- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #6552 üzenetére
Az első kettővel kezd
-
rjg
őstag
válasz
Daryl Dixon #5279 üzenetére
Én megvettem és használtam is S3-mat, de jelenleg az S4 még nincs a kompatibilitási listában.
-
rjg
őstag
válasz
migabi24 #5104 üzenetére
Én először a CM támogatás miatt, aztán a Google Edition miatt örültem a Snapdragon-nak. Az S2, S3 nem volt jó alap a CM-re az Exynos miatt. Az összehasonlító teszthez: túl vagyok az első három feltöltésen és jobb az akkuidőm mint az S3-nál.
Kijelzőhasználat
Beszélgetés
Összesítés 1
Összesítés 2
Bloatware fagyasztva, a Samu fícsőrök nagyrésze kikapcsolva, a proci energiatakarékos módban. -
rjg
őstag
Bent voltam ma a T-nél, megnézettem a készüléket. A szervizes srác normális volt, megnézte mikroszkóp alatt és a hiba nem a "fém" keret sorjára, sérülése volt, hanem a kijelző beragasztásánál folyt, türemkedett ki egy kis ragasztó a peremre. Azt egy mikroszálas kendővel finoman leszedte, így kb 10 perc alatt megoldotta az esztétikai hibát, most már elkezdem belakni az S4-et.
Más: fent van még valahol ForRedGlory torrentje? A hotfile-ról egy örökkévalóság mire letöltődik a I9505XXUAME2.
-
rjg
őstag
válasz
bulikavagyok #4784 üzenetére
Persze, bontatlan volt, kettőt rendeltünk a cégbe, remélem a másik nem lesz ugyanilyen. Köszi a választ srácok, akkor holnap egy T-Pontba is be kell nézzek.
A szériahiba azért merült fel bennem, mert az S3-nál is többeknél volt egy minimális hézag az üveg és a ház között. Ez viszont érezhető, ha végigsimítom az ujjammal, mintha a "fémet" hibásan csiszolták volna. Élőben nem vészes és egy keménytokban fel sem tűnne, de egy ekkora értékű készüléknél ne már.
-
rjg
őstag
Sziasztok! Én sem fértem a bőrömbe és megrendeltem egy S4-et a T-től. Ma vettem a kezembe, kicsit próbálgattam, de csak otthon vettem észre, hogy a pereme alul sérült. Le természetesen nem esett, kb egy órán keresztül volt a farzsebemben, (Az S2-t és S3-at ugyanígy hordtam az elmúlt két évben és mindkettő karcolásmentes) amíg TPU tokot kerestem - persze nem kaptam - a Speedshopban és a MediaMarktban. A tiéteken van hasonló sérülés, ez szériahiba, vagy csak én fogtam ki egy hibás darabot. Ha ez utóbbi, akkor holnap viszem vissza cserélni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest