Új hozzászólás Aktív témák

• bcl

senior tag

Sziasztok!

Vettünk az asszonynak egy vadiúj (majdnem :) )Note 8-at, két év garival a napokban :)
    Én már tovább mentem (ha valaki még emlékszik a topictársak közül, én törtem rommá az enyém kijelzőjét tavaly nyáron...), de most neki kellett telefon, és ugyan kicsit nagy neki, de ilyen tudást, ennyiért, pláne garival még ma is nehéz szerezni...

Oké, a kérdés:
    A beállítás során nem volt benne a sim, és amikor bele tettük, szólt a telefopn, hogy újra kéne indítani valami szolgáltató-specifikus beállítások érvényesítéséhez (bocsi, nem jegyeztem meg a pontos szöveget), és akkor gyalu lesz minden. Gyanús volt a setup során, hogy mindenféle német T-s appot akart letölteni (le is töltött végül párat).
    DE tök magyar, MediaMarktos zárócimke van rajta, magyarok a papírjai. Duos.
    A sw-verzió pedig:
    DTM/TMH/XEH.

Mi amúgy T-mobilosok vagyunk, de az én 8-am, meg a 10-em is XEH/XEH/XEH

Érdemes-e megcsinálni a resetet (ha igen, hogy kell?), ér-e valamilyen hátrány ezzel a sw-vel, vagy maradhat így?
    Nekem is volt Note8-am (most 10+ van), de sosem volt benne a sim a kezdeti beállítások során, és nem volt ilyen. Ez most mi?
    Ha azt mondjátok, hogy érdemes, akkor még inkább most, mielőtt még jobban belakja... :)

Köszi!

Még 7.1.1-gyel volt (elfejetettem lefényképezni, ebben a topicban már muzeális érték lenne, némi nosztalgia-faktorral fűszerezve ez a sw-verzió... :D) , frissítget azóta is.

Új hozzászólás Aktív témák