Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
S10+ gyári szilikon fehér tok nincs valakinek elfekvőben szinte elérhetetlen már...
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, végre valahára megérkezett a Spigen Liquied armor tok így használatba vettem életem első Samsung mobilját.
Tapasztalatok röviden pár nap alatt:
- a proximity szenznor nem kellő gyorsasággal reagál vagy nem is reagál ha elveszem a fülemtől a telefont (fekete marad a kijelző)
- a galaxy watch-ot használva bluetooth hatótávja sajnos kisebb mint volt (jóval hamarabb megszakad a kapcsolat napi rutinok alkalmával rögtön elő is jött)
- az ujjlenyomat olvasót érdemes 3szögből rögzíteni mint a huawei telefonoknál
- hiányzik a képernyőzár parancsikon de nagyon (melyiket érdemes letölteni eme célra?)Egyéni szuverén vélemény szerintem egy icipicivel gyorsabb a Huawei működése mind képernyőfeloldásban mint működésben.
Kameráját sajnos nem tudtam még tesztelni de ha el tudtok látni bármilyen tanáccsal azt megköszönöm!
Olvasgattam már az akkuidő növelése szakaszt is igyekszem mindent megfogadni. -
anonymus89
addikt
Itt főleg a telefon peremének a védelmével van a gond ugyanis oda nem ér a fólia.
Minden huawei mobilomon vagy gyári szövetes tok vagy spigen volt viszont az utóbbinál minden héten korbe tisztítottam.
Háklis vagyok az ilyenekre így mindig tisztítom.novinyul: köszönm ez annyira nem tetszik.
KunEmber: én véleményen szerint a szilikon vagy a bőr tok jobban szűri ezeket a szemét porszemeket
ilyet használ valaki? - milyen a belseje esetleg egy fotót kérhetek?
spigen liquid air
forrás: ikiegisztok.hu
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, szereztem egy ilyen készüléket P30 pro 8/256-ost fog váltani de csak azért mert már az is nagy volt. Na most tudom ez sem sokkal kisebb de mindenképp ki akarom próbálni miért annyival drágább egy samsung mobil.
Szeretnék venni tokot és fóliát de tokból csak olyat keresek aminek a belseje plüss, hogy még véletlenül se karcolódjon.A gyári tokokban gondolom van ilyen funkció mint a hüvelyeknél is.?
Szilikont azért nem szeretném mert kihúzza zsebemet, bőrt néztem még csak persze nem egészen az olcsó kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Revolut
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest