- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
szokeherceg #36299 üzenetére
Azt nem hinném, nem fodarab. A keret is necces.
-
havri1
félisten
válasz
szokeherceg #36297 üzenetére
Csak azt tudja cserélni, amit beleirsz.
Tehát érdemes mindent beírni, és majd eldol.. Töltőt és aksit tuti nem cserél. Keret igen. -
szokeherceg
tag
Kihívtam a szerelőt, mert nagyon lassan tölt megint a telefonom. Tavaly már cseréltek benne akkut, kábelt, csatlakozót is.. Idén gari már csak a belső csatlakozóra vonatkozik ugye? Esetleg meg lehet őket fűzni hogy cseréljen tartozékokat is? Illetve a keret cseréhez elég ha le vann pattanva?
-
fantnhu1
csendes tag
válasz
anakondadj #36295 üzenetére
Természetesen ne hagyd ezt, jelentsd fel őket.
-
anakondadj
csendes tag
válasz
fantnhu1 #36294 üzenetére
Röviden kb 3 hó vettem tőlük hibbássan.Vissza vittem hogy nem lehet vele beszélni.Valami gond van a mobil résszel ha hivtak nem hallottam semmit,ha én hivtam szintén.De volt hogy ok volt párszor.Itthon vettem észre sajna hogy nincs is össze csavarozva,plussz a toll se nem jó kb felle kijelzőn.Na vissza vittem frissibe,kb 3 hétig nálluk volt szervizen.Haza hoztam 2 napig jó volt aztán ua.Megjegyzem nem csavarozták össze,meg a toll kijlző gondot se orvosolták.Hivtam őket azt mondták vigyem szervizre...De hát most volt....Akkor annyiba hagytam,2 telefonnal majomkodtam.Aztán ugy döntöttem megnézetem itt a szervizbe (Vajdasági vagyok).Ott vették észre hogy az imei se stimt.Azt tanácsolták itt a fórumon hogy vigyem vissza ne hagyjam annyiban.Hát vissza vittem és most zajlik az ügy.
-
fantnhu1
csendes tag
válasz
anakondadj #36293 üzenetére
Átfutottam a storyt, de hirtelen nem találtam az előzményeit. Imei miatt vitted szervizbe, vagy alaplap gondokkal?
-
anakondadj
csendes tag
válasz
havri1 #36292 üzenetére
D.u állitólag visszahivnak.Mai napot rászánom és ki várom mi lessz.De holnap megyek és ki deritem miért vettem modositott imei vel hibés készüléket.Ami a leg felháboritóbb nekem az hogy nem lássák be hogy átvertek,és oldjuk meg az ügyet.Hanem hajtsák az övékét hogy ők a fasza gyerekek hogy a hibás készüléket amit el adtak nekem szervizelik...ha kell 20x.Persze az nem gond hogy hibássan vettem,és nem birom használni..
-
havri1
félisten
válasz
anakondadj #36291 üzenetére
Ne húzd velük az időt, hívd fel őket, és mondd meg, délutánra mész a készülékért, adják ki, meg a számlát is, mész a rendőrségre. Én tuti megmondanám a telefonba, hogy "Mindketten tudjuk, ki írta át az imei-t, majd a rendőrség dönt, mint case nyitásnál az ebay".
Ha sarasak, nem fogják kiadni, biztos vagyok benne. -
havri1
félisten
válasz
anakondadj #36289 üzenetére
Én mondtam, hogy ezzel védekeznek majd, hogy te cseszted el az imeit.
Innentől szvsz csak az van, hogy rendőrség, és kikéred ezt az imei-t, hogy nézzék meg, le van e tiltva. Ha igen, feljelentés..
Azt azért tudnod kell, ha lopott a telefon, sé azért lett letiltva az IMEI, akkor elkobozzák tőled. Se pénz, se telefon az ügy végéig. Telefont a tulaj fogja visszakpnai, akitől esetlegesen lopták, a pénzt meg a bolttól perelheted majd vissza.
Amennyiben szolgáltatós letiltós, akkor maradhat nálad a telefon, mivel nem bűncselekményből származik.
Ebben az esetben meg a boltot feljeneted, hogy neked rossz telefont adtak el, és bűncselekményt követtek el, az átírással.Melyik ez a bolt amúgy? Csak hogy tisztán lássunk.
-
anakondadj
csendes tag
Sziasztok.Vannak fejlemények az űgyben.Hétfőre igérték hogy szólnak,de persze nem szóltak.Ma már én hivtam fel őket hogy mégis mi van.NA MÁR NAGYON MEGY A KÖDÖSITÉS....Már az alaplap csere helyett,alkatrészt cseréltek benne.Állitólag most tesztelik...ezt már el játszottuk 1x.Az imei számra azt mondták hogy szoftver lett módositva a megvétel után és azért változott meg az imei számja.Mert szerinte meg lehet nézni a dátumot mikor lett szoftverezve.Csak az a helyzet hogy ezt igy vettem tőllük.Nagyon elegem lett bellőlűk.Az lessz a vége látom hogy fel fogom jeleneni őket.És majd bizonygassák a rendőrségen az igazukat.Tojnak ezek a felyemre,mikor ott voltam a nagy szöveg hogy majd meg lesz oldva,alaplap csere stb.Már egész mésképp beszéltek!
-
szunyi777
őstag
válasz
kizarny #36283 üzenetére
Hmmm az érdekes!
Azt a romot Én is próbáltam tegnap, és semmi sem változott.. Most néztem a Phone INFO ★Samsung★ appal.
Kicsit érdekes dolog, hogy egy stock rom ilyet csinál, én nem tartom valószinünekMás:
Frissült a RRemix_v5.2.8-20150107-n7100_Hun_Update magyar nyelvi frissités, (OneDrive tárhelyről)
Enjoy -
S e t h
nagyúr
válasz
Koczó93 #36271 üzenetére
Korábban írtam már róla véleményt, azt bemásolnám.
[link]A kamera jó, főleg éjszaka szembeötlő a változás, a hátlap gyenge, egyre többen panaszkodnak, hogy nyekereg, én ezt nem tapasztalom, mert tokban van és abból nem szoktam kiszedni.
A rendszer jó, ART-on használom, hibákkal nem nagyon találkoztam.
Viszont azt kell mondanom, hogy a Note2-őt mai napig megfogva szerelemről beszélhetünk, a Note 4 maximum szerető lehet.
Ő a nagyobbik testvére, de annyi változást nem hozott, hogy az ember azt érezze, ez igen, a Samsung megint megcsinálta.
Amitől inkább tartok, hogy a Lollipop sem fog hozni annyi változást, a fejlődés lelassult, szinte megállt. -
kizarny
csendes tag
Sziasztok!
FElraktam ezt a romot a telefonra: [link]
És azóta a hardver infoban a device és product résznél t0lte van kiirva, ezt valahogy vissza lehet állítani gyárira? Próbáltam gyári romot újrarakni, de ugyan ezt írta ki.
Azt vettem észre, hogy van olyan játék, amit a rom telepítés előtt tudtam telefonra telepíteni, a rom telepítés után viszont már nem engedi telepíteni ugyanazt a játékot. de még gyári rommal se, azt írj, hogy az eszköz nem kompatibilis vele, holott már le volt előtte töltve és tudtam futtatni a játékot.
-
Markizmark
addikt
válasz
csalafinta65 #36281 üzenetére
Közép.
-
GtCaT
tag
válasz
Markizmark #36279 üzenetére
Sztem ez korrekt!
-
-
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #36272 üzenetére
5.0.2 nel tart a forrás.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Honnan érdemes gyári note 2 akkumulátort venni? Szart, nagyon régit és hamisat sem szeretnék venni...
-
havri1
félisten
válasz
Markizmark #36272 üzenetére
Úgy legyen
-
havri1
félisten
válasz
fantnhu1 #36269 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, mert akkor nem kapták volna meg a napokban a lengyelek, szlovákok..
Meg mint tudjuk, van, létezik, nem placebo. Hisz a független romból készül a szolgáltatói rom, és azok már kint vannak.
Én nem várom az 5.0-t, főleg akkor, ha az a bugos verzió, és nem lesz javítva. 5.0.1 a javított, amit valszeg nem fog megkapni a Samu, úgy, ahogy a 4.4.4-et se kapta meg. -
fantnhu1
csendes tag
A szerény véleményem az, hogy azért nincsen még hivatalos 4.4, mert elkezdtek a nyalókára gyúrni. Bízok benne, hogy ez az egyetlen magyarázható ok
-
Kleroo
veterán
válasz
ricsics #36263 üzenetére
Hangszóróját szokták még fikázni.
Nekem is érik egy váltás, hisz a Nota öreg, függetleníteni kéne másik sim miatt, és lenne pénz-támogatás az újra... és nekem így a Nóta3 neo adja ki a legjobban. 1-2 nüansszal tudna többet, de a lényeg hogy új/független legyen
S-pennel újabban rengeteget jegyzetelek így nekem csak a note széria marad.Note3-ra váltani csak úgy szerintem semmi értelme nincs. Nóta3 Neo...de arra is csak ha nem Nóta2-d van, vagy hasonló szituban vagy mint én.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ricsics #36263 üzenetére
Nem hiszem, hogy kőbe vésett általános igazságot írok le, de szerintem nem érdemes egy verziónyi változás miatt cserélni.
Én is beálltam a kétéves cserélgetésekre és még így is azt mondom, hogy igazán mélyreható, innovatív elképzelések, változások nincsenek.
A note 3 kameráról meg én is sokat olvastam anno, hogy gyenge, bár nem tudom azóta ezen változtattak-e.Hogy aksiban jobb-e?Passz, de nem lepődnék meg, ha a note 2 új aksival hozná a note 3 szintjét. -
ricsics
csendes tag
Üdv! A napokban fordult meg a fejemben, hogy váltok Note3-ra, ám vannak fenntartásaim. Egyesek szerint pl. a Note 2-nek sokkal jobb a kamerája is, a papíron szereplő adatok hiába mutatnak mást, üzemidőben viszont elvileg jobb a 3, mostmár. Valaki vélemény? Van még valami a 2-ben, ami miatt nem érdemes 3-ra váltani?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
harry3 #36257 üzenetére
Az még nem jogosítja fel az illetőt arra, hogy a fórumon úgy szidjon másokat ahogy itt tette.
Más én nem tettem rá semmi jelzőt, és csak azt írtam, hogy ismerek olyan embert, akinek nagyon izzad a keze, és ez miatt kellemetlen vele kezet fogni, tessék értelmezni az általam leírtat, és a fő témától nem eltérni.
-
Markizmark
addikt
Eltértünk a tárgytól.
Amúgy az aljzat és a kábel tényleg ócska. Szervizes srác már nálam is vendég volt kijelző, akku, csati, hátlap, kábel miatt.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
zsolt501 #36254 üzenetére
Kedves Zsolt! Nem segít! És nem magamról beszélek...olyan kezelést is ismerek, amit a világon kevés helyen csinálnak. Az illetőnél hatása nulla volt, 300.000-ért. Nem elírás az összeg. Amit Zsolt leírsz, alsó hangon összesen jó egy millás tétel...csak az utolsó kezelés, amit említesz, évente 200 misi.. 999%-ban 1 hónapig tünetmentes a delikvens....szomorú dolgok ezek. Visszatérve, a Samsung inkább az anyagminőségen javítson, meg azon, hogy a krva FM rádiót ne hagyja ki minden egys modelljéből...A Note 4 közel negyed millió pénz, és nincs benne FM...sEMMI KÖZE, MINT MÁR TISZTÁZTUK AZ LTE-HEZ!
-
zsolt501
nagyúr
válasz
csalafinta65 #36253 üzenetére
Mit lehet tenni a tenyér izzadásának megszüntetése érdekében? Az érintettek 90 százalékának segít az ásványi só alapú dezodorok, izzadásgátló oldatok alkalmazása. Ezeket a készítményeket a gyógyszertárakban is el lehet készíttetni. Az alumíniumsók, például az alumínium-klorid, elzárják a verejtékmirigyeket. Az ilyen szerek alkalmazása, hosszú távon sok esetben bőrirritációt okoz, ezért vannak, akiknek csak ideiglenes megoldást jelentenek. Alternatív kezelési lehetőség az ún. vezetékes víz iontoforézis, melynek során a verejtékmirigyeket gyenge elektromos ingerrel bénítják meg. EZEK A CIKKEK IS ÉRDEKELHETIK ÖNT Depresszió Szorongás és pánikbetegség Kényszerbetegség Fóbiák A táplálkozás magatartási zavarai Az egészséges, pihentető alvás záloga Mindezek mellett az idegek megnyugtatására az orvos szorongásoldót is felírhat. A legtöbb érintettnek az előző három módszer valamelyike beválik. Ám, ha egyik sem segít, van még egy lehetőség: a botulinum toxin-injekció, melyet a tenyerébe fecskendeznek, így hat hónapra blokkolja a tenyérben lévő verejtékmirigyek idegi szabályozását. Mivel a kezelés nagyon fájdalmas lehet, altatásban szokták végezni. Ráadásul igen költséges is.
Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/11826/a-tenyer-fokozott-izzadasa
-
csalafinta65
senior tag
Jó lenne, ha nem gúnyolódnátok, egy gyógyíthatatlan betegség kapcsán, Egyébként meg,meg kell csinálnia a nagy Samsungnak úgy az aljzatot, hogy ily hamar ne oxidálódjon. Azért nem egy alsó kategóriás telóról beszélünk...megjegyzem, abban a szegmensben a Samsung, és a Sony a legxarabb. Az meg egyenesen gyalázatos, hogy a hivatalos 4.4.2-őt nem voltak eddig magyar független készülékre kiadni. És itt a fórumon a mókoló, sokszor a telefont hazavágó hozzászólók 5.o-ról álmodnak Ugyan , kérem OTA-n már réges rég itt kellene lennie a frissítésnek. Prémium garis telefonomat meg nem fogom mindenféle kétes eredetű ROM-mal bszogatni. A félre értések elkerülése végett megtudnám csinálni.
-
GtCaT
tag
válasz
byesamsung #36237 üzenetére
..."az aljzat oxidálódik attól, ahogy folyamatosan a kezemben tartom"...
Bocs, de ha ennyire izzad a kezed, akkor inkább azt vidd az orvoshoz...
-
Koczó93
őstag
válasz
byesamsung #36243 üzenetére
Attól hogy neked nem vált be elég sok usernek bejött
Nem mellesleg lehetne kultúráltabban társalogni.
-
rbence
senior tag
válasz
zsolt501 #36241 üzenetére
Akkor Te szerencsésebb vagy, mint én, nekem csere után másfél hónappal ismét látszódik a beégés a kijelzőn
Nekem hátlapon foszlik körben a lakkréteg és el is van repedve az egyik pöcöknél, pedig soha nem volt leejtve viszont az usb kábel csere óta hibátlan, leadom majd ismét javításra, de szerintem a hátlapot saját pénzből kell javíttatnom majd.
Teljesítményre egyébként abszolút elégedett vagyok a telefonnal, lassan két éve megvan, utoljára ennyi ideig okostelefonból egy Nokia 6630-as volt, ami nálam vendégeskedett, egyelőre nem igazán találtam olyan telefont, amire nyugodt szívvel cserélném a tepsit -
zsolt501
nagyúr
válasz
byesamsung #36243 üzenetére
Erről amit leírtál nem a telefon tehet, hanem a szerviz
-
byesamsung
újonc
válasz
zsolt501 #36241 üzenetére
Egy biztos: szégyen, hogy egy csúcskategóriába sorolt készülék ekkora szemét legyen, mint amekkora ez volt.
Aztán olyan apróságokról már ne is beszéljünk, hogy ki tudja miért, a hivatalos szerviz (TMX vagy mi) megszüntette a telefonos ügyfélszolgálatot, a srác aki itt járt, panaszkodott, hogy valamit nagyon megkavartak a munkájukkal kapcsolatban, így most csak azt viheti, ami feltétlenül szükséges a javításhoz, így pl. töltőt nem is tudott hozni stb.
-
byesamsung
újonc
válasz
byesamsung #36240 üzenetére
gyk: az előző után még menthető volt. Már nem az.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Szerencsére nekem nincs ilyen gondom a készülékkel, az első évben lett cserélve az USB csatlakozó, mert tölteni töltött, de az adatátvitel nem működött, vagyis hol volt kapcsolat hol nem.
Szerencsére ez a hiba a csere óta nem jött elő újra, azóta stabil az adatátvitel kábelen, illetve az akku lett cserélve, semmi más gond nem volt vele, sőt nekem a kijelző sem égett még be Júliusig van a telefonon garancia, ha addig be is égne akkor majd gondolkozok rajta, hogy megcsináltassam. -
byesamsung
újonc
válasz
Tévedtem a töltést illetően. Feltöltött 60%-ig, a végén úgy tűnt, hogy helyreállt, pár percre levettem a töltőről, most megint 1200mA-rel megy.
Közben utánajártam, hogy az akkufedél mindenhol csak rendelésre és drágán (utángyártottat, arab mobilostól származó szemetet nem vagyok hajlandó), úgyhogy ennyi volt, mobil már darabokban.És persze ha jól sejtem, a 4.4 a mai napig nem jött ki a független készülékekre.
Szóval a samsung bekaphatja... -
rollaz
tag
válasz
Remélem még legalább tizenkétszer leírod, hogy már csak a darabjai vannak a kukában. Élvezet olvasni ezt a dedós hisztit.
-
byesamsung
újonc
Azt hiszem, most jött el a pillanat, hogy valóban a kukába küldjem a noteII-t.
Bejelentettem hibára a beégett kijelzőt, a töltési problémát és a szereléskor megsérült keretet.
OK, keret cserélve, kijelző szintén. De...
Bár mindenki megesküdött rá, hogy ha a szerelő kijön, meg fogja tudni mondani, hogy a kábel, a töltőfej vagy a mobilban lévő usb csatlakozó a hibás, a srác rádugott valami műszert, tanácstalanul nézegette egy darabig, rákötötte a saját kábelét, még tanácstalanabbnak látszott, majd abban maradtunk, hogy vigyem be a szervizbe személyesen és ott megnézik. Viszont úgy tűnik, mióta kicserélte a készülékben az USB aljzatot, azóta mintha normálisan töltene megint. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy az aljzat oxidálódik attól, ahogy folyamatosan a kezemben tartom és ez rontja a töltési teljesítményt. Ergo félévente-évente kötelezően cserélendő darab. Kösz samsung!
A másik: a keret cseréjének köszönhetően, a korábban sem tökéletesen illeszkedő hátlap (akkufedél), ha mindenütt bepattintom, akkor az egyik sarokban folyton kiugrik a helyéről, jókora rést nyitva a fedél és a készülékház között.
5-8000Ft a csere.
Én meg hülye fejjel azért vettem drágább telefont, mert azt hittem, többet fog bírni, mint egy olcsó vacak.
Hát nem nyert.
Részemről a jövőben maradok a "buta" telefonoknál, ezt meg vélhetőleg apró darabokra törve beszórom a sarki kukába... -
GtCaT
tag
Régebben a ZTE Blade -emet szerettem úgy, mint most a NOTE II -met.
Nem adom el soha! -
fantnhu1
csendes tag
válasz
jocika1824 #36233 üzenetére
Ha a hangerő fel+home+bekapcs gombbal be tudsz lépni recoverybe, wipe-olj mindent, volt már hasonló más készülékeknél. Utána restart és el fog indulni
-
jocika1824
újonc
-
dancsuri
veterán
válasz
jocika1824 #36229 üzenetére
biztos csak egyszer nyomódik be a hangerő fel gomb? vedd ki az aksit, kicsit pihentesd és próbáld ujra. csak ez a megoldás
-
hanti
senior tag
válasz
Markizmark #36228 üzenetére
Gyári romban nincs ART ezért a rá épülő romokban sincs tudtommal, a lollipop- ban meg csak az van.
-
jocika1824
újonc
Sziasztok
Új vagyok itt az oldalon egy kis segítséget szeretnék kérni van egy samsung Note2-öm GT-N7105 elég ramaty állapotban van szegénykém mivel egyfolytában újra indul probáltam rá rendszert fel rakni de egyszerűen lehetetlen mert a Samsung logónál mindig újra indul és ha nyomom a hangerő le középsö bekapcsoló gombot akkor be jön egy menú és ott írja hogy nyomjam meg a hangerő fel gobot a folytatáshoz de nem a download menű jön be mint a videókban hanem újra indul így az Odni nem is látja mit tudok ezzel kezdeni kérlek segítsetek nem akarom papír nehezéknek használni
-
Markizmark
addikt
Van aki ART-tal operál dalvik helyett?
-
Koczó93
őstag
válasz
RosieMadder #36224 üzenetére
Ha még aktuális a kérdésed válaszolok
Az SDS kevés készülékkel fordult elő és ott is csak 4.1.1 rommal. Aztán megkapta a 4.1.2 verziót és ebben már elvileg javítva lett ez a hiba. Ha használt készüléket vásárolsz az már úgyis frissítve lett.A másik kérdésedre válaszolva az androidos készülékek is jelzik ha van elérhető frissítés, nem kell gépre dugni. Ez ugyanúgy OTA működik mint iOS-en.
-
szunyi777
őstag
válasz
MrCsiT #36225 üzenetére
Igen, root jog kell. A mode és az Efs nem mappa, hanem külön partíció. Az egy dolog, hogy az efst lehet látni, de célszerű az egész partíciót menteni. Az sdfix nevezetű appal lehet megoldani, hogy minden app tudjon írni az sd-re, root jog kell annak is. Root jog nélkül csak vendég vagy a készüléken.
-
MrCsiT
addikt
válasz
szunyi777 #36208 üzenetére
Ennek root kell?
Root jog nélküli mentéshez mi használható? EFS Mappa másolása? A Modem, az melyik mappa?
(bár, ahogy nézem, magának az EFS-nek a tartalma sem lesz olvasható root jog nélkül, jól látom? )4.4.2 alatt, a külső SD-re írás root nélkül megkerülhető valahogy? ES File Manager szegény nem tudja használni..
-
RosieMadder
csendes tag
Sziasztok!
Kedves hozzáértő szakik, legyetek szívesek, segítsetek!
1.) Ma készülök használt Note II-t venni, és az egész leírásból + ,,fórumbeszélgetésből" A Sudden Death Syndrome-ot értettem meg egyedülViszont ez alatt, postosan hogy kell ezt érteni?: ,,Mindezek ellenére NINCS ok a pánikra, akkor sem ha ilyen chippel szerelt a készülékünk, mert az esetek nagyon kis számában okoz ez problémát, főleg a szoftveres beavatkozás óta." Akkor nagyobb az SDS valószínűsége, ha otthon szoftverfrissített készüléket veszünk?
2.) A telefon nem dob föl a felhasználónak értesítéseket, hogy ,,hé, újabb Android van, frissítsed"? Vagy ezt csak ilyen tök bonyolultan lehet, gépre dugva, másolgatva, stb.? (Eddig iOS-em volt, az folyton zaklat ezzel, ha újabb iOS jön ki, rá-OK-zom, és lefrissíti magát. Ilyen nincs az Androidon?)
Nagyon köszönöm a választ előre is!
-
fantnhu1
csendes tag
válasz
Markizmark #36210 üzenetére
Én is már túl vagyok pár rom-on, de ilyen még nem fordult elő. viszont az is igaz, hogy ez az eddigi legkomolyabb Samsung-om, előtte Sony Z1 volt, meg ZTE Grand X Pro.
Középkategóriás készülékeknél soha nem volt gond, ez az első, hogy ennyire elakadtam.
Szerencse, hogy vannak ilyen segítőkész kollégákHamarabb kaptam választ, mint XDA-n
-
szunyi777
őstag
válasz
Robi86 #36221 üzenetére
Csak 1 megj.:
Nem kell az akksit ki-be kapkodni, nem tesz jót !!!
Azt a gomb kombinációt kell jó hosszan nyomni, amelyik módba inditani akarod.. (recovery, letöltési mód) Ez as esetek 99.999% igaz! Ha lefagy a teló, vagy bootloop, stb... Csak nyomni kell a kombót, azt pacsi -
Robi86
senior tag
Hali
A T-s 4.3-ra a T-s 4.4.2-t raknám Odinnal, de a system.img -nél megállt még az elején, kb. a negyedéig jutott el a "csík". Nem tudom mennyi idő kell neki, de már kezd gyanús lenni, mert másfél órája nem mozdult tovább. Várjak türelemmel, vagy valami nem oké?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Markizmark #36215 üzenetére
Persze, de azt azért te is tudod, hogy az ilyen alaplap csere nem túl sok van, és az ilyenre inkább költene a szolgáltató, mint hogy átbasszák.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Markizmark #36213 üzenetére
Ezek lennének a legkevesebb problémák, de viszont egy csomó egyéb bosszúságot ki lehetne szűrni, még a szolgáltató is nyerne hosszabb távon vele, mert a készülékek ellenőrizhetőbbek lennének.
-
Markizmark
addikt
válasz
zsolt501 #36211 üzenetére
Ha fix lenne, akkor az alaplap cserés időkben mindig mindenhol át kellett volna írni az azonosítókat. Számla, gari levél, akku alatt.
Számunkra biztonságosabb lenne az biztos, de rengeteg adminisztrációval járna.
Az egész dolog elkerülhető FAQ elolvasásával és néhány kérdés feltételével a topikban. Mielőtt legelőször 2 éve nekiálltam, első dolgom volt 4 helyre elmenteni a modemet efs-t, mindent. Meg ugye nandroid mentést készítettem mindig minden jól működő rendszerről.
Ja igen, gyári független az enyém.
-
szunyi777
őstag
válasz
Igen, PhilZ-ben is lehet menteni.
Azért szoktam javasolni az Efs-t a modemmel eggyütt menteni, mert ha valaki utólag függetlenitett telón veszti el az imei számot, akkor nem kell plusz köröket fusson (Patchelt modem, sufniGSM, stb..), csak visszatenni a mentett modemet és az Efs-t.
Gyárilag függetlenitett telóknál "elvileg" nem szabadna, hogy elmenjen az imei szám, firmware, bootloader, romcserénél... Custom romoknál meg főleg nem illene, hogy elmenjen mert azok még modemet sem cserélnek, mint az odinból egy firmware flash..
Downgrade-nél elmehet, de az nem is javallott. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Örülj neki, volt már itt nem egy illető aki bele szaladt az ilyenbe.
Az is az egész problémája, hogy ezeket az adatokat szoftveresen tartalmazza, és nem fix-en a hardverba égetve, ha fix-en tartalmazná ezeket akkor kevesebb ilyen probléma lenne. -
szunyi777
őstag
válasz
zsolt501 #36207 üzenetére
Igy igaz, Efs és modem mentés..
fantnhu1
Én is javaslom menteni is az EFS-t és a Modemet az SA mangerrel
Csak a mappa mentése nem az igazi, ez az egész particiót menti. -
Markizmark
addikt
Na úgy néz ki beszart a 64GB-s samu micro sd kártyám. Ipontól vettem, 5 év gari. Jövő héten írok nekik.
Valaki járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest