- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
Fecdzo #35587 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült megoldani a problémát. Ha valakinek nem működne a gyors funkciók menü (air command), amikor kihúzza az s pent és a gomra sem reagál, de amúgy meg rendben van az s pen akkor a következőt kell csinálni:
Beállításokon>kisegítő lehetőségek>kézügyesség és műveletek>segítő menü. Ezt kapcsoljuk be! Nekem erre fel is ugrott a gyors menü és rendben reagált is a s pen gombjára.
Vélhetően vmi frissítési mizéria lehetett...köszönöm azért a javaslatokat!
-
atomeec
senior tag
válasz
Fecdzo #35587 üzenetére
Nem te is valami alkalmazás miatt kikapcsoltad az alkalmazás átfedést? Majd írják az okosabbak, pontosan mi a neve, de volt téma már nem is olyan régen. Nekem a bejövő hívások mentek el emiatt (nem tudott megjelenni az ablak, mert le volt tiltva, hogy megjelenhessen. Na de talán megtaláltam: Beállítások/Alkalmazáskezelő/jobb felül 3 pötty/Más alkalmazások eltakarására képes alkalmazások -> itt lehet letiltva valami ceruzás téma (S Note gondolom)
-
ConCord
csendes tag
Nekem pl a fentebb taglalt zenei fájl fel nem ismerési problémára, de most az alkalmazások újraregisztrálásánál is kicsit mintha gördülékenyebb lenne, és pontosan már nem emlékszem, de talán itt volt szó róla korábban, hogy volt amiben segített, de itt apróbb bugokra kell csak gondolni. Volt akinek laggolt egy kicsit, és factory után elmúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest