-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
#18001664 #6874 üzenetére
CWM vagy TWRP-t le tudod tölteni .zip vagy .tar kiterjesztésben, attól függően hogy honnan szeretnéd telepíteni.
Mivel nincs még custom revery-d amiből telepíthetnél, ezért neked a .tar -ra lesz szükséged, amit Odinnal flashelsz a PDA részhez (újabb odinnál AP) betallózva.
Én ezzel a két módszerrel szoktam csinálni, de első alkalommal odinnal teszed fel.Ha vissza szeretnél menni gyárira akkor custom recoveryből wipeolsz, majd download módba teszed a telefont és odinnal flasheled a romot, ekkor minden root, kernel, recovery elveszik.
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
#18001664 #6865 üzenetére
Miről van szó?
Hogy F-re fel lehet tenni CM-et, C-re viszont egyelőre nem. Gyűjtés megy XDA-n egy C-s Note4-re amit a cm csapatnak biztosítanak, hogy készítsenek rá is romokatOdinnal nem lehet feltenni, kelleni fog root, majd custom recovery, és onnan kell flashelni a romot
Memóriakártyára semmi szükség nincs.
-
Risard
aktív tag
válasz
#18001664 #6772 üzenetére
Pesten van 5000 ért gyári samsung tok! Szerintem annyit megér!
Utángyártott spigent rendeltem de nem valami jó! A bekapcs gomb néha életre kel benne!Más:Szerintem nem vészes a lagg! Bár egy ilyen hárdvertől az lenne elvárható hogy ne laggoljon! De én az optimalizásiót okolom nem a qhd kijelzőt!Itt konkrétan az androiddal van baj mert nagy a rétegződés! A régi készülékeket nem akarják frissíteni az újjakból meg annyi fajta jön ki hogy ez előbb utóbb visszaüt!
G3 ra mikor kit kat volt több optimalizáció jött ki rá! Haverom mondta egész jó volt már! Erre elcseszték a lollival! Amit szerintem kicsit el is kapkodtak!
Teszem hozzá ha nem akarsz laggot meg fontos a frissítés akkor nexust szabad csak venni! Bár teszem hozzá hogy egyre több nexus 5 ös ismerős tér vissza a KK ra!
S az hogy ki mire vált az az ő dolga s hogy azt mondod az alpha legalább elfér a zsebedben ha ez a baj akkor szerintem az s6 ot sem fogod megvenni mert nem hinném hogy méretcsökkentésbe kezdenének!És hogy smoothabb az alpha én nem vettem észre sőt!Próbálgattam mielőtt telót cseréltem több telót is! De végülis a note 4 mellett döntöttem!S szerintem jól döntöttem! -
silmatauki
őstag
válasz
#18001664 #6517 üzenetére
"Auto ISO esetén is minimális zajt vettem csak észre...ezt a Lumia 1020-al sem tudtam elérni anno, ledöbbentem."
Azért nem látsz sehol sem színzajt, mert a Samu igen erős zajszűrést és utóélesítést használ, szemben a 1020-szal. Sajna emiatt vízfestékezik is keményen. Azt ajánlom, hogy, amennyiben Snapi 805-ös modelled van, szerezz be valami normális third-party fotó appot és azzal fotózz. Mármint ha zavar a vízfestékezés.
Számtalan postom volt ebben a topicban a témáról – olvasd el őket, ha bővebben érdekel a dolog. De, még egyszer, csakis akkor, ha Snapi 805-ös modelled van, Exynossal NEM lehet kevésbé zajszűrt képeket csinálni.
"Abszolút korrekt a kamera, egy okos és szép manuális móddal lenne igazàn kihasználható.
Majd Lollipopban.
-
válasz
#18001664 #6443 üzenetére
esetlegesen igen, volt már rá példa.
érdemes továbbá gyorsszervizbe (fixdirect...stb.) vinni, ha személyesen akarja intézni valaki és sürgős a javítás - akár már órákon belül megoldják -, nem pedig csak átvételi pontra, vagy olyan szervizbe, ahol csak egyszerűbb hibák elhárítására képesek. -
zack
nagyúr
válasz
#18001664 #6224 üzenetére
Nincs ezzel gond, akkor meg kell venni a hamisítványt, és nem kell kérdezgetni milyen minőségű az eredetihez képest a hamisítvány. Nem az a bajom, hogy valaki egy Note4-hez hamisítványt vesz, de ezen rugózni, hogy mi a különbség, és mennyivel jobb vagy rosszabb.
Hogy is mondjam...Inkább nem mondom.
Ha a hamisítványra van pénz, meg kell venni azt. -
Próféta
tag
válasz
#18001664 #6205 üzenetére
Engem is érdekel, hogy ezek az olcsó "hasonló" modellek milyen minőséget képviselnek 1/3, 1/4 áron.
Én vettem két eredeti Spigen tokot ( case wallet, tough armor) és elégedett vagyok velük, de kíváncsi vagyok, hogy a kínai másolók milyen minőséget adnak.
Szóval, ha valakinek már volt alkalma összehasonlítani egy eredetit az "óccó" eredetivel, legyen szíves megosztani a tapasztalatait. -
Maranello74
aktív tag
válasz
#18001664 #5861 üzenetére
A fejlesztői beállításokban át tudod állítani a futtatási környezetet dalvikról art ra.
Szerintem ez az art még nem egy akkora durranás(kísérleti verzió) mint a lollipopos art, úgyhogy azonkivűl, hogy ki fűtöttem a lakást fél órára a telefonnal, nem vettem észre pozitívumot. -
Kelecar
aktív tag
válasz
#18001664 #4272 üzenetére
1: kijelző felett be bírtam préseli egy blokk sarkát, máshova nem..
2: Ok guglizni nem szoktam. S voice-t kipróbáltam, hogy random szövegre induljon. Az ment amíg teszteltem..
3: Sosem indult újra magától.
4: Galaxy S-ről váltottam, 2 nap alatt megszoktam az alkalmazásváltót (pláne hogy minden más androidos telón az van) jelenleg az SGS-en zavaró a menügomb ha kézbeveszem
5: SGS-en volt 1 halott pixel, nem tudtam vele mit kezdeni pedig próbáltam. Ezen hál' isten nincs.
6: Rendesen működik a vissza-gomb mindig. (Kivéve kesztyűvel. Az érzékenység növelése beállítás csak a kijelzőre vonatkozik, az érintőgombokra sajna nem)
7: Átlag használat mellet 4-5 óra kijelző időt bír. 1 hétig használtam a snapdragonos battery gurut, de csak rontott az üzemidőn. jelenlegi állás
Utolsó 3 ról semmi negatív tapasztalatom. -
-
kristof83
aktív tag
válasz
#18001664 #4025 üzenetére
Nincs különösebb oka a cserének...majdnem 3 hónapja vettem a 6plus-t, kicsit meguntam most Note-ozok egy darabig meg érdekel a Gear S is.....aztán úgyis ismerem magam, majd ha tavasszal esetleg kiadják az órát applé-ék akkor majd úgyis megint iPhone-ozni fogok pár hónapig egy Watch társaságában.
De még nincs meg a Note 4 mert várok rá hogy az ismerősöm tud-e hozni a héten Franciaországból egy Note Edge-et...ha nem akkor veszek egy Note 4-et! -
leslien
nagyúr
válasz
#18001664 #4032 üzenetére
semmi extra, jó telo a Z3 is, de annyira nem h benne álljon 140k. 2013 as modelt tudtak 2014 év végére majdnem össze rakni.... kamera nem annyira jó sztem Imx 220 van benne. miért?
vmit nagyon tud a samu h csak a Note 4 ben van a imx 240 sensor. nekem nagyon számít a kamera mert 2 kis srácom van.a Note 4
Snap 805 és nincs probléma a 2 k kijelzővel is lazán elbánik. szóval ha veszel akkor azt könyveld el h van dadogás mert ez Samu es Tw. amúgy meg az egyik legjobb telom pedig volt egy pár....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged