- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket, ötleteteket kérném.
Orvosként dolgozom, a következőt szeretném: a köpenyemre csiptetett bluetooth-headsettel, diktafonnal 1 gombnyomással felvenni a szöveget: minden betegvizsgálat után rádiktálnám, pontosan mit találtam. Aztán mondjuk 20 beteg megvizsgálása után, később a szobámban visszahallgatva leírnám ezeket. Ez nagyon megkönnyíteni és pontosítaná a munkámat.
Mi volna az ideális megoldás szerintetek? Az nagyon macerás, hogy előveszem a telefonomat, feloldom, elindítom a programot, hangfelvételt, majd leállítom... Létezik erre valami bluetoothos mikrofon, amin csak egy gombot megnyomok, és veszi is? Galaxy Note 2-m van. Diktafonon is gondolkoztam, az volna az igazán jó, ha az csak akkor venne, ha nyomvatartok egy gombot - ugyanis félő, ha bekapcsolva marad és felvesz 2-3 órát, akkor abból nekem szinte lehetetlen lesz megkeresnem azokat a 20-30 mp-eket, amikor én hasznos dolgokat mondtam rá...
Várom a tippeket a technikai megoldásra, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest