Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz Levente #24924 üzenetére

Nálam nem volt SymLink, illetve én nem vetettem be, de míg nálam nem volt ilyen gond, ugyanazzal a ROM-mal másnak volt.

A Samsung alapból használja kompatibilitás megőrzése miatt az sdcard symlinket, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz, vagy mit csinálsz :D

Egyébként ez a mappastruktúra (/storage/emulated/0 - x) a 4.2-től jött be, mert a több felhasználós módot így oldották meg (sajna a Samsung ennek kihasználását nem teszi lehetővé).

Lehet amúgy, és vágom, hogy ez Linux feature, amiben nagyon nem vagyok otthon, de az biztos, hogy nem úgy van, ahogy mondod.

Ha te mondod :D
    Bár kérdés, hogy akkor miben is vagy otthon, mert az egész Androidnak ez az alapja.

Felfelé is voltak gondok

Custom romoknál lehet, gyárinál nem.
    De mondjuk customnál sem igazán lehet, mert az sd-t használó rendszer közeli alkalmazások (Gallery, Mediaserver, Browser, allshare stb.) ugyanoda írnak és nincs eltérés az adatok között. Az utólag telepített alkalmazások mentései és adatai szintén nem okozhatnak problémát. Szóval lehet ezzel mókolni, csak sok értelme nincs. De nyugodtan írhatsz konkrét valós példát, ha tudsz, hogy mi mivel akadhat ilyenkor össze...

Azt, hogy V3-ig kuka, miért nem írtad be a topik-jába,

Ismét figyelmetlen voltál... Nem az említett cusotm romokkal volt a gond, hanem az alapját képező gyári rommal. Ha nem hiszed, telepíts fel egy Feedly hírolvasót és nézd meg, milyen diavetítést rendez scroll címén egy cikkben (gyakorlatilag nem találtam egyetlen alkalmazást sem a témában ami ezt megoldotta volna a kiszivárgott romokon. A gReader Pro már használható volt, de az is jóval lagossabb, mint bármi máson). Mielőtt azt írnád, hogy az említett alkalmazások vannak rosszul megírva, megsúgom, hogy az mk4-es romokon és az alfás 4.4-es CM-en is hibátlanul működnek.

de írj azért, mert mulattató!

Az írásaiddal valahogy én is így vagyok :D

Új hozzászólás Aktív témák