- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coupegsi
csendes tag
-
törölt tag
válasz
tuzpenge #29922 üzenetére
sok a személyes adat a telefonom és nem szeretném ha illetéktelen kezekbe kerülne, a laptopomon is atombunker van
bios jelszó, bios szintű merevlemez jelszó,bitlocker védelem(aes256), plusz a helyi fiók is jelszóval védett, a win10 kémkedés meg ki van írtva
sajnos gyárilag tpm modul mentes, de holnap szedem szét takarításra megnézem hogy lehet-e belerakni utólagsőt van egy bitlockeres pendrive-om is
stori: egy barátom lánya elhagyta a telefonját. védelem nuku, kicsit ideges volt a kiscsaj mert voltak a telóján személyes fényképek, sajnos a sorsa az lett hogy egy közismert ingyenes képmegosztó oldalon jelentek meg atelefonon tárolt képei publikus formában...
mikor tudattam a családdal a kiscsaj csaknem ideg összeroppanást kapott.... azt a képmegosztót én is szoktam használni feltöltésre meg szoktak ott is képeket megosztani nekem, de sokan nem figyelnek hogy automatikusan publikusra osztja meg a képet
nem privátra!
-
apaszka
veterán
válasz
tuzpenge #29292 üzenetére
Nem esik le. A trükk, hogy a tappancson egy nano tapadó van rajt pluszba. Olyan mint amit a műszerfalra rakva rátérhetsz sok cuccot. Az segíti a jobb tapadást. Ezt tudva sok tartó jobbá tehető persze.
Az egy kezes használat, már csak 🎁!Ebből is van több típus, és már újabb is. Én már régóta ezt használom.Az
-
b.bela1
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz
tuzpenge #29141 üzenetére
én elhiszem, de csak irigyekdni tudok, én max 1 napot tudok kihozni a telefonból, reggel 5kor veszem le töltőről és este 9kor rakom fel.
Fényerő auto, takarékosság nincsen bekapcsolva. Facebook nincsen, skype van - folyamatos. De ha használok navit akkor rászoktam nyomni autós töltőre mert a folyamatos képernyő tudja szívni a telepet. -
F_Gergely
őstag
válasz
tuzpenge #29074 üzenetére
Mobilaránés tesztből idézve:
"Bár bizonyos készülékekben nem újdonság az ujjlenyomat-olvasó megléte, a rendszer hivatalosan csak a Marshmallow megjelenése óta támogatja a szolgáltatást. Ez a rendszerszintű integráció mellett új fejlesztési lehetőségek megjelenését is hozza magával, immár az ujjlenyomat alapú azonosítást is be lehet építeni a szoftverekbe. " -
b.bela1
őstag
válasz
tuzpenge #29062 üzenetére
A régi van fent. Kipipálva amit ki kell.
Mert ezzel mi lenne?
Én rátoltam az 5.1.1-re a 6-ot. Nem töröltem semmit.
Úgyhogy még megy.
Akkor tűnik el, ha visszaállítok, vagy törlöm, és újra kellene telepíteni.
Nem?
Telómról ne már töröljék, mert akkor bexarok! Mindennek van határa!
Nem lehet ezt a régit valahogy menteni? -
b.bela1
őstag
válasz
tuzpenge #29055 üzenetére
Hát az a vicc, hogy én is disabler proval tiltok.
A régi formába ne keresd. A tiltásokat ugyanúgy az alk.kezelőben lehet elvégezni. Rányomsz adott alkra, és ha engedi kikapcsolod. Mondjuk szerintem is átláthatóbb volt a régi, de itt több beállítást lehet csinálni. Memóriák meg tárhely, saját fájl, alkváltó, kezelőben.
Ez van. Zavaros lett.
Megszokós.
Még talán alkkezelő->rendszeralk megjelenítése. Ott van minden(is). -
derrik
őstag
válasz
tuzpenge #28781 üzenetére
háigazán nem tudom......
én két nap alatt sem tudtam normális üzemidőt kiszedni belőle, hozzászoktam a 6 óra kijelzőidőhöz kettő nap alatt úgy, hogy estére ki van kapcsolva
az energia takarékos üzemmód szürke állapotsávja sem ragadtatott el
és én semmi olyan nagy durranást nem láttam ami tartott volna
...de nem igazán tudom, jóvót ez így is aztán meg talán én is megyek át Mate8-ra -
b.bela1
őstag
válasz
tuzpenge #28750 üzenetére
Semmi olyan hibát, nem vettem észre, ami miatt azt mondhatnám, hogy nem érdemes váltani.
Sima, gyors, stabil. Semmi gondom vele.
Azt már írtam, hogy nem használlok minden funkciót. pl. s healt, google+, face, ezekről nem tudok nyilatkozni. 4g mintha jobb lenne, de lehet hogy e hálózta lett jobb. Merülni nálam nem merül jobban. Kb. ugyanaz. Szürkemód hiányzik. -
frisco
aktív tag
válasz
tuzpenge #28302 üzenetére
Szia, én ezt az üvegfóliát vettem és teljesen esztétikusnak találom, én magam tettem fel zéró gyakorlattal.
A linket én is itt találtam, talán Apaszka hozzászólásában. -
IamSociopath
aktív tag
-
apaszka
veterán
válasz
tuzpenge #28305 üzenetére
Buff fólia! Már az S3 amom is volt ilyen! Kutyám kamerázás közben betora dobatta velem a telót,és csúszott4-5 métert! A keret festéke lepattant ,de a kijelzőnek semmi baja nem lett! Most erre is ilyent raktam!
Üvegfólia volt Nillkinem ,de a ROCK 0,2 mm es volt a legjobb! Másodszor mikor rendeltem Ettőlll a csávótól,egy vacakot küldött,ráadásul vastag,és gagyi volt,amit szét is törtem! Köze nem volt az eredeti rendelésemhez... -
apaszka
veterán
válasz
tuzpenge #28302 üzenetére
Mivel ilyen nincs sajnos note 4 re ,így most már Buff fóliát használok rá!
a 0,2mm es ROCK veget meg nem találtam ami előtte volt rakta! -
F_Gergely
őstag
válasz
tuzpenge #28205 üzenetére
valószínűleg jött egy frissítés amit elkezdett felrakni de hibára futott, ilyenkor nincsen fent az új de a régi sem fog elindul, valahol a kettő között van félúton. Valamiért én is állandóan hibára futok nagyobb méretű (25+mb) programnál, nem tudom felrakni szintén 907-es hibakóddal... De nem tudom ez mitől van. Kisebb alkalmazások felmennek.
-
apaszka
veterán
válasz
tuzpenge #27650 üzenetére
Ez átverős csávó! A kommnetbe én vagyok! 0.3 ast küldött ami kék is volt ...
Most hirtelen megint nem találok 0,2mm-st.
Én viszont fóliát rendeltem most! Az végig ér legalább.
Az üveg egy nagy csúsztatástól már megvédte egyszer! Semmi baja nem lett a telónak!
Bazi nagyot csúszott térkövön!
Rock tokban,és üveggel volt védve!
(#27652) darkarthur
A tok egy 0,2mm es alig látható tok. Csak a fogás miatt van rajta. Nekem csúszik a nagyon vékony telefon a kezemben. Ennyi pont kell nekem hozzá!
De ennél vékonyabbat is elfogadnék,de nincs ! Viszont rendeltem csak keretet rá,így a hátlap sem lesz takarva,csak a fogása lesz biztosabb! Fekete lett rendelve! Ezzel a fóliával! Note 3 nál és az S3 amnál is bizonyított ez a márka! Ezen ez lesz az első!
-
apaszka
veterán
válasz
tuzpenge #27650 üzenetére
Ez átverős csávó! A kommnetbe én vagyok! 0.3 ast küldött ami kék is volt ...
Most hirtelen megint nem találok 0,2mm-st.
Én viszont fóliát rendeltem most! Az végig ér legalább.
Az üveg egy nagy csúsztatás
-
apaszka
veterán
válasz
tuzpenge #11675 üzenetére
Én akartam. Ez már három hete tart hétfőig. Az igazság, hogy konfirmáltam a céget, és nem mai gyerek. Viszont mikor mondtam, hogy személyes átvét kell és tudok jó üzletért 200 km et autózni onnantól Nem... Elérhetőek. Telefon hívásra csak s mb s-t küldenek de semmi...
Szóval gázos. Én előre nem akartam utalni, csak személyesen fizetni, és átvenni, ha minden klappol.
Az olx-en jelentettem vagy tíz alkalommal, de leszarják és él tovább...
Yager01 tévedsz mert kinn van egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest