Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
csucsu21
üzenetére
Annak idején mikor felvetettem a témát (mindenki írta, hogy így az akku, úgy az akku, ezért regisztráltam ide
), beragadt mag beépített e-mail kliens gyanús volt ill. a mobilnet bekapcsolása után hamar beragadt. Talán ez a "kisebbik" baj a másik probléma (amit, ha minden igaz a google szolgáltatások valamelyike okoz) , hogy nincs alvó mód, tehát nem kapcsolja ki a procit sötét képernyőnél. A beragadt proci vizsgálata elakadt mikor lollipop-ra váltottam, itt nincs ilyen. Alvó mód hiány itt is volt, de azt a pa gapps okozta (google).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), beragadt mag beépített e-mail kliens gyanús volt ill. a mobilnet bekapcsolása után hamar beragadt. Talán ez a "kisebbik" baj a másik probléma (amit, ha minden igaz a google szolgáltatások valamelyike okoz) , hogy nincs alvó mód, tehát nem kapcsolja ki a procit sötét képernyőnél. A beragadt proci vizsgálata elakadt mikor lollipop-ra váltottam, itt nincs ilyen. Alvó mód hiány itt is volt, de azt a pa gapps okozta (google).