Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdesz030
újonc
válasz
Jhonny Cage
üzenetére
Végül alaposan átnéztem mindent. A végén már annyira idegesítő volt, hogy a kb minden újra bekapcsolódott a telón, még a wifi is. Aztán rájöttem, hogy a sweet dreams nevű app készítette ki. Azonnal törlés, azóta megint minden tökéletes. Azért köszönöm.
-
erdesz030
újonc
válasz
Jhonny Cage
üzenetére
az a helyzet, hogy a hívásnál is. A felső értesítő soron eltűnik a néma ikon, magától... Nem igazán értem, és kissé idegesítő. Gondolom az androidon belül van a gond és nem a telóval, ezzel nyugtatom magam. Amúgy semmi extra app nincs rajta, csak a szokásos.
-
erdesz030
újonc
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni. A teló nagyon szuper, csak egy gondom van vele: hiába némítom el a telefont, 1 perccel később az sms vagy viber, email hangok újra hangosan szólalnak meg, holott a felső soron jelzi, hogy némítva van, vagy rezgőn a telefon. Esetleg valakinek vlamilyen ötlete?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Formula-1
- Canon EOS DSLR topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest