- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Mondja az, akinek 10x annyi kommentjének fele offtopic és nem szakmai
Egyszerű, nem érdekel - nem olvasod. Tudod, van az a kis tekerő az egéren... Van aki fel tud nőni ehhez, van aki nem... Eddig se jutottunk volna el, a feltűnési kényszered nélkül. De ettől a telefon nem fog változni. -
zseko
veterán
Ahogy köszönjük a te abszolút értelmetlen böfögésedet is, mert ugye feltétlen muszáj volt reagálnod
Gondolom eddig nem is olvastad a topikot a sok 'szakmai' hozzászólással
Én véleményeztem a kamerát: szar. Mondom ezt úgy, hogy tíz éve csak S készülékeket vettem, és kimondottan a kamera miatt vettem mindig Samsungot. Itt viszont több esetben nem látom, miben jobb egy S8-nál, esti felvételnél, hol az előrelépés. (itteni ph-s tesztfotókat összevetve) -
zseko
veterán
Rorschach, te vagy az??
Tök jó képek ezek - amennyiben valaki nem kívánja pc-n is megnézni
Engem általában a kamera ösztönöz váltásra. Hát ez egyáltalán nem ösztönöz
Ahogy már az ára sem. Úgy néz ki, idén sem cserélek telefont... sőt, úgy néz ki, lassan beérik, hogy közel tíz év után már nem is Samsung lesz a következő....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PH! Szakszervezet
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest