- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Egyrészt egyetlen telefonra sem lehet azt mondani, hogy minőségben szól. A minőség nem itt kezdődik
iOS eszközt próbáltál már úgy is, hogy nem a fülhallgató kimenetet használtad, hanem a Line-out-ot?
Én az iPad-et dokkra téve annak Line-out jelét szoktam hangrendszerre kitolni és ég és föld a különbség a sima füles kimenet és e-között. Kíváncsi volnék, hogy egy zenében járatos embernek erről mi a véleménye.--
Hogy kell beállítani, hogy a főképernyő lapozgatása közben, a beállított háttérkép ne fixen álljon ?
Root nélkül a gyári launcher esetén ezt nem lehet beállítani. Használj másik launchert pl. Nova.
-
amire reagáltál, az a hozzászólásom előzménye inkább a két eltérő note 4 összehasonlításnak szólhatott.
igen, szeretem a hangerőt és basszust, de pont azért írtam, hogy a hozzád hasonló emberekkel hallgattatom meg teszteléskor a különböző telefonokat (is), mert bár kihallom a komoly különbségeket - ha van olyan -, de nem akarok picit sem elfogult lenni, mivel az én értékrendem más, noha sima hangosítással is foglalkozom, de inkább lemezlovas vagyok, így eltolódott kicsit az értékrendem, nem a természetes hifi hangzás már az alap számomra, egy ideje az elektronikus zenékhez nem az kell... (szélsőségesen ítélem meg néha)
az tiszta sor, hogy nem a mobiltelefonok az igazi minőségi hangforrás, a legjobb sem, így nyilván a helyükön kell kezelni azokat, de készítettek hozzáértők mobiltelefonos összehasonlítós teszteket, és ha megnézed a head-fi, anandtech...stb. oldalakét, akkor ott (is) találsz olyanokat, hogy nem minden tekintetben az iphone (5s) a legjobb.
nekem az iphone 4s volt anno az első olyan mobiltelefon, amire azt mondtam egy jobb fülhallgatóval kipróbálva, hogy igen, ennek tényleg jó hangja van, pedig volt előtte galaxy s (wolfson)...stb., de utána más telefonok is hozták a szintet, amik sony, samsung és társai gyártóktól származtak, persze válogatni kellett a megfelelő típusokat.búék mindenkinek!
-
iphone 5s után van most note 4-em, és nem tűnik ki komoly különbség, pedig több fül- és fejhallgatóval is kipróbálva/használva mind a kettő.
direkt kipróbáltam az f-es mellett a c-s note 4-et is, kíváncsi voltam a két dac különbözetére, mert korábban a wolfson volt csúcsnak kikiálltva - bár a 4s, néhány xperia...stb. óta tudom, hogy más, kevésbé neves dac is lehet jó, sőt! -, de akkor sem tapasztaltam komoly előnyt a wolfson esetén. -
hanti
senior tag
Nekem az ART nagyon bejön, szerintem a lollipop legnagyobb újítása.
Szűz rendszeren, full reszet után szabad átállítani és akkor szuper.
Megváltoztatja a rendszer program kezelését. Egyszer konvertál és utána soha a dalvik minden program indításnál átfordítja a programot, ezért nem lesz lagg és sima mint az alma.Nem egyforma a DAC sem!
Az Adapt soundot beállítottad? -
hanti
senior tag
Szerintem senki nem mondta ki egyértelműen hogy bármelyik verzió jobb lenne, én a processzorról beszéltem és azt is megemlítettem hogy a grafikus processzor jobb a snapiba. Így igyekezett egyensúlyba tartani a két telót a Samsung, de az exynos egy új generációs processzor és így első a piacon, mint írtam a 810-s lesz a következő.
-
nikilauda
senior tag
-
Próféta
tag
Szerintem biztos hamisítják már.
Vaterán szoktam látni mindenféle klónt.
Ha viszont edigis számla van róla, akkor az eredeti.
Amúgy a hamisakat könnyű kiszúrni már fogásra és szemre is, de ha a kezed, vagy a szemed nem jelez, akkor még mindig megnézheted, hogy 32 giga-e a tárhely, vagy 4.4.4-e az android?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest