- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anakondadj
csendes tag
válasz
csalafinta65 #36122 üzenetére
Szerintetek mennyek el a rendőrségre az ügyel?Vajdasági vagyok, persze megoldható simán hogy át megyek.Csak nem tudom lenne e értelme?! Mert nem tudom hogy bizonyitanám az igazamat mikor a számlára a mob hátuljáról írta rá az Imei számot.Tehát nyilván rám kené az egészet....vagy nem tudom. Hab a tortán! A toll se dolgozik csak fél kijelzőn. A másik felére nem reagál. Ezt is itthon vettem észre.Meg el árulom nektek hogy akkora balek vagyok hogy nem is volt össze csavarozva, és nem vettem észre azt sem.Mikor vissza vittem mondtam ezeket is. De se csavart nem tettek, se a toll problémát nem nézték meg... se amiért főleg vittem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Formula-1
- Viccrovat
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest