Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sheldon

    tag

    Telefonról olvasgatva, vásárlói vélemények a Note 2 aksijáról:

    Egyik: "Akkumulátor nagyon gyenge benne, vásároltam bele egy kétszer akkora kapacitásút, de azzal se vagyok megelégedve. Bosszantó, hogy kétnaponta tölteni kell."

    Másik: "Az aksiról: ez a második legnyagyobb aksi jelenleg mobilban tudtommal, nálam 8 óra masszív képernyő ébrenlétet bírt max fényerővel, wifi végig be volt kapcsolva, és az eszköz ébrenéte még több volt, mint 8 óra ez allat. ez egyedülálló, főleg ilyen hardver mellet."

    A 2 nap bőven jó szerintem az okostelefonoknál, főleg ezért emelkedik ki a Note 2 a mezőnyből. No meg persze a méretével... :D

    ----

    Amúgy továbbra is erősen gondolkozok a megvételén, ipon.hu-s vásárlást tervezek (vett tőlük itt valaki már mobilt?), ott elvileg 2 év gyári garancia van rá. Veszprémben a Samsung szervizzel (Kéktürkiz Kft.) volt már valakinek dolga? Nem városban lakok, garanciális gondok esetén nem hinném, hogy házhoz jönnek.
    :R :R

    ✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu

Új hozzászólás Aktív témák