- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz marquuard #4145 üzenetére
közelségérzékelő
mehna jó, akkor már kihasználom valami értelmesre is ezt a hozzászólást. kicsit elkezdett zavarni, hogy hülyén tördelve írja ki az appok nevét (pl a "hangouts" az "hangout", majd új sorban "s"). gyári launchernél ki lehet kapcsolni az appok nevének kijelzését?
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
tothl
addikt
válasz marquuard #4108 üzenetére
Na de amúgy én meg sem néztem, fel sem tűnt, meg nem is fogom. Ha ilyen is, és csak így lehet kiszúrni azzal pont együtt lehet élni.
Inkább mesélek egy olyat, hogy tegnap este rámjött a szívdobogás este egy kicsit már álmos voltam, és pillantásom rávetült az akkori háttérképemre, Kim Jong Un -re....és felfedeztem, hogy a képen végigfut egy hajszál szerűség, amit simán repedésnek néztem. Reflexből odakapartam a körmömmel, megakadt benne.
Mit mondjak, kihagyott a szivem pár ütemet.....majd mérgelődtem egyet, kurva rossz kedvem lett és már azt lestem, hogy most akkor a biztosítási ügyintézés mennyire lesz gáz....fölkapcsoltam a lámpát és hát mit mondjak, mire leesett, hogy az a repedés a képben van, és amibe a körmöm beakadt, az a gyári fólia a kameránál hát......azt a megkönnyebbülést.....leírhatatlan volt. Maga a katarzis és Zen.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz marquuard #3263 üzenetére
Már bocs nyers fogalmazásért de én natur használom a telefont napi minimum 6 óra SOT tal. Nem nézegetek ilyen baromságokat este töltőreteszem azt jóvan. Igazából lesza ezeket a marhaságokat, az akku időt is csak azért osztom itt meg hogy legyen ellenpélda a sok marhasághoz. En nem hasznalok optimalizálatlan alkalmazásokat ennyi. Keresek alternatívákat. De van olyan appom amit 8 éve használok és azóta is simán megy.
Mellesleg ha jön értesítés nyilván nem lesz deep sleep. A mai 84% ból 4% volt AOE. De volt ma rengeteg ertesítes amit kb órák mulva néztem meg
Nyilván ha Messingeren meg Faceen orba szájba jönnek az értesítések akkor az merít bőven.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Quverto
tag
válasz marquuard #3167 üzenetére
Pl, nem vilagit a kamerakorul a vilagitas amikor telefonozol. (Kerdem en mi ertelme? Ha telefonozok ugy is latom az ertesitest.)
Meg ami beallitas mas, az azert van, mert voltak olyan gondjaim, hogy youtube kozben elkezdett random vilagitani. Galeriazas kozben is a semmitol stb ilyenek. Ezert masabb egy picivel az en beallitasom.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest