Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
Tacsilaci #9995 üzenetére
Korrábban azt írta itt valaki, hogy csak azok a készülékek kapják meg, amelyek optikai zoommal rendelkeznek. Annak ellenére, hogy nem tudom, hogy mi ezek között az összefüggés, ez így volt, ugyanis az S21U és az attól fiatalabb S családok tudják ezt a feature-t. Szóval én azt mondom, hogy majd meglátjuk, de most momentán S21-re áprilisi bizt. szinttel nem éri el a store-ban.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Tacsilaci #7227 üzenetére
Pár nap késés van csak. Az meg kibírható, ha azt nézzük, hogy a DBT-re kb. 1 hete kijött. Ha meg nem, akkor ott a Frija+Odin kombó. Ja és olyan is volt, hogy a szolgáltatói előbb megjött, mint a független. Ezért lenne jó, ha visszamenőleg megcsinálnák az egységes Európai ROM-ot(EUX), így mindenki egyszerre frissülne.
-
helixP
nagyúr
válasz
Tacsilaci #6716 üzenetére
Ez még működhet esetleg.
- Open GCam
- Swipe down to open the quick settings menu and click in the settings icon
1.Choose "Modules"
2. Choose Front (0.9 vagy 1.1, vagy 1.4)
3. Swipe down until you see "ViewFinder Format". Change from JPEG to YUV
4. Go back and do the same for the Front (1.0) -
helixP
nagyúr
válasz
Tacsilaci #6700 üzenetére
Én vagyok a legnagyobb Gcam fan, eddig minden telefonnál első dolgom volt feltenni, de most egyelőre nem találtam olyat, amire érdemes lenne leváltani a gyári kamerát. Amiket próbáltam nem csinál jobb képeket.
Amúgy a BSG-féle 8.1.101.345618084-en megy az előlapi.
Ugye ruler.apk -t teszed fel ?Update: Most látom, van újabb. Na fel kell tenni, meg kell próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest