- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
BuktaSzaki #26347 üzenetére
recovery módba nyomj egy wipe data/factory resetetmegelőztek. -
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #26072 üzenetére
Akkor itt az ideje, hogy belépj, máshogy nem megy
-
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #26069 üzenetére
Itt adhatod le a rendelésedet. Az első 100-nak féláron volt/van. Sima feketét rendeltem, egy kis képpel, illetve szöveggel.
-
lefkosia
őstag
Megjött a Samsung Design Studio-ból rendelt tok. Masszív, jó minőségű! 3 e ft-ért megérte.
-
lefkosia
őstag
válasz
Fapuma77624 #25709 üzenetére
hangerő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben a power gombbal tudsz belépni.
Szakiii: ez sajnos csak 1 file-os
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
válasz
horvathkrisz #25613 üzenetére
A rendes imeit, vagy a 00-val kezdődött írja? Sajnos jártam már így S2 idejében, és nem volt EFS mentésem. Elég nehezen tudtam helyre hozni, de talán kali kolléga tud segíteni.
-
lefkosia
őstag
válasz
horvathkrisz #25611 üzenetére
imei szám mit mutat?
-
lefkosia
őstag
válasz
EasyKnight #25515 üzenetére
Ez a i9505 régióra vonatkozik, de a i9500 méretben ugyanaz.
-
lefkosia
őstag
LG G2 (update2) keyboard, érdemes kipróbálni.
A Samsung Design Stúdióból rendelt már valaki hátlapot? Most mindössze 3 e ft-ért lehet egyedi hátlapot készíteni.
-
lefkosia
őstag
Új VDH rom I9505XXUEMK9.
-
lefkosia
őstag
Megoldódott a problémám. Ő volt a ludas. Nagyon tetszetős, de gyári TW-nél a wifi valami miatt meghülyül, és csak a "keresés eng.mindig" opció aktiválása után használható.
-
lefkosia
őstag
Elég érdekes hibajelenséggel találkoztam, remélem tudtok rá gyógymódot. Tegnap óta a wifi kapcsolódás nehezen, vagy abszolút nem megy. A jelszavakat nem jegyzi meg. A speciálisban a "keresés eng.mindig" bekapcsolásával hibátlan. Próbáltam wifi fix-el, rom újrarakásával, de ugyan az a bibi. MK8 vagyok.
-
lefkosia
őstag
LG Camera. Jó kis app, de nem minden tökéletes, de idővel megoldják.
Shot & Clear - nem működik Hiba ocured "
Burst Shot - FC
Idő Catch - FC -
lefkosia
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Feltettem az MK8 XEH romot. Sajnos a gyári videólejátszóját, és az odex filet kitöröltem, akinek megvan kérem küldje el. A segítséget előre is köszönöm
-
lefkosia
őstag
Az új XEH rom (MK8) root jogot szerezni szintén ezzel lehet?
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
ZTEBallUnlock3D.apk
lockscreen. Egészen pofás lockscreen -
lefkosia
őstag
Knox is not an eFuse. Érdekes a csatolt kép KNOX állapotról. Remélem mihamarabb lesz megoldás
-
lefkosia
őstag
válasz
Devilhun_HUN #21787 üzenetére
-
lefkosia
őstag
XDA, Sammobile.com, csak nekem nem megy
-
lefkosia
őstag
válasz
Parallaxis #21626 üzenetére
Az ébrenlét nem azonos a képernyő bekapcsolásával.
Megy vissza "véglegesen" az MHA
Parallaxis: No comment
-
lefkosia
őstag
Elég érdekes hibával találkoztam. Lehet, hogy megint szerviz lesz...
Tegnapi nap feltettem a 4.3 XEH. A wifi folyamatosan bekapcsolt állapotban van, hiába van off-on a beállításokban. Az akkumulátor statban folyamatosan fut. Újrahúztam a rendszert, de a hiba nem szűnt meg. Valakinek ötlete?
-
lefkosia
őstag
Végre van ANT+ 4.3-ban. Ez egy digitális interferencia és jelátviteli zavaroktól mentes jelátviteli technológia.
-
lefkosia
őstag
válasz
fermacht1994 #21516 üzenetére
A VDH az vodafone. Nggabi kolléga már linkelte a gyári független XEH 4.3. Íme
-
lefkosia
őstag
válasz
Dare2Live #21453 üzenetére
A régiózárra, már van megoldás RegionLock Away
-
-
lefkosia
őstag
Note3 root a leírtak alapján nem ugrik a KONX marad 0X0.
-
lefkosia
őstag
Sajnos én is beleestem a knox 0x1 dologba, de a szervizes megnyugtatott, hogy ez nem probléma, megoldható. A jövőhéten remélem már összejön a találkozó, és tudok biztos fejleményekkel válaszolni, jelezni. Igaz ez a 3. beígért találkozó...
A KNOX védelemmel semmi bajom, de a root joggal ne ugorjon a garancia. HTC-m, Sony-m is volt, és ha garanciális dolog történt a készülékkel, azt visszatudtam állítani "gyári" állapotba.
-
lefkosia
őstag
válasz
Rabbitf_24 #20241 üzenetére
Odin használata nggabi kolléga jóvoltából.
-
lefkosia
őstag
válasz
Rabbitf_24 #20231 üzenetére
Talán az orosz 4.3 próbálnám ki. 4.3 romot felteheted a 4.2 rendszerre odin segítésével.
-
lefkosia
őstag
válasz
Rabbitf_24 #20228 üzenetére
Sajnos nincs, és nem is lesz európai variáns. Érdemes valamelyik 4.3 feltenned. Ahogy elnézem India, Indonesia, Vietnám, és Russia kapta meg eddig a hivatalos 4.3-at. A telefonodon jelenleg lévő I9500XXUAMDE Tanzania régiós.
-
lefkosia
őstag
válasz
Rabbitf_24 #20210 üzenetére
Itt megtalálod a telefonodnak megfelelő romokat.
-
lefkosia
őstag
válasz
mgTerminator #20200 üzenetére
Várom a megoldásodat. Kipróbálnámhttp://tiny.cc/appremover
-
lefkosia
őstag
válasz
Rabbitf_24 #20196 üzenetére
A mini az ez. Neked a Galaxy S4 ázsiai piacra szánt telefonja van 8 maggal.
-
lefkosia
őstag
válasz
Rabbitf_24 #20192 üzenetére
-
lefkosia
őstag
válasz
mgTerminator #20153 üzenetére
Egy másik alternatívát ajánlottam a nem kívánatos app-ok eltávolítására. Természetesen nem kell kipróbálni, csak megosztottam a S4 fórumban.
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
4.3 felhasználóknak.
Kb 2 hete linkeltem az XDA-n található script-et, melynek megjelent a kimondottan 4.3 verziója.. A #385. hozzászólásban találhatók a törlésre kerülő appok listája, melyek a script-ben törlésre kerülnek. Amennyiben olyan alkalmazás található, mely szükséges, akkor azt a notepad++ alkalmazással megtartható, egy sima törléssel a következő módon:
- .zip file kicsomagolás
- \META-INF\com\google\android
- Updater-script-Edit with notepad++Az itt megnyíló notepad++-ban kedvünkre lehet vállogatni az appok közül, melyekre van szükségünk. Amennyiben a listában szereplő app mind törlésre kerül, akkor nem kell hozzányúlni, csak CWM, vagy TWRP installálni. A módosított scriptet, csak menteni kell, majd .zip csomagolni, és mehet az install. Természetesen mindenki, csak SAJÁT felelősségre csinálja!
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
válasz
Don't Panic #19537 üzenetére
nem lehet allitani
-
lefkosia
őstag
válasz
Don't Panic #19529 üzenetére
no problem, majd belejossz
-
lefkosia
őstag
válasz
Don't Panic #19526 üzenetére
beallitasok-sajat eszkoz-kepernyo lezarasa-zarolt kepernyo widgetjei-szemelyes uzenet szerkesztese
-
lefkosia
őstag
válasz
Goldmen75 #19441 üzenetére
Total Commander-beállítások-beépülők-fájl rendszer beépülők-beállítás-hozzáadás-.wfx hozzáadása
-
lefkosia
őstag
Knox értesítések letiltása. Root joggal rendelkező telefonokra.
-
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #19270 üzenetére
beállitások-saját eszköz-mozdulatok és gesztusok-air gesture-röpke pillantás
-
lefkosia
őstag
A mai nap folyamán kipróbáltam a TrulyClean_v1.6_HARDCORE.zip script-et. Eszméletlenül gyorsabb lett a rendszer, csak ajánlani tudom. Természetesen mindenki csak SAJÁT felelősségre próbálja ki. TBP-ban 1.6Gb a szabad hely!. Rengeteg számomra felesleges dolgot kitörölt. T-mobile MH7 használok!
-
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #18917 üzenetére
Garanciaval eddig csak boltba talaltam, ami sajnos nem olcso, de nezz korul itt a hardveren.Lehet talalni garisat eleg jo aron. En garancia nelkul vettem 10-ert. Nem hinnem, hogy megfelelo hasznalat mellett tonkre mennenek.
-
lefkosia
őstag
válasz
FIREBLADE78 #18907 üzenetére
nem azt írtam, hogy 20 e ft-ért kell megvenni. 10 e ft-ért vettem itt a hardveren, csak a kérdésedre válaszoltam.
-
lefkosia
őstag
válasz
FIREBLADE78 #18903 üzenetére
Véleményem szerint a legjobb, csak ajánlani tudom. 64Gb Samsung Pro
-
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
válasz
proly01 #18829 üzenetére
Wakelock Detector. Szerintem a leg reszletesebb app, mely mindent megmutat. Erdemes kiprobalnod.
-
lefkosia
őstag
Kész lett a telefon. Kapott egy új lapot, és kaptam egy új akkumulátort, illetve egy ajándék fóliát
A szervizes fiú nagyon korrekt, és segítőkész volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest