- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lt.zole
tag
Felfrissítettem én is Oreo-ra (VDH), ma produkált is egy UI Rendszer összeomlást osztott képernyős használatnál: Youtube + Naptár 50%-os horizontális osztással.
A telefon nem reagált semmire, csak a power gombra, de amikor visszajött a kép akkor is teljesen fagyott volt a UI.
Végül 40 mp múlva ki is írta, hogy összeomlott. Érdekes, ilyen jellegű hibát még nem láttam.
Remélem nem lesz általános...FR volt az OTA után.
-
Lt.zole
tag
Üdv.,
nem teljesen világos nekem, hogy a telefonhoz jár a 100GB Onedrive tárhely vagy sem?
Az S6-omon már egyszer kaptam 2 év tárhelyet, ami le is járt azóta és úgy voltam vele, hogy a note-hoz megint kapok, fel is ajánlotta nagy nehezen, de nem aktiválta.Valaki használja esetleg?
-
Lt.zole
tag
Sziasztok!
Mai naptól én is csatlakoztam a tulajdonosok táborához.
Egy S6 Edge-ről váltottam, így még nagyon új az egész Note feeling. Eddig meg vagyok elégedve. A LED view cover is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Béta iOS-t használók topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest