-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Miert is kellene bármit mondani?
Ez egy rossz magyar szokás bizonyos embereknel, hogy a másik zsebében turkal, vagy azon rugózik, hogy mennyiért szerezte be, idén haszon üti a markát. Volt lehetőség, a jelenlegi vevő jelölt tudott róla? Ott volt? Élt vele? Nem! De a leg lényegesebb mindközül, hogy most tud venni annyiért? Bolti árhoz képest olcsóbb? Ennyi.Adtam már el 2 éves hifit 600ért ami anno 480 volt, de mostmár 800 az új.
Szeme se rebbent a vevőnek. -
kiszu
senior tag
-
kiszu
senior tag
Ma kihozták a telefont, most kaptam mailben a számlát, de ezen egy árva imei szám sincs, csak VTSZ számok, a telefonhoz is, meg az összes tartozékhoz.
Ez azért érdekes, mert a garanciajegy hiányában be kéne tudni azonosítani egy esetleges későbbi szervizelés alkalmával, nem?
De, így hogy? -
kiszu
senior tag
Tegnap delelott 10 kor rendeltem a telefont+fólia+tokok+töltőfejet es most jott az sms, hogy 9-12 kozott varhato a futar.
Nem hittem volna, hogy ez ilyen flottul fog menni. -
kiszu
senior tag
Köszi, akkor megnyugodtam.
Olvasva itt a forumot, azert raneztem a samsung oldalra mennyiert tudnek onnan rendelni egy 256gb verziot.
Ha mellerakok egy foliat es egy toltofejet + a SAMAJUS10 kodot akkor 405.000 ig lemegy az ár.
Ez faraghato még vagy mar nem?
Készüléket nem tudok beszamittatni, hacsak nincs valami tuti amit beszamitanak, es elotte olcsobban megveszem valahol -
kiszu
senior tag
Sziasztok. Ma vennek egy s22 ultrat, es az elado azt mondja csak szamla van hozza, gari level mar nincs. samsung.hu rendeles.
Valoban mar nincsenek ehhez garilevelek, vagy santit(hat) a sztori?
Magánszemély vasarlas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- S22 ULTRA 256GB új,kicserélt,gyári garival,töltővel,tokokkal,KARÁCSONYRA,ha kell viszem...olvasd el!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- Samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 8/128Gb dual sim 1 év jótállással eladó !
- AKCIÓ!!!Samsung Galaxy S22+, a nagyobbik, 8/256 GB, garancia 2025.09.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest