- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz leslien #3934 üzenetére
Már tegnap...
Csereajánlatok jöttek csak, meg egy 170 ezres, nem hiányzik ez, inkább használom és kész.De a véleményem továbbra sem változott, bármikor elcserélném egy note 3 -ra, főleg ha vastagon fizetnének is rá.
Ami nagyon tetszik ebben az a készülékház, meg a tudat, hogy mégis ez a legújabb note széria, ami a jövőben azért sokat számíthat.. Tudom nem túl nyomós érvek, dehát egyszerűen nem tudok mit felhozniFotózást ma próbáltam először, hát ilyen fotós vagyok én..
Készítettem egy képet alapon és egyet HDR módban. HDR-el sokkal jobban sikerült a kép, kérdés, hogy ez minden esetben így van? Vagy meg van, hogy a HDR-t mikor ajánlatos használni, és mikor nem?
Eléggé noob fotós vagyok ezért kérdezemkali - Ezért sem vitattam a wifi feltevésedet Valóban nagyon jó a wifije, nexus 5 után meg hihetetlenül jó.
Nincs is szükség a repeateremre, amit a házba azért tettem, hogy a nappaliban már ne 1-es jelerősségen legyek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest