- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babhun
aktív tag
Hali, egy kérdésem lenne. Ha a red dragon rommal működik a telefon rendesen, akkor az mitől lehet hogy a nemesisel nem tudom bekapcsolni a wifit? Wipe megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
Egy kérdés: kernel csere factory resettel jár?
-
babhun
aktív tag
válasz osztszoroz #35530 üzenetére
Akkor lehet a zip file a rossz, töltsd újra, hátha az orvosolja a problémád! Nekem a fényképező sem működött!
-
babhun
aktív tag
válasz osztszoroz #35524 üzenetére
Nekem a nemesisel nem ment a wifi, ha ezt a kernelt felrakom akkor fog menni? Red dragonnal nincs gondom, teljesen jó csak kár hogy nem magyar...
-
babhun
aktív tag
válasz osztszoroz #35470 üzenetére
Na ez tényleg frankó! 😊 Már csak a billentyűzet lehetne magyar....
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! 2017 januárban lesz 1 éves a telefon. Az akkut gyengének találom, éppen kihúzza nap végéig, pedig nyáron még 2 napot kibírta ugyanilyen használat mellett. Kérdésem ha bejelentem akkor a házhoz jövős szervíz cseréli gariban? Számlám nincsen csak garancia levelem. Válasuokat előre is köszi!
-
babhun
aktív tag
Hali! A home gombbal volt valakinek valaha problémája? Sokszor akad és recseg mikor benyomom. Cserélik garanciába, vagy egyáltalán lehet külön cserélni?
-
babhun
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap lettem boldog tulaja egy Note 4-nek, de nem biztos hogy boldog. Lenne egy pár dolog ami zavar engem. A telefont függetlenként vettem, de bekapcsolás után a menüben volt egy két telenoros alkalmazás. A UPC-s sim kártyámat simán vette, gondoltam akkor mégse lehet baj. Telefonon wifi-t állítva meg is találta szépen a 6.0.1-es verziójú frissítést, amit rá is engedtem. Sikeres frissítés után is működött a sim kártyámmal ami szerintem jó dolog, mert egy gsm boltban függetlenített telefon frissítés után már nem fogadja el a sim kártyát ha jól tudom?! Eszköz állapotánál az van hogy hivatalos, IMEI szám összevág a dobozon, telefon hátulján és a szoftverben is. Lehet hogy ez szolgáltatós volt, de hivatalosan függetlenített? Frissítés után is belekerült a pár telenoros alkalmazás és a böngésző kezdőlapja is a My telenor volt. Samsungnál simán tudtam regisztrálni. Szerintetek ez most így OK?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.