- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nincs SD???? akkor te a készülék belső memóriáján tárolsz mindent?
Rakj bele egy SD-t és másolj át rá mindent, vagy kábelen másolj mindent át PC-re.
A progik természetesen újra települnek persze azok amik nem virágboltiakAksi és rendszer figyelő progiból rengeteg létezik nem tudom melyik a legjobb, szerencsére eddig 1x volt hasonló hibám, de a rendszer újratelepítés megoldott mindent.
-
zsolt501
nagyúr
A gyári akku progi csak alap tájékoztatásra jó, rendszer szinten nem jelzi az elakadt beragadt folyamatot, erre léteznek külön appok amik részletezik a folyamatokat.
A gyári visszaállítás csak a készülék belső memóriáját érinti az SD-t nem max akkor ha az titkosítva van, szóval ha az SD-n tárolod a dolgaidat akkor nem fogja érinteni, csak akkor ha a tároló titkosított.
-
zsolt501
nagyúr
Beragadt, kiakadt program szokott ilyet csinálni, ezt ki lehet szűrni, vannak erre alkalmazások, és bizony érdemes is kiszűrni, mert magának a telefonnak sem használ az ilyen széthajtás, pláne az akkunak.
Viszont én tegnap újrapakoltam a telefont (2 év után) és meglepően megtáltosodott, illetve látványosan javult az üzemidő is ugyanolyan használat mellett.
-
$atirka
őstag
Én nem vagyok képben, de "fagyalllo" biztos tud neked válaszolni! Keress rá, meglesz! (három L a nevében)
De volt itt olyan, aki törötten vett 1donort, oszt átrakta, persze azért nem ártana kideríteni, hogy tényleg az e a baj...http://m.logout.hu/blog/fagyalllo/index.html
-
$atirka
őstag
Lehet barátkoznod kell az alalplap csere gondolatával,de ne legyen igazam...
Más, ez az rr 5. 5.5 milyen fura, hogy a többihez képest kb 50-70 megával szűkebb
Nekem az554 olyqn furán villog a böngésző körül a keret a téma színével, meg a gmail is fagyogat,pedig azt is frissre csereberéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest