-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Specter32 #30140 üzenetére
Szerintem nem a home button itt az érdekes, hanem hogy van akinél van ez a menüpont és van akinél nincs. Ugyan azon a verzión! Ez azért több mint érdekes...
Amúgy meg csak simán ki kell tenni a widgetet a greenify-ből és nem csak hibernál, de le is zárja a képernyőt. -
laci1892
őstag
válasz
Specter32 #30106 üzenetére
Hm... Köszönöm szépen a tippet meg fogadom. Érdekes amúgy ez a Facebook dolog. Most pont egy másik telefonon néztem : alapvetően 2 nap alatt ugyanúgy használtam előző telefonom. DE! Az első nap fent volt a f@aszbukk a második nap direkt nem. Hozott 1 óra képernyő időt. Holott elvileg az nem fogyasztott egyik esetben sem 2%-nál többet az akkubol. Érdekes ..
-
S e t h
nagyúr
válasz
Specter32 #25284 üzenetére
Nekem 13 hónapos az aksim és ez az átlagos SOT a GSAM battery app szerint..
Ami ehhez legfőképpen kell az ez.
Greenify
Package disabler proEmellett én a Facebookot is hanyagolom, ha nagyon kell vmi onnan akkor UC browser nagyon jó a facebookra.
-
saril
senior tag
válasz
Specter32 #25281 üzenetére
hát komám ez ilyen a qhd az nem lesz full hd ez ennyi 4-5 órahossza a telefon kijelző ideje ha használod, ennyi
esetleg annyi hogy s voice gps nfc-t kapcsold ki de gps minimum energiatakarékosra vedd, lehet használja pár alkalmazás és az sem mindegy hogy váltogat a készülék az adótornyok között ha kettő között van és váltogatnia kell bizony az is szívja rendesen, de javítsatok ki ha hülyeséget írtam
szerk: akkor akkumulátor hibás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged