-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
Ilyen vírusirtó nincs. Mindegyik fogja a hardvert. Ha vásárolsz, nincs gond, Play-en én még nem találkoztam olyan alkalmazással ami felborította volna a szoftvert, pedig pár száz db-ot már tuti vettem.
Ha warezolni akarsz, oda meg a jó isten is kevés, és mindegyik vírusirtó kevés lesz.
Lesz egy instabil rendszered, ami ilyen olyan anomáliákat fog időnként generálni a warezos programok miatt.(#6932) HorviGabi
Play-en. De mi ért baj ha folyamatosan naprakészre frissíti magát automatikusan?
-
Risard
aktív tag
-
varsam
őstag
Note 4 még nem volt nálam nyáron, de 2 és 3 már igen. Számomra nem volt rosszabb mint hosszú nadrágban, igaz volt hogy a rövidnadrág oldalzsebében volt a teló, mert a simából kilógott
Leülni meg sehogy nem lehet vele, én farmer zsebből is mindig kiveszem.
Övtáska esetleg még opció lehet, az nyáron nálam alap dolog a pénztárca, kulcs stb miatt. -
szia,
attól is függ, hogy mekkora az a (rövid)nadrág, illetve azon a zseb, valakinek úgy sem problémás, másnak meg a legnagyobb nadrágja zsebében is, legyen szó annak méretéről vagy fazonjáról, ezt embere válogatja, így látatlanban nehéz erre bármit is mondani, de a note 4 alapban nem a kisméretű telefonok közé tartozik, érdemes számolni a kiterjedésével.
-
Maranello74
aktív tag
Az, hogy nagy az tény, nem vágom zsebre(már az s 5-öt sem vágtam zsebre) . Viszont minden másért megéri. Én is sokat vacilláltam az s5 után(előtt is) de amikor kézbe fogtam eldőlt, vissza sem adtam az eladónak. Ha egy s5 neked nagy akkor ez is az lesz de ha meg tudsz barátkozni az s5 méreteivel akkor ezt sem fogod túl nagynak érezni. Szerintem a mai csúcstelefonok mind nagyok kivéve az alphát, akkor meg tökmindegy, hogy 5,5" vagy 5,7".Ez legalább jó. A multkor a legújabb Z vel hasonlitottuk össze, ráfektetve majdnem ugyanakkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest