- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
Ismertek olyan appot ami egy megadott időintervallumban összesíti egy megadott számra a hívások idejét?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Ha valaki hasonló problémával küzd mint én, hogy a telefon nedvességet jelez pedig nem volt vízközelben, nekem az megoldotta, hogy jól kimostam a csap alatt. Azóta nincs vele probléma.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Nekem is pont ugyanez volt a probélmám tegnap és tegnap elött.
Rátettem vezetéknélküli töltőre és kb 10 perc töltés után már nem jelezte nedvesnek.
Én is attól félek, hogy szenzor hiba lesz.
Ha mégegyszer előjön, adom is le a szervizbe.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Kami11 #12582 üzenetére
Köszi, de sajnos nem írt rá megoldást, vezetéknélküli töltővel próbálkozott.
De ha ez ilyen akkor garancia gondolom, mert ez nem normális.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Galaxy s10e-t nem tudom tölteni. 3 hónapos a készülék. Nedvességet jelez, pedig víz közelében még sosem járt. Már több mint 1 napja jelzi, teljesen lemerült, be sem lehet kapcsolni. Egyedül pc usb csatlakozójáról lehet tölteni pár percig de utána kiírja hogy nedves és nem tölt. Ez csak arra elég, hogy 10 secre be lehessen kapcsolni, majd kikapcsol mert nincs benne craft.
Valakinek valami ötlete?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Ami védőfólia gyárilag rajta van a készüléken arra rá lehet tenni közvetlenül üvegfóliát vagy mindenképpen le kell szedni előtte?
-
Vhiktor
veterán
Egy Nilkin tokot már vettem tegnap. Köszi az infót
-
Vhiktor
veterán
Tegnap megvettem az S10e-t. Köszi mindenkinek a segítséget.
Milyen edzett üveg fóliát érdemes rá venni? Ezen is van gyári fólia úgy mint a nagytesókon?
Edzett üvegwet szeretnék rá, hogy ha leesik akkor azért védjen is valamit.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Sziasztok!
Mit érdemesebb most venni s9+t vagy s10e-t? Nekem s9+ van, feleségemnek lenne meglepi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával