- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Vettünk az asszonynak egy vadiúj (majdnem
)Note 8-at, két év garival a napokban
Én már tovább mentem (ha valaki még emlékszik a topictársak közül, én törtem rommá az enyém kijelzőjét tavaly nyáron...), de most neki kellett telefon, és ugyan kicsit nagy neki, de ilyen tudást, ennyiért, pláne garival még ma is nehéz szerezni...Oké, a kérdés:
A beállítás során nem volt benne a sim, és amikor bele tettük, szólt a telefopn, hogy újra kéne indítani valami szolgáltató-specifikus beállítások érvényesítéséhez (bocsi, nem jegyeztem meg a pontos szöveget), és akkor gyalu lesz minden. Gyanús volt a setup során, hogy mindenféle német T-s appot akart letölteni (le is töltött végül párat).
DE tök magyar, MediaMarktos zárócimke van rajta, magyarok a papírjai. Duos.
A sw-verzió pedig:
DTM/TMH/XEH.Mi amúgy T-mobilosok vagyunk, de az én 8-am, meg a 10-em is XEH/XEH/XEH
Érdemes-e megcsinálni a resetet (ha igen, hogy kell?), ér-e valamilyen hátrány ezzel a sw-vel, vagy maradhat így?
Nekem is volt Note8-am (most 10+ van), de sosem volt benne a sim a kezdeti beállítások során, és nem volt ilyen. Ez most mi?
Ha azt mondjátok, hogy érdemes, akkor még inkább most, mielőtt még jobban belakja...Köszi!
Még 7.1.1-gyel volt (elfejetettem lefényképezni, ebben a topicban már muzeális érték lenne, némi nosztalgia-faktorral fűszerezve ez a sw-verzió...
) , frissítget azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Windows 10
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest