4 (i9505) van forgalmazva.
stnstn; érdemes lenne elolvasnod a végfelhasználói (licensz)szerződést, illetve a kapcsolódó eula...stb szövegét is, mert nem minden jogot vásároltál meg a készülékkel, és ez különösen igaz szoftver tekintetében, amihez csak licencet szereztél, tulajdonjogot nem!
-
válasz
Vagany #23289 üzenetére
nyilván cska az arra hivatott személyek/szervezetek jogosultak kimondani, de ha az nem a szoftver módosítása, hogy olyan jogosultságokat is megszerzel általa, amit a gyártó alapban nem ad meg, akkor semmi...
a külső alkalmazásokkal kapcsolatban is találsz vonatkozó gyártói állásfoglalást, hogy miért nem felelnek, mit hárítanak a végfelhasználóra, így nincs értelme összekötni a gyártói firmware verziót és a google play kínálatát.kavics325i ; most tényleg mindent én hivatkozzak be?
olvasd el a korábban írt végfelhasználói szerződéseket, utána a gyártó garanciális feltételeit...stb, összességében fogsz képet kapni, mert adott tekintetben kapcsolódnak egymáshoz.
ami eddig is problémás volt - root alapban is az volt a garira tekintettel -, azt csak azért kell immár külön feszegetni, mert már nem eltüntethető a nyoma? -
válasz
kavics325i #23287 üzenetére
pedig simán módosíthat, minden jogalap adott számára, és ezt a feltételt te is elfogadtad az eszköz és az azon lévő szoftver használatával, erre külön és kiemeten kitér az eula is!
beállítások -> egyebek -> az eszköz névjegye -> jogi információk -> samsung jogi nyilatkozat
érdemes elolvasnod, találsz benne olyat, hogy a frissített szoftververzió új funkciókat vehet fel, és néhány esetben meglévő funkciókat törölhet -, hogy csak a fontosabbat említsem.nem sansung, hanem egy másik gyártó - annak szerződéses szervize - irányába volt egy "per", abban segédkeztem kicsit, akkor másztam bele jobban, és bizony elég ingoványos talaj a végfelhasználó számára, a legtöbb irányból jól levédik magukat a gyártók...
-
válasz
Vagany #23284 üzenetére
írtam, hogy ne root formájában keresd, olyat viszont olvashatsz benne, hogy a szoftvert tilos módosítani, valamely funkcióját letiltani - ejj, de sokan megsértik ezt is -, és még lehetne sorolni...
vick33; az imei módosításában már kompetensebb vagyok, illetve csak voltam, de több ügyirat is volt a kezemben azzal kapcsolatban, és nem az a lényeg, hogy a hálózat működését zavarja vele valaki.
jogilag értelmezve a root esetén is megáll a tényállás, én legalábbis bátran nekiugranék, ha érdeekben állna. -
válasz
vick33 #23280 üzenetére
ne tekerd ki a mondandómat, én feltételes módban írtam, mint esetleges lehetőséget!
azt viszont nem véletlenül írtam, hogy szerintem a 300/c megáll(na).
a samsung üzlet alkalmazottai nem jogosultak ilyen ügyben igent vagy nemet mondani, a baj inkább az, hogy néha sokkal egyerűbb kérdesekben sem kompetensek...
én vettem a fáradságot, és elolvastam több helyen a knox kapcsolódó témáit, amikből azt szűrtem le, hogy nem a szétfles megakadályozása volt a cél, a knox által adott biztonsági minősítés megszerzése, amit a romolgató felhasználó most megszenved mint hátrányt, az nem kimondottan ellene irányult, hanem a knox által elvárt biztonságos alap megteremtésének a mellékhatása.Vagany; elolvasom majd a vonatkozó szerződési...stb feltételeket, de addig csak általánosságban írok, illetve a korábban olvasottak és tapasztaltak alapján véleményezek, ezért is teszem hozzá, hogy szerintem, meg használok feltételes módot.
-
válasz
Vagany #23277 üzenetére
behivatkozzák a szerződési...stb feltételeket az elfogadási lehetőségnél, vagy leírják az elérhetőséget, másként eleve nem várhatnák el, hogy bárki is látatlanban elfogadja.
utólag is megnézhető; beállítások -> egyebek -> az eszköz névjegye -> jogi információk
őszinte leszek, a knox tekintetében még nem jártam utána, hogy mi a kitétele, hogy hardveresen megvalósítható legyen, de szerintem elég sok jogot fenntart magának a gyártó a hardveres változások tekintetében is, hogy simán megléphesse. -
válasz
vick33 #23274 üzenetére
nem adtam igazat, mindenhol feltételes módot írtam!
butaságokat ne írj, a windows és a wifi példa nagyon nincs rendben! inkább tényleg csak aztán írj ilyesmit, hogy hozzáértővel konzultáltál!
a root által olyan jogot szerzel meg, illetve olyan (rendszer)folyamatokhoz férsz hozzá, amik alapban nem adottak a gyártó által, tehát egyértelműen megáll a 300/c.
amíg a magyar jogszabályokban 1 év kötelező jótállás szerepel, addig a kutyát nem érdekli, hogy máshol mi a dörgés...
én is örülnék neki, ha a drága apple...stb is kötelezően 2 évet kellene, hogy adjon a telefonjaira magyarországon, de nem véletlenül nem tudták/akarták ezt kicsikarni tőle...csabám; nem védelmezem, vagy akkor legalább másik 10 céget is, illetve a szolgáltatókat is, ha nem látom jogosnak a felhasználói panaszt.
mint írtam, inkább csak jögkövető szeretnék lenni, bár már letettem a lantot, és nem írom le naponta olyan sokszor a § jelet, mint az aktív 15 év alatt. -
válasz
kavics325i #23271 üzenetére
nem feltétlenül, közben is sok változás történik/történhet, erre adott a jogszabályi lehetőség.
csabám; azzal nem nagyon foglalkoznak, hogy milyen módon éred el az eredményt, ha a végkifejlet nem problémás, tehát pont úgy gyártói rendszert húzol fel, mint (f)ota/kies által.
-
válasz
Vagany #23267 üzenetére
amikor aktiválod a készüléket, és közben sorra kipipálod a bizonyos szerződési feltételek elfogadását, akkor el is szoktad olvasni, hogy mire kell rábólintanod?
tudom, sokan nem szokták elolvasni, pedig a részletek a szerződési feltételekben lakoznak, nem véletlenül írtam korábban, hogy a végfelhasználói (licensz)szerződés sok kérdésre választ ad.
nyilván nem úgy kell keresni a leírásban, hogy root, de azt jellemzően meghatározzák, hogy a végfelhasználó milyen módosításokat nem eszközölhet a rendszerben, milyen szinten nem befolyásolhatja annak működését...stb.
a jogszabályok bizonyos szinten és feltételek mellett lehetőséget adnak rá, hogy a gyártó változásokat eszközöljön hardveres és szoftveres szinten a termékeiben, a knox kapcsolódó tájékoztatása is elérhető már egy ideje a gyártó által, így a megtévesztést én nem merném kimondani, szerintem arra figyelnek, hogy a minimális követelményeknek eleget tegyenek ezen a téren (is).
mivel a knox miatt nem csak a végfelhasználói oldal kíséri figyelemmel a változásokat, hanem a biztonsági tanúsítvány oldaláról is árgus szemekkel nézik, így pláne feltételezem, hogy nagyon alaposan megfontolnak minden lépést a gyártói oldaról, nem csak üzletpolitikai, hanem jogi szempontból is.sikideg; nem tudom, klón esetén nem próbáltam.
-
válasz
vick33 #23258 üzenetére
ettől sokkal összetettebb a dolog, ezért érdemes elolvasni a végfelhasználói (licensz)szerződést, és a kapcsolódó dokumentumokat, részint már abból/azokból is választ kapsz rá, hogy a gyártó milyen mértékben, mire vonatkozóan...stb tartaja fenn a jogot a szoftver módosítására, milyen szinten kell bizonyos módosításokról téjákoztatni a végfelhasználót, és ezáltal okafogyottá is válik néhány felvetésed.
kiindulhatsz az alapokból, hogy a jótállás alatt a bizonyítási teher a gyártót - annak hivatalos vagy szerződéses szervizét - terheli, de már ebben is van olyan kanyar, ami a végfelhasználót kellemetlenül érint(het)i; van egyszer egy 6 hónapos intervallum, de ami - szerintem - fontosabb; a magyarországon hatályos vonatkozó jogszabály(ok) (link) alapján a jótállás időtartama 1 év, ezen intervallumon belül lehetne maximum támadni a gyártót - annak hivatalos vagy szerződéses szervizét -, viszont ezen gyártó 12 + 12 hónapot ad, illetve bizonyos feltételek mellett +2 hónapot, így még ha sikerülne is elérni valamit a kötelező jótállás időtartamára tekintettel, az csak az első 12 hónapra vonatkozna, a többivel kapcsolatban nem köti adott jogszabály a gyártót - annak hivatalos vagy szerződéses szervizét -, szóval a második 12 + 2 hónap alatt már sokkal egyszerűbben lepasszolhatja a végfelhasználót, hiszen a bizonyítási teher nem őt terheli, hanem a készülék tulajdonosát/használóját.
én nem nagyon használok egy készüléket egy évnél tovább, de sokan tesznek ellenkezőleg, és bizony kellemetlenül érintheti őket, hogy csak 12 hónapig vannak valamilyen szinten védve - és ez is csak feltételes mód - a vonatkozó szabályozás által.
ilyen szempontból jön képbe a két knox számláló; tegyük fel, hogy az első 12 hónapot sikerül kiharcolni, azon intervallumban nem utasíthatja el a gyártó a jótállási igényt - de ez továbbra is csak feltételes mód -, ez szép és jó, de ha a knox számláló már ugrott, és az nem nullázható, akkor a gyártó - annak hivatalos vagy szerződéses szervize - a 12 hónap leteltével le is vette a kezét a jótállás szempontjából a készülékről, így a végfelhasználó bukta a + 12 + 2 hónapot!
további kérdést vet fel, hogy amennyiben a knox számláló nem szoftveres - és egyelőre úgy néz ki, hogy nem, ellenkező esetben már nem csak megkerülni lehetne, hanem nullázni is -, akkor már az első 12 hónapban is felveti annak problémáját, hogy a végfelhasználó a hardvert módosította a készüléken, tehát megint veszélyben a jótállás.
végül pedig egy nagyobb problémát vetek fel, amit bár eddig nem feszegettek a gyártók/szervizek, de a lehetőség adott számukra; btk 300/c - ami a root vonatkozásában több ponton is megvalósul, tehát akár bűncselekmény elkövetéséről is lehet beszélni, akkor pedig érdekes dolog a garit feszegetni...
mondom a fentieket úgy, hogy csak végfelhasználó vagyok - mivel a gyártó mobiltelefonját megvásároltam és használom azt jelenleg -, más módon nem állok kapcsolatban a gyártóval, viszont jogkövető magatartást próbálok tanúsítani, amennyire csak lehet, ezért szeretnék megmaradni az arany középúton a gyártó és a szélsőséges végfelhasználók között. -
-
válasz
pixelblondie #23209 üzenetére
szia,
ismert probléma, de nem csak ezen rendszer és telefon alatt.
Depyangel; a játék függvénye is, hogy melyik engedi a műveletet, sajnos nem mindegyik, illetve bizonyos esetekben csak root alatt megoldható.
vick33; több kifogásolható is van abban, amit a végén leírtál, de nem nyújtok segítő kezet a samsung illetékesei számára - bár a jobb jogászaiknak nem is hiszem, hogy kellene -, a problémák kifejtésével.
doe2; próbáld a telefonban leformázni, mert ha a munkaállomásban teszed és nem a megfelelő formátumban, akkor az okozhat problémát.
fermacht1994; szia, tudni kellene, hogy mire terjed ki a biztosítás.
-
válasz
Sanya72 #23202 üzenetére
akkor valamit nem engedélyeztél, nem engedted ki ellenőrzésre, vagy ilyesmi.
én használtam a linkelt verziót, az alatt módosított a cscc segítségével 4.3 alatt a pc értékét, szóval garantáltan működik! leírtam azt is korábban, hogy a munkaállomás oprendszerét is fertőzi, illetve a telefonon sem használnám, ha netet nap wifi vagy mobilinternet útján a készülék, mert - állítólag - infókat visz ki, de amire nekem kellett, arra megfelelt, és azon intervallmban netet sem kapott a telefonom.doe2; szia, milyen memóriakártya? minőségi, vagy névtelen és/vagy olcsó?
-
válasz
scapegt #23145 üzenetére
milyen class 10 memóriakártya?
nem holmi olcsó és névtelen ebay verzió, ugye?
mert sokan csúsznak el azon, hogy a gagyi memóriakártyákat az újabb szériás telefonok jobban megvétózzák.
próbáld ki a telefon saját memórájából, és ha úgy gyors, akkor a memóriakártya a hiba forrása.
a 2 - 3 másodperces elfordítás sem okés, nagyobb képenél sem tudnék 1 másodpernél többet mérni. -
válasz
lajosx #23116 üzenetére
szia,
online elérhető a jótállási jegy, illetve kérésre adnak is ki neked a szolgáltatónál.
FerNandor; eddig - ahogy írtam is korábban - csak a csúnya kínai root módszert ismerem, ami által nem ugrik egyik knox számláló sem, módosított firmware verzióból pedig olyat kell keresni, ami knox-barát, mert ha ugrik valamelyik knox számláló, azt nullázni nem lehet, és ugrik a gari!
nggabi; elhiszem, csak ami nincs leírva, arra nem szoktam hivatkozni, mert nem tudom alátámasztani, az nekem kevés, hogy néhány szervizes nem foglalkozik vele, némelyik akár fel is húzza kérésre a szolgáltatós telefonra a független firmware verziót, mások meg elutasítják, és ragaszkodnak a szoros megfelelőséghez.
-
válasz
FerNandor #23112 üzenetére
gari szempontjából feltétlenül, hiszen változik a firmware, product code, csc...stb, tehát úgy összességében a telefon identitása.
igen, garis probléma esetén menjen vissza a megfelelő szolgáltatós firmware verzió.Sanya72; amennyiben nem szolgáltatós fimware kell, úgy a legjobb az nggabi által elérhető 3 + 1 + 1 állományos 4.3 xeh firmware, ami re-partition kipipálással menejn fel; link
4.3 alatt is működik a product code módosítás, root (csak a problémás kínai alatt nem ugranak a knox számlálók, de arra a rövidd időre felmehet, majd cscc. így csináltam így is, és most okésan xeh a product code. -
válasz
Sanya72 #23109 üzenetére
szia,
felteheted, a re-partition kipipálásakor (felfelé) nincs jelentősége, hogy előtte milyen verzió volt fent, azzal viszont számolnod kell, hogy a product code alapban nem a magyar független xeh lesz, hanem külföldire változik, amelyik adott firmware verzióban alapértelmezést kapott - jellemzően btu vagy dbt.
visszafelé (4.3 - > 4.2.2) csak óvatosan, inkább csak a pda állományos tmh firmware menjen fel, re-partition nélkül, a tmh product code visszaáll majd a gyári beállítások visszaállítását követően.VipJoco; szia, használd egészséggel.
FerNandor; tmh esetén a 4.2.2 xxudmh7 óta adott a két knox számláló és a gyártó által korlátozott bootloader, minden olyat szabad, amik nem ugrasztják a knox számlálókat, de a legtöbb root problémás, illetve a kernel cseréje és a hasonló módosítások is. a (több szempontból is problémás) kínai root kivételével nem is nagyon van olyan, ami semmihez nem nyúl.
-
válasz
freefe #23069 üzenetére
szia,
magától a mobilinternetes hálózaton lógástól nem melegedhet a telefon, ahhoz komolyabb/folyamatos adatforgalom kell, de akkor sem forrósodhat megfoghatatlanra, ellenkező eseteben probléma van.
próbáld mi másik sim kártyával, mert szélsőséges esetben az is okozhat melegedési problémát.
amikor nagyon melegszik, akkor a kijelzés szerint folyamatos adatforgalom van? -
szia,
lásd a korábbi hozzászólásomat, ha magyarországról van szó, akkor hivatalosan az i9505 okés, arra van csak samsung prémium gari, mivel az i9500 nincs forgalmazva, legalábbis hivatalosan.
Goldmen75; beleakaszkodott valami külső folyamat az oprendszer keretébe, nézz rá ezzel az alkalmazással, hogy mi fogyaszt sokat, mi ébresztgeti a rendszert; link
már az is árulkodó jel a viszonylagos gyors merülésnél, hogy az akkumulátoros statisztikában sok az ébrenlét, pláne kijelzős használat nélkül. -
válasz
EasyLife #23053 üzenetére
pedig ha legalább az akkumulátoros üzemidőben nem látsz javulást, akkor gond van...
Revesz; i9500 volt neki, és sosem jutott vele igazán dűlőre, olvad vissza itt a hozzászólásait.
ja, és az i9500 gyengébb akkumulátoros üzemidőben, mint az i9505, csak általában elfelejti megemlíteni, hogy neki milyen s4 is volt pontan, félrevezetve ezzel a népet...
s4 esetén magyarországon az i9505 lenne a mérvadó, hiszen csak és kizárólag az van forgalmazva hivatalosan, prémium gari is csak arra adott. -
válasz
Mr.Chow #23016 üzenetére
szia,
korábbi típusok esetén még ráfognám, hogy látványos a különbség, például az s3 alatt, de s4 esetén azért már nincs ilyen probléma, az amoled technológiához képest elég jó a fehér.
az ips esetén viszont a fekete gyengébb, az amoled alatt az sokkal jobb, ez van, semmi sem tökéletes...mycso; mindjárt elolvasom az írásodat, bár üzletet nem fogok írni, mert a jobbakról is hallani már trükközéses esetet, és az kellemetlen lehet, hogy valamihez adja valaki a nevét, aztán jól behúznak ott egy vevőt, aki utána mondja majd, hogy de itt meg ott xy...stb azt írta, hogy adott üzletben nincs gond, de abban hátha tudunk segíteni, hogy a minimálisra szűkítsük a vásárlás során adódó hibalehetőségek számát, és akkor már megérte!
-
válasz
fermacht1994 #23014 üzenetére
igen, úgy csak sima ráfrissítés, ami nem feltétlenül javítja hibát.
mi az, hogy engedi a re-partition kipipálásával felrakni? akkor ott gond van! -
válasz
fermacht1994 #23011 üzenetére
miért nem csak a gyári beállítások visszaállítását eszközlöd először?
amennyiben csak egy állományból álló firmware verziót húzol rá a problémás rendszerre odin által, úgy nem sokat ér a nullázás nélkül!
amennyiben 3 + 1 + 1 állományos firmware megy fel a re-partition funkció kipipálásával, úgy nem kell nullázni. -
nézd át a google folyamatok és alkalmazások beállításait, mert azok gyári rendszer alatt is frissülnek a háttérben, és egyik vagy másik frissítés módosít(hat)ja a kapcsolódó beállításokat, amik esetlegesen ilyen problémát is okozhatnak.
az is lehet, hogy simán csak beragadt egy folyamat, olyankor érdemes újraindítani a telefont.
végszükség esetén visszaállítod a gyári beállításokat, és belakod újra.
ezzel az alkalmazással pontosan kielemeztetheted, hogy mi a hiba forrása; link -
válasz
ricsi0307 #22926 üzenetére
régen rossz, ha a futárral csináltatod meg, és nem pedig a szervizessel...
minimálisan mozog az usb dugó az aljzatban, de ez szinte minden telefonra igaz, akkor lenne nagyobb hibaforrás, ha szorosan illeszkedne, mert akkor minimális feszítésre is jobban reagálna.
root ne legyen rajta, ha leadod szervizelésre.
a töltőfej nem csörög, azzal valami gond van, hibás összeszerelés, vagy ütést kapott utólag.
a keret és az akkumulátor nekem 5 hónap után is hibátlan, előbbire amúgy is azt szoktam mondani, hogy magától nem pattog le, valamennyit tenni kell érte.
nem tudom, hogy neked mennyire ropog, de lehet, hogy nem hallottál még akkor (problémás) g2-t, amellett az enyém például alig moccan meg.Szakiii; legszívesebben bemásolnék néha bizonyos privátokat - persze nem, és még segíteni is szoktam, ha épp tudok -, hogy mit meg nem "tesznek" az emberek a telefonon lévő a rendszert elcseszéséért, utána meg sorra adódnak a hibák, pedig nem a telefon/rendszer a hiba forrása...
vannak persze kivételek, de ahány hiba van, annak jelentős része felhasználói hiba!
sgs alatt az ment, hogy kinek mennyire pocsék a gps, sgs2 esetén a gyors merülés az új firmware verziók, és még lehetne sorolni, tökéletes telefon/rendszer sincs, meg az sem mindegy, hogy kinek a tulajdonába kerül a telefon. -
válasz
Gizmo94 #22912 üzenetére
ja, a fehérre akartam még reagálni, de csak elfelejtettem; tényleg érdekes, hogy a fekete s4 mellé fülest, usb kábelt és töltőt adnak, de erre még rá is trónfoltam, külön vettem egy tdk fülest, és abból is a fehéret választottam!
már az iphone 4s alatt megszoktam annó, hogy a sötét színű telefonhoz is fehér színű kiegészők járnak.
valahol még a célszerűség elvét is támogatja nálam, mert a notihoz minden más kiegészítő fekete usb és másmilyen kábellel csatlakozik (külső hangkártya, fejhallgató...stb), így nem is baj, hogy az s4 kábele fehér, mert ezáltal izárva minden hibalehetőség, még véletlenül sem húzom ki más helyett, amikor nem lenne szabad. -
válasz
FrankMonzano #22916 üzenetére
miért tenném?
az iap (in-app) a samsung beépített boltjához tartozik. -
válasz
zsoltl #22913 üzenetére
akkor okés, a xeh a jó!
Gizmo94; s3 kábelt nem használok mostanság, s2 és s advance típusokhoz gyárilag adott kábel van itthon, és előbbivel például nem megy rendesen a thinkpad speciális usb portja - iphone...stb funkcióval is bír -, ami a noti kikapcsolt állapotában is kezeli/tölti a telefont, utóbbival viszont igen, tehát kell, hogy legyen valami különbség a kábelek között még akkor is, ha az csak a speciális használatoknál mutatkozik meg.
-
válasz
Gizmo94 #22909 üzenetére
az addig okés, de az s3 usb kábelek eleve szeretnek gyorsan behalni, elég csak az s3 témába beleolvasni...
zsoltl; nem tudom, hogy az ipon milyen forrásból szerzi be a készüléket, de érdekes a helyzeted, és ha a szervizes szűken veszi majd a vonatkozó szabályozást, akkor problémák adódhatnak...
-
-
válasz
zsoltl #22905 üzenetére
lehet, bár adott firmware verzió alatt már korlátozott a bootloader, viszont a product code módosításához (customer sales code changer) root kell, ami a kínai kivételével ugrasztja a knox számlálót, és úgy pláne annyi a garinak...
jó lenne tudni, hogy a szervizes mennyire nézi a product code értékét, mert ha nem, akkor nem kell(ene) vele foglalkozni, viszont adott probléma esetén alap lenne az arra is kiterjedő ellenőrzés, mert eléggé árulkodó jel, így rizikós a dolog.
lehet tenni a butát, hogy semmit nem csináltál, és egyszer csak adódott a hiba, de a product code nem változik meg csak akkor, ha szervizes szoftver által kerül felhúzásra eltérő firmware verzió, a hivatalos (f)ota/kies frissítés alapban nem képes ilyenre. -
válasz
Poplacsek #22897 üzenetére
valakinek úgy is felpúsodott s3 és s4 esetén is, hogy csak munkaállomásról töltötte (0.5 amper), mert szerinte sok a gyárilag hozzáadott töltők amper értéke, pedig nem feltétlenül azért adódik a púposodás.
én nyugodt szívvel töltöm a 2 amperes töltővel, 5 hónap alatt semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest