- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisztian66 #4973 üzenetére
Huawei P30-hoz képest: Hamar merül, kamera elmegy. 120Hz marha jó, Amoled szép, a telefont használni élmény. Nekem nemigazán melegedik, de nem is játszom. Játék nyilván elég hamar meríti az akksit, gondolom a mobilnetes streamelés is. Nekem kb 4 óra SOT-om lehet, de én telefonnak használom. Reggel 7:00-kor 100%-ról mondjuk 17:00-ra kb 40 %-on van. 2 fizikai SIM, egyik 5G másik 4G Volte, 120Hz, BT On (okosóra), GPS (On). Napközben ritkán nyomogatom az FB-t, inkább messenger meg sok hívás.
Nekem szokni kellett az akksit meg a kamerát. Ami viszont fontos, hogy rendszersebesség/felhasználói élmény az van a P30-hoz képest és ez ellensúlyozz az előbbieket. Élmény használni, kb a legjobb ár / érték arányú felső kategóriás telefon, Nyugodtan veheted
Ami fontos: Ha használod merülni fog. Hamar. És még egy dolog amit soha senki nem mond el: A telefonnal foglalkozni kell!
Idővel sikerül minden apró dolgot beállítani, a felesleges alkalmazásokat törölni, az akkuoptimalizációt addig piszkálni míg elfogadható lesz a SOT (4 óra, előtte csak 3 volt...). Én naponta töltöm, de használom is. Mások varázslatos 1.5-2 nap üzemidőket hoznak ki belőle. Nyilván mindenkinek mások a felhasználói szokásai, SIM kártyái stb., de részemről bármilyen telefonnak el kell mennie közel egy napot biztonságosan.
Kieg: Egyik frissítés ront picit az akksin, következő javít. Ez így volt P30 esetében is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
4-5 óra sot lazán megvan, és nem is melegszik jobban, mint a korábbi telefonjaim. Vezetékes gyorstöltés esetén 35-36 fok, vezeték nélkül 37-38, játékok közül nekem a Diablo Immortal izzítja meg leginkább 60fps módban, olyankor 44-45 fokra is felmegy, de például az új Star Rail szinte max beállitáson is csak 41 körülire hevíti, bár ez elég jól is van optimalizálva.
200 körül nem találsz jobb telót.
-
arpivw81
tag
válasz
Szerintem is ár-érték arányban egyik legjobb(ha nem a legjobb) telefon. Bátran megveheted!
-
batai15
félisten
válasz
A mostani újonnan kapható készülékek vizsonylatában egy jó ár érték arányú mobil.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Szerintem bátran veheted, 1-1,5 napot kibír átlag használat mellett és ár/érték arányban még mindig az egyik legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest