-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrec
csendes tag
Mikor vetted a telefont? Az első egy hétben nekem is siralmas üzemidőt produkált. Az elején be kell állítani a telefont úgy ahogy használni akarod (nálam adaptív 120hz, fhd+, minden alkalmazás fent amit akarok használni) és használod folyamat és töltöd amikor lemerül. 1-2 hét alatt megtanulja a használati módodat és ahhoz fogja optimalizálni a fogyasztást. Mostmár bőven megy 6-7 óra screen-on time-ot a telefon, úgy hogy 5g is megy mostmár mert belvárosban főleg épületekben a yettel hálózata egy hulladék
-
-
mrThomi
addikt
Én sokszor hard user vagyok android fronton napi 6-7 orás kijezlő időkkel mert valamit mindig babrálok a telón. Ha fontos a jó akksi akkor próbáld ki az iphone 13 pro maxot. Nem az Ultra ellen beszélve és ha tudod nélkülözni a tollat, de 2 naponta töltöttem több mint 10 orás kijelző időket produkált. Stand by merülés szinte elenyésző.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Ahogy látom te nem nyomkodod sokat a telódat. 20 óra alatt 2.5 óra a bekapcsol kijelző idő az kevés és még van 43%. Stand by módban is sokat fogyaszt a telefon, én azt vettem észre hogy ha 1-2 orán keresztül megy pl online adás, pár százalékkal fogyaszt többet, de tény hogy 60hzen ez szerintem rossz üzemidő. Dual simmel megy ? Valami húzza a hátterben az akksit. Legutóbb pl a simple huzta valakinél nagyon az akksit
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
Szerintem sírva fakadnál, ha látnád, hogy nálam mennyi. 5h15p kijelző és 3 nap 11órája volt töltve. 14h30p-et ír maradéknak.
Igaz, én nem használok sem tiktokot, sem faszbukot, vibert viszont igen. És persze fényképezek, videózok, stb. Itt nincs 5G, ha lenne, sem használnám. A 120Hz-re sincs szükségem.PS: amikor előrendeltem a telefont (512GB), 570 ezret kellett kicsengetnem. Amikor nagy sokára megérkezett (több, mint 1 hónap), akkor egy leadott ősrégi nyomógombos Nokiáért 55 ezret beszámítottak, plusz a hosszú várakozás miatt kb 10%-ot is visszakaptam. Ha mindez nem lett volna, akkor sem sajnálnám az eredeti összeget. Ez egy nagyon jó telefon.
PS2: bármilyen telefont le lehet meríteni rövid idő alatt, ha aksizabáló programokat futtat az ember, meg ha nem ésszel használja.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB gyönyörű zöld színben - kiváló állapotban
- Samsung Galaxy S22 5G
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! ! SAMSUNG Galaxy S22 ULTRA 5G DUALSIM, 256/12GB fekete
- Samsung S22 ULTRA ALKATRÉSZNEK eladó!
- S22 ULTRA 256GB új,kicserélt,gyári garival,töltővel,tokokkal,KARÁCSONYRA,ha kell viszem...olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest