- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Ismertek olyan appot ami egy megadott időintervallumban összesíti egy megadott számra a hívások idejét?
-
Vhiktor
nagyúr
Ha valaki hasonló problémával küzd mint én, hogy a telefon nedvességet jelez pedig nem volt vízközelben, nekem az megoldotta, hogy jól kimostam a csap alatt. Azóta nincs vele probléma.
-
Vhiktor
nagyúr
Galaxy s10e-t nem tudom tölteni. 3 hónapos a készülék. Nedvességet jelez, pedig víz közelében még sosem járt. Már több mint 1 napja jelzi, teljesen lemerült, be sem lehet kapcsolni. Egyedül pc usb csatlakozójáról lehet tölteni pár percig de utána kiírja hogy nedves és nem tölt. Ez csak arra elég, hogy 10 secre be lehessen kapcsolni, majd kikapcsol mert nincs benne craft.
Valakinek valami ötlete? -
Vhiktor
nagyúr
Ami védőfólia gyárilag rajta van a készüléken arra rá lehet tenni közvetlenül üvegfóliát vagy mindenképpen le kell szedni előtte?
-
Vhiktor
nagyúr
Tegnap megvettem az S10e-t. Köszi mindenkinek a segítséget.
Milyen edzett üveg fóliát érdemes rá venni? Ezen is van gyári fólia úgy mint a nagytesókon?
Edzett üvegwet szeretnék rá, hogy ha leesik akkor azért védjen is valamit. -
Vhiktor
nagyúr
Sziasztok!
Mit érdemesebb most venni s9+t vagy s10e-t? Nekem s9+ van, feleségemnek lenne meglepi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged