-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
Ha a gyári visszaállítást a menüből csinálod és nem Recovery-ből, akkor ugyanúgy kiléptet minden fiókból, nem szükséges külön kilépkedni. A Recovery-s FR után viszont csak az előzőleg használt Samsung-fiókkal enged belépni, mert ott nem léptet ki. (Nyilván a lopások miatt)
-
csorbajeno
veterán
Igaz nekem S9-cel és az S6-tal van tapasztalatom, de a debreceni SES-be bevittem az említett telefonokat és minden papír nélkül megcsinálták, igaz én a Telekomtól vettem, de ebből a szempontból lényegtelen. Sorozatszám és IMEI alapján csekkolták a telefont, majd bevették javításra.
-
N4ri87
senior tag
Ez a felelősségbaszás Samsung esetében egész fura. A Samsung honlapja szerint a FirstPhone hivatalos viszonteladó, tehát az ott vásárolt Samsung készülékre a gyári garancia vonatkozik, nem a bolt sufni bontója.
Így én is azt gondolom, hogy száma/ blokk+jótállási jegy ellenében egy SES is foglalkozna veled. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest