- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SIM csere utáni probléma
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Levente #24924 üzenetére
Nálam nem volt SymLink, illetve én nem vetettem be, de míg nálam nem volt ilyen gond, ugyanazzal a ROM-mal másnak volt.
A Samsung alapból használja kompatibilitás megőrzése miatt az sdcard symlinket, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz, vagy mit csinálsz
Egyébként ez a mappastruktúra (/storage/emulated/0 - x) a 4.2-től jött be, mert a több felhasználós módot így oldották meg (sajna a Samsung ennek kihasználását nem teszi lehetővé).
Lehet amúgy, és vágom, hogy ez Linux feature, amiben nagyon nem vagyok otthon, de az biztos, hogy nem úgy van, ahogy mondod.
Ha te mondod
Bár kérdés, hogy akkor miben is vagy otthon, mert az egész Androidnak ez az alapja.Felfelé is voltak gondok
Custom romoknál lehet, gyárinál nem.
De mondjuk customnál sem igazán lehet, mert az sd-t használó rendszer közeli alkalmazások (Gallery, Mediaserver, Browser, allshare stb.) ugyanoda írnak és nincs eltérés az adatok között. Az utólag telepített alkalmazások mentései és adatai szintén nem okozhatnak problémát. Szóval lehet ezzel mókolni, csak sok értelme nincs. De nyugodtan írhatsz konkrét valós példát, ha tudsz, hogy mi mivel akadhat ilyenkor össze...Azt, hogy V3-ig kuka, miért nem írtad be a topik-jába,
Ismét figyelmetlen voltál... Nem az említett cusotm romokkal volt a gond, hanem az alapját képező gyári rommal. Ha nem hiszed, telepíts fel egy Feedly hírolvasót és nézd meg, milyen diavetítést rendez scroll címén egy cikkben (gyakorlatilag nem találtam egyetlen alkalmazást sem a témában ami ezt megoldotta volna a kiszivárgott romokon. A gReader Pro már használható volt, de az is jóval lagossabb, mint bármi máson). Mielőtt azt írnád, hogy az említett alkalmazások vannak rosszul megírva, megsúgom, hogy az mk4-es romokon és az alfás 4.4-es CM-en is hibátlanul működnek.
de írj azért, mert mulattató!
Az írásaiddal valahogy én is így vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saab, Volvo topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest