- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewildoe
csendes tag
válasz
hematomaI #3096 üzenetére
Heló.
Nálam mindig az elsö a fólia felrakása miután megvettem a telót.
Az utolsó telómon kinyitható tok volt és egyszer ki volt nyitva a tok és kicsuszott a teló, kijelzövel lefelé ráesett egy köre de csak a fólián lett 1 buborék.
Az én véleményem hogy nem árt a fólia soha nem lehet tudni.
Üdv Dewildoe -
kodmen
aktív tag
válasz
hematomaI #3094 üzenetére
Véleményem szerint nem árthat. Csak akkor fog kiderülni, hogy kellett volna, nem bírt ki valamit, ha már megtörtént a baj. Halottam már, hogy a por megkarcolta a kihúzhatós tokban tartott telefon edzett üveg kijelzőjét, nem barázda volt, de azért bosszantó. Én matt fóliát tettem rá, eddig az is karcmentes, szóval nem mindennap éri olyan hatás a készüléket, ami karcot okozhat, ezért is és nem csak az üveg karcállósága miatt nincs még karc a tiéden sem.
-
kodmen
aktív tag
válasz
hematomaI #3060 üzenetére
Nekem is jött wifi-n az alábbi:
Ez most a 4.4 lenne? Gyári független a telóm...
Korábban már frissített egyszer, de szintén első bekapcs környékén, szóval nem tudom, hogy miről mire...
Nem szeretnék egyelőre kockáztatni, meg akarom hagyni magamnak a custom rom telepítés esélyét a garancia esélye mellett. Nekem ugyanis számít egy 100k -s telefonnál, hogy lehetőleg ne ugorjon. Inkább elvagyok a gyári cuccokkal. (a 30k-ssal éven belül simán megjátszottam, de ott kisebb volt a kockázat is, nem volt számláló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged