- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz Richard #3185 üzenetére
Csak a cerka az egyetlen komoly pozitívum a Note oldalán és ha valakinek az nem feltétlenül hiányzik (pl. én sem nagyon használom), akkor az iOS valóban sokkal simább, stabilabb, megbízhatóbb működése és az iOS-es alkalmazások jobb minősége bőven kárpótol mindenért. Az, hogy butább lenne az i6 plus, az nem igaz, sok dologban többet tud nyújtani, mint a Note 4, de ez persze fordítva is igaz. Kinek mi a fontosabb, csak ez dönti el a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
sharke
csendes tag
válasz Richard #3185 üzenetére
Igazad van.
Sajnáltam is rá,de:
Nem fagy le hívás közben,nem megy el a térerő beszélgetés alatt,és nem fagy le levelezés közben.
Ez egy instabil rendszer amit direkt b...nak el!
Soha nem vártam többet egy telefontól csak hogy a legfontosabb komunikációs ügyeimet megfelelően elvégezze.
Nem sikerűlt!pedig nagyon szerettem volna.
Az iphone akumlátor legalább 50% jobban teljesít.nyugodtabban megyek dolgozni reggel.most este 22óra van,és 45%on vagyok.pedig használtam rendesen ma is.
Nem akarok én meggyőzni senkit,csak csalódott vagyok nagyon.
Hol írjam le ha nem itt?!235.000 Ft fizettem ki okt közepén és szerettem volna megtartani.direkt nem a mégjobban túlárazott iphone-t vettem meg.
Erre csak ott kötöttem ki.de előtte elbuktam 50et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest