- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #3561 üzenetére
Kedves Parallaxis,
Kicsit kezd már fárasztó lenni, hogy minden egyes alkalommal, amikor megkérünk titeket (akinek inge vegye magára), hogy ne ezen a fórumon beszéljétek ki, hogy hogy is lehetne felmókolni az adott készülékekre "a hárombetűst", akkor mindig jön valaki, aki bedobja az izraeli, a török vagy épp most ezt az indiai variánst (megjegyzem, ez nekem is új volt, köszönöm).
Kérlek olvasd végig az indiai verzió megjelenésekor kiadott nyilatkozatot - cikket, utána kérlek nézd végig az ANS hivatalos weboldalát, és mutass nekem egy linket, ahol megvehetem a kelet-európa csomagot (vagy az indiain kívül bármelyiket).
Én nem találtam lehetőséget akár world-wide navigáció megvásárlására is (legfeljebb az iPhone variánsnál, de ott amúgy is évek óta elérhető a különböző régiók szerinti iGO Primo megvásárlása).
Ezen variánsok licenc fájlainak felülírása, majd az innen onnan összekukázott térképek használata viszont továbbra sem minősül legális megoldásnak.Nem mellesleg ha eltekintünk attól a ténytől, hogy a fórumon még senkit nem láttam azt leírni (gipsztigris kivételével), hogy megvettem a Basarsoft termékét, vagy épp az ANS-ét, sőt kevesen jöttek olyan problémával, hogy Delhiből indulva a beállításoktól függetlenül valamiért autópályán akar vinni Mumbai irányába a navigációs szoftver.
Nem. A legtöbb hozzászólás akkor keletkezik, amikor a userek a még nem támogatott készülékekre próbálják felhegeszteni az amúgy is warez verziókat. Sys fájlban történő matatás, data zippek keresése, nyűglődés a különböző rendszerekről portolt live TTS képes hanganyagokkal, különböző térképvariánsok keverése esetén kompatibilitási problémák, etc.Elég sok olyan hely létezik szerte az internet széles világában, ahol a warez lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, ezt az egyet kértük és kérjük a mai napig tőletek, hogy a Prohardver ne legyen az az oldal, ne kelljen érte örökké szólni, kérni, figyelmeztetni, mert nem szeretnénk egy X+1-ik warez tanyává válni a magyar weben.
Szépen kérek mindenkit a fentiek tiszteletben tartására, jövőre ha minden igaz érkezik az iGO Primo Magyarországon hivatalosan is elérhető variánsa, amit bárki bármikor megvásárolhat a Play áruházból. Amint az megjelenik, a moratóriumot minden valószínűség szerint feloldjuk, de addig is tovább él az irányelv, hogy droidos iGO Primoról csak meghatározott készülékek topicjában lehet kérdezni, és beszélgetni, mert minden más esetben wareznek minősül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest