- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
S10+-hoz képest előrelépés lenne ez a telefon?
Ki lehet hozni jobb uzemidot belőle mint az s10+-ból? -
kress
aktív tag
valami csoda folytán a gpay nfc fizetésnél elkezdett rezegni a teló az utóbbi időben, de nem találok rá semmi opciót hogy kikapcsoljam. ötlet?
-
SztiviVander
addikt
válasz
#63718632 #4993 üzenetére
Jó autó lehet amihez gyári szilikon tokot adnak, biztos nem törik olyan könnyen mint a tok nélküli
Ilyen hiba 100 évente van egy, nem csoda hogy nincs tele ilyenekkel a net. Én sem hiszem hogy attól hogy leveszed töltőről elkezd lefagyni meg nem lehet sim kártyával használni. Felfogtuk hogy akkortól kezdődött, de ez nem jelenti azt hogy pont attól. Ez meg már ilyen jex kategória hogy csak keddenként volt hajlandó tölteni. Nem kell feltétlen produkálni a hibát, le lehet adni szervízbe akkor is ha épp jó. Bár ha azt mondod nem lehet bele simet rakni mert instabil akkor azért vbalamit csak lehetne mutatni a szervízbe nem? -
batai15
félisten
-
törölt tag
válasz
batai15 #4992 üzenetére
Nekem az a gyanúm, hogy az autóm töltőpadja "kúrt el" valamit. Vagy én. Fél évvel az autó előtt meg volt a teló. Nulla hibával, BT-al összelökve az autó kihangosítójával. Kifogástalan működés. Majd megjött az új autó, gyári szilikon tokban. Kihasználva a vezeték nélküli töltést, oda raktam egy-egy hosszú út során. Nem foglalkoztam a töltés állapotával.
Egyszer egy tankolásnál kikaptam a helyéről, le akartam fotózni a trip computert, hogy összehasonlítsam majd utólag a tényleges tankolással.
Utána kezdődtek a saját egyéni hibáim, amire itt senki sem adott. Még csak hasonló tapasztalatot sem.
A kórtörténet a következő. Random elkezdett restartolni a teló, hétvégére általában cca.: 24-48 órára "zombi" állapotba helyezte magát. Majd kb. minden kedden elékezdte felvenni a töltést.
Nos ez a zombi állapot talán megszűnt és az utóbbi kisebb frissítéssel talán a restartolás is.
Nagyjából márcuis óta nem trudom, merem használni a telómat SIM kártyával, mert instabil. Gariba sem tudom leadni, mert nem tudok éppen akkor olyan állapotot bemutatni, ami ok lenne a gariba vételnek.
Ellenben itt szívom a faszt és figyelgetem, hogy mikor restartol.
Nagyjából ennyi.
Ilyen hiba leírást itt senki más nem tett közzé. -
törölt tag
Sziasztok!
Ki használja az S21FE 5G vezeték nélküli töltés funkcióját valamely, arra alkalmas autóban? Ha igen. Milyen autóban és hogyan? (pl.: kikapcsolod-e a töltőpadot, ha feltöltött a telefon?) Vagy bármi más egyéb egyéni praktika.
Jó lenne minél több válasz. Gyanakszom valamire ami csak engem érint.
Add tovább a kérdést, ha ismersz olyat aki érintett, de itt a fórumban nem szokott lenni.
Köszi előre is mindenkinek! -
válasz
direwolf #4981 üzenetére
Rendben! Visszatérek a vezetékes telefonhoz, ebből meg kiveszem a céges kártyám. Okosórát is leváltom egy hagyományosra, az instant messaging-et pedig emailre cserélem de szigorúan csak számítógépen keresztül. Kijelző mehet 60 hz-re, adatkapcsolat pedig 2g-re. Így majd nekem is tuti kijön a 3 nap.
-
batai15
félisten
Dextet használja valaki ? Most érkezett meg az usbhub tökre használható a dex,de néha magától kikapcsol a dex,fekete kép és újra kell csatlakoztatni. Pedig nem igazán melegszik a telefon ami miatt esetleg ki kéne lőnie.
-
válasz
krisztian66 #4973 üzenetére
Huawei P30-hoz képest: Hamar merül, kamera elmegy. 120Hz marha jó, Amoled szép, a telefont használni élmény. Nekem nemigazán melegedik, de nem is játszom. Játék nyilván elég hamar meríti az akksit, gondolom a mobilnetes streamelés is. Nekem kb 4 óra SOT-om lehet, de én telefonnak használom. Reggel 7:00-kor 100%-ról mondjuk 17:00-ra kb 40 %-on van. 2 fizikai SIM, egyik 5G másik 4G Volte, 120Hz, BT On (okosóra), GPS (On). Napközben ritkán nyomogatom az FB-t, inkább messenger meg sok hívás.
Nekem szokni kellett az akksit meg a kamerát. Ami viszont fontos, hogy rendszersebesség/felhasználói élmény az van a P30-hoz képest és ez ellensúlyozz az előbbieket. Élmény használni, kb a legjobb ár / érték arányú felső kategóriás telefon, Nyugodtan veheted
Ami fontos: Ha használod merülni fog. Hamar. És még egy dolog amit soha senki nem mond el: A telefonnal foglalkozni kell!
Idővel sikerül minden apró dolgot beállítani, a felesleges alkalmazásokat törölni, az akkuoptimalizációt addig piszkálni míg elfogadható lesz a SOT (4 óra, előtte csak 3 volt...). Én naponta töltöm, de használom is. Mások varázslatos 1.5-2 nap üzemidőket hoznak ki belőle. Nyilván mindenkinek mások a felhasználói szokásai, SIM kártyái stb., de részemről bármilyen telefonnak el kell mennie közel egy napot biztonságosan.
Kieg: Egyik frissítés ront picit az akksin, következő javít. Ez így volt P30 esetében is.
-
krisztian66
csendes tag
válasz
Rigormortiis #4977 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget! Csak ezek miatt agoodtam de így megnyugodtam!
-
Zoli.37
kezdő
válasz
Rigormortiis #4977 üzenetére
Kis extra még : Legutóbbi frissítés óta látványosan jobb az akkumulátor idő
Este vettem le töltőről és 84%on van még mindig.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
4-5 óra sot lazán megvan, és nem is melegszik jobban, mint a korábbi telefonjaim. Vezetékes gyorstöltés esetén 35-36 fok, vezeték nélkül 37-38, játékok közül nekem a Diablo Immortal izzítja meg leginkább 60fps módban, olyankor 44-45 fokra is felmegy, de például az új Star Rail szinte max beállitáson is csak 41 körülire hevíti, bár ez elég jól is van optimalizálva.
200 körül nem találsz jobb telót.
-
arpivw81
tag
válasz
Szerintem is ár-érték arányban egyik legjobb(ha nem a legjobb) telefon. Bátran megveheted!
-
batai15
félisten
válasz
A mostani újonnan kapható készülékek vizsonylatában egy jó ár érték arányú mobil.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Szerintem bátran veheted, 1-1,5 napot kibír átlag használat mellett és ár/érték arányban még mindig az egyik legjobb.
-
krisztian66
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hozzátok aki használ 21fe-t hogy mennyire ajánlanátok a telefont? Új telefont kellene vennem és eddig erre esett a választásom, de elég sok melegedésről és rövid üzemidóről hallottam! Válaszokat előre is köszönöm!
-
Vitaqo
senior tag
Jött egy 292Mb-os update.
-
TODI1111
veterán
válasz
bozsozso #4968 üzenetére
Én nem a gyári rutinokat hanem [ezt] az alkalmazást használom "automatizálásra". Nálam például az itthoni wifi hálózathoz van kötve néhány dolog. Például amikor hazaérek automatikusan halk (egy általam paraméterezett) üzemmódra áll a készülék. Amikor elindulok otthonról és elhagyom a wifi hálózatom hatósugarát akkor pedig átvált egy másik üzemmódra. Nálad valami hasonló nem jelenthet megoldást?
-
Dr.NX
addikt
válasz
Energie X #4962 üzenetére
Ez nem telefonspecifikus hiba, hanem valami a Revanceddel.
Legfrissebb verzió?
Itt olvasgass:
https://logout.hu/bejegyzes/crok/youtube_alternativak_reklamszuressel.html -
Mi van mostanság a yt-al? Revanced-et használok és egy filmtrailert sem tudok megnézni, mindig ugyanannál a pontnál elkezd homokozni. Mobilatena videokat meg engedte megnézni, Keresztesi Laci videójánál meg az utolsó 4 perc környékén adta be a kulcsot. Ugyanezt csinálja nova 5t-n is az app. Mindegy, hogy wifi-n vagy mobilneten megy a cucc. Van valakinek ötlete? Ja igen a privátdns adguard ha ez számit, illetve a microg-n nincs akku optimalizáció...
-
zseko
veterán
válasz
batai15 #4959 üzenetére
Én azt néztem be, hogy bíztam az eladóban és nem én választottam. Egyszerre vettem mindent, megvettem a telefont, és rögtön kértem rá fóliát és tokot is, és rá is rakattam.
Oldalirányban nem gond, de alul hiányzik kb. 2mm, ami azért zavar, mert eddig a rejtett gombos 'felfelé pöckölős' kezelést használtam. Most visszatértem a 'normál' megjelenített gombokhoz, majd valamikor kicserélem a fóliát. -
gabber01
addikt
válasz
batai15 #4954 üzenetére
Helyi, nem várok akár több hetes szállításokra.
Jelenleg nincs rajta, tehát kell valami. De ha úgyis mindegy, akkor rábökök valamelyikre.Egyébként ehhez a típushoz nem létezik gyári bőr tok? Meg úgy egyáltalán? Gyakorlatilag nem találok normális tokot, ami nem ilyen ócska kínai szilikon vagy műanyag, hanem bőr/textil, abból is minőségi kivitel, és nem flip.
S9-hez olyan frankó gyári tokok voltak, aztán az S10-nél meredeken zuhant a minőség, hyperknit talán nem is volt, a mállós, kopós "bőr" tokot meg hagyjuk is... -
gabber01
addikt
Kinek milyen üveg fólia jött be? Annyi féle van, hogy nem tudom milyet lenne érdemes venni.
-
Rigormortiis
veterán
Ezt neked kell eldöntened, hogy mennyire okoz problémát az 5-6 óra napi kijelzőidőidő helyett a 4-5 óra. Még nyilván ha nem frissítesz, akkor bukod a biztonsági peccseket is.
Én sem érzem nagy problémának amúgy, így is marad 30-40 százalék kraft a telómban a nap végén, igaz nem is nyomkodom non-stop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest