-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz axlfsi #15962 üzenetére
Igen, elviekben az a lényege.
Mostmár a Volte-t is ki kell kapcsolni? Na akkor végképp oda minden hívás lehetőségnek nálam. Volteval még csak-csak elröcsögök a ház vmely szegletében, de anélkül már ki sem csörög. Konkrétan mit tudnak ellopni tőlem? Mi van, ha használok ezentúl is mindent ugyanúgy és ignorálom az említett cikkeket? Almás éveim alatt ettől az egytől sosem kellett tartanom. Hihetetlen, hogy ennyire sebezhető a rendszer, hogy inkább zárjam el magam a külvilágtól teljesen és rugassa ki magát az ember, csak hogy ne törjék fel a telefonját, LOL.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Mennyi igaz ebből a hatásvadász blikkes cikkből? [link]
-
Ck.
addikt
válasz Pythoncobra #12789 üzenetére
Na, eddig ez tűnik a legjobb ötletnek, Karácsony után irány a bót.
-
Ck.
addikt
válasz Morris #12767 üzenetére
& a többiek:
Hivatásomból kifolyólag a nap 24 órájában bármikor kezdhetek szinte, általában előtte alszom. A legtöbb esetben munka előtt 2 órával csörög először az ébresztő, majd azt szundiztatom, de ezzel párhuzamosan minden 5-7. percre további időpontokat állítok be, egészen a kezdés időpontjáig, hogy még véletlen se aludjak el. Így könnyen összejön a 99.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Vhogy meg lehet oldani, hogy ne csak 99 ébresztési időpontot lehessen beállítani összesen? IOS-en ez végtelen volt és itt most nagyon hamar betelt a 99, ezért állandóan törölgetnem kell.
Ui.: Sok Boldogságot Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
A Chrome böngészőben sehogysem lehet bárhonnan az oldal tetejére ugrani, ugye¿ Nem találtam ilyen opciót.
-
-
Ck.
addikt
Azt furcsállom, hogy a saját telefonjaimat évek óta mosom csap alatt rendszeresen, fürdetem, megy a kádban a netflix, stb, de a torz hangszóró rövid időn belül mindig elmúlt.
Alkohol volt kéznél, de direkt az oleofób réteg és a műanyag megmaródása ellen műszaki eszközökön sosem szoktam használni. -
Ck.
addikt
Sziasztok,
Ide írok, mert a Flip4 topikot úgyse olvassa senki, ez sokkal jobban pörög...lényeg, hogy céges karácsonyi bulin a Zasszony kezéből kinézték a flipet, mindenki elkezdte nyomkodni, taperolni, stb. Lényeg, hogy miután hazáért, otthon csap alatt enyhén langyos vízzel és egy minimális antibakteriális kézmosóval átöblítette, majd kiráztuk a vizet jó alaposan és szárazra töröltük. Hagytunk időt neki bőven száradni, de most másfél nap után is recseg még a hangszóró...mit lehetne csinálni? A múltkor is volt hasonló, elég nehezen száradt ki, de néhány óra alatt azért jó lett. Vmi tipp, srácok? Létezik hogy még ennyi idő után is maradt vhol víz?
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Ez az opció konkrétan mit csinál, ha bekapcsolom? Valóban növeli az akkuidőt? Bármi esetleges hátrány származik-e belőle? Mint tudjuk, nincs ingyen ebéd.
"Developer options> Suspend execution for cached apps> Enable"
-
Ck.
addikt
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást, lassacskán kezdenek az apró mozaikok összeállni.
Igazándiból egy Fold4-re váltottam a 13 Pro Max-ról, de ez a topik sokkal jobban pörög, ezért ide is sűrűn benézek. Maga a készülék nagyon tetszik, pár dolgot még szokni kell ugyan, de amott meg már kezdtem unatkozni, kellett vmi ami felkavarja az állóvizet. -
Ck.
addikt
"De Én mind2ben mentek...."
És visszaállításnál mit választasz ilyenkor ki?"Bár jelszavakat a Googlebe nem..."
Van hátránya/félnivaló a góógle jelszó mentését illetően? Többen is említettétek már, hogy ha egy mód van rá, azt inkább kerülitek. Egy külsős app vagy Samsung Pass jelszó tárolása miért ad nagyobb biztonság érzetet? -
Ck.
addikt
Sziasztok,
Almáról jött debilek újabb kérdése következik. A biztonsági mentések menüben van külön Samsung- és Google-féle biztonsági mentés is, melyiket érdemes használni? Amott volt az iCloud és kész, itt meg választási lehetőségek vannak...egy döntésképtelen embernek. Melyik csinál jobb mentést? Ha bármi miatt le kellene dúrni mindent és visszaállítani, melyikkel járok jobban?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
azt tudja valaki, hogy mi a különbség az energiatakarékos üzemmód (CPU 70%, 60 Hz, stb.) és az energiatakarékos teljesítményprofil között, ami a további beállításoknál található? Mikor melyiket és mire érdemes használni? -
Ck.
addikt
Este kicsit jobban beleástam magam és hát őszintén szólva elég vegyes a helyzet.
1.) Vannak appok, ahol bejelentkezést követően egyáltalán nem ajánl fel account megjegyzési lehetőséget, pl. ring app, cineworld app.
2.) Van olyan app, ahol feldobja a Samsung Pass-t, hogy jegyezze meg a bejelelentkezési adatokat.
3.) Van olyan app, ami a Samsung Pass-t nem dobja fel, de a Google mentést és automata kitöltést igen. Pl. Disney+
4.) Van olyan app, ahol mind a Samsung Pass-t, mind a Google jelszókitöltést egyszerre felajánlja. Pl. NetflixNem értem. Nem látok benne semmi konzisztenciát vagy rendszert, hogy értsem miért van ez az össze-visszaság.
Természetesen manuálisan egyenként be lehet írogatni mindent a Samsung Pass vagy Google kitöltő saját felületén, de pont az lenne a lényeg, hogy automatikusan működjön és ne így kelljen megoldani. -
Ck.
addikt
válasz TODI1111 #9376 üzenetére
Megnézem estére, köszönöm szépen!
Még egy dolog, felhős kérdés. Nem kötekedés, félreértés ne essék, igyekszem adaptálódni, de almánál volt az iCloud , mint mindenre való megoldás. Itt az első beüzemelés során egyből szeretne nekem csinálni egy:
a) Samsung Cloudot,
b) OneDrive-ot,
c) Google Drive-ot
d) Google Photos fiókotEz így rögtön 4 különböző felhő és kétlem, hogy mindre szükség lenne egyszerre. Kicsit sok az információ.
-
Ck.
addikt
válasz ShadowLac #9369 üzenetére
Most megnéztem én is, de nem ajánl fel egy alkalmazásnál sem, csak weboldalaknál. Megjöttek a debil szifonosok droidra! Viccet félretéve, mit rontunk el? Letöltöttük a szükséges appokat, majd egyenként belépkedtünk, beírtuk a felhasználót és jelszót. De semmi kérdés nem jön fel sehol. Kijelentkezés után ismét kér ugyanúgy minden adat manuális bepötyögését. Segítsetek kérlek a debileknek!
-
Ck.
addikt
Sziasztok, köszönöm a gyors választ a töltős témában. A Zasszony nagyon szenved az iPhone után, azt mondja, hogy az iCloud kulcs karika eddig minden egyes jelszót megjegyzett, weboldalakhoz és appokhoz egyaránt. Azonban most a Samsungon hiába írja be ugyanezekbe az appokba a jelszót, nem ajánl fel rengeteg helyen jelszó megjegyzési/mentési lehetőséget elmondása szerint (még nem értem haza azóta, hogy ránézzek…) valóban így van, hogy nem lehet minden jelszót megjegyeztetni vagy csak elbénázott vmit?
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Sziasztok, kérlek szépen ne haragudjatok, de ide is be kell írnom, mert szorít az idő.
“Sziasztok, elvileg ma jön a Flip4, (már megjött) de per pillanat nem vagyunk abban a pozícióban, hogy egy Samsung USB-C végű töltő fejet leakasszak a semmi közepéről tegnapi határidővel, leghamarabb csak a hétvége folyamán tudom beszerezni. Kérdésem a következő, az iPhone 11 Pro Max-hoz kapott, 18 wattos USB-C végű Apple töltőfejet nyugodtan lehet használni, vagy erősen nem ajánlott?”
Ezer köszönet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest